Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Naujieji Lietuvos kaimeliai - NLK


ArmaniD

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2685 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Naujieji lietuvos kaimeliai – NLK

 

Nesenai startaves serveris „Nlk“ , vėl bando atgaut žaidėjus bei gerai praleist laiką. Serveris startavo 2016-12-17dieną, nors nebuvo tiek kiek žaidėjų planuota, bet puiki pradžia – puse darbo.

Sistemos :

NLK sistemos yra tikrai ne prastos, viskas pajunktą ant mysql, mysql jums užtikrina  jokių klaidų, jokių dingimu iš jūsų paskyros.  Verslų sistema yra paprasta, neilinė. Jus negausite į minutę pinigų, tik tada, kai koks žmogus iš jūsų verslo nusipirks preke. Admin sistemos taipogi ištobulintos, lengviausia rengt žaidėjams event (Serveryje tikrai jų netruks). Viena iš tobulesnių ir nematytu sistemų tai „Sandeliai, arba kitaip sakant bazės“, kurios vyksta pirmadienį,trečiadienį ir pentadienį. Jai priklausote gaujai, jus su savo kolegomar gaujos nariais lėksit į sandelį gint ar grobtį sandelio, o iš sandelio galėsit pasiimt ginklus,narkotikus. Taipogį nera auto-save, kiekvieną kart norėdami išeit, turėsite išsisaugoti žaidimą. Daug nenoriu rašyt, manau ateitumet ir pamatytumėt kaip kas yra.

Darbai (Su pakvietimu)

Medikai

Taxi

Mechanikai

Krovinių transportas

Skelbėjai

Teisėsauga

 

Serveryje žaist pradėsit nuo 0, pradėsit po biški keltis į naujejį vaidmenį, tobulėt. Surinkus 2000xp galėsite pretenduoti forume į medikų direktoriaus postą, o veliau kas žino? Gal dar toliau.. Serveryje yra kur tobulėt, čia ne tas serveris, kur ateini ir gauni admin privilegiją, direktorius, viską reik pačiam gaut, nusipelnyt. Serveryje per anketas galėsite gaut: Direktoriaus postą, administracijos posta, merą, galbūt net viceprezidentą. Kolkas yra išimta transporto sistema, bet ateityje manau sutvarkyta bus.

 

Taipogį dar norėčiau pridurt tiems, kurie rašys komentaruos „Neįdomus aprašas, nifiga į serverį neisiu“ ar „Kai bus žaidėjų ateisiu“. Iškarto siūlyčiau pažaisti, pameginti jame pabūt, gal pakeisit savo nuomonę. Taipogį tiem kurie rašo, „ateisiu kada bus daugiau žaidėjų“ tai klystat, jai norit vo būtų žaidėjų, tai būkit ir jus ir po biški, po biški žaidėjai ateis savaime.

 

Forumas(po biški tvarkomas) : http://nlkaimeliailt.us.lt

IP : 185.34.52.233:7777

Redaguota , nario ArmaniD
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Geriau kurti normalu su .lt galūnė, bei motyvacija ir geromis įdėjomis.O tokie su us.lt galūnėmis kurti tik pinigu švaistimas, geriau žaisti kituose projektuose ir siekti kažko, bet čia mano nuomonė.Samp rinkoje daug projektų yra, tai žinote ir reikia palikti vietos su .lt galūnemis projektams.Pavadinimas NLK primena nuo tokios grupės NL.

Redaguota , nario #TMapping
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2685 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...