Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

West-Coast - Vertingas gyvenimas jums! Startas forumo 19h šiandien!


#Gambo

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2706 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi forumiečiai. Noriu jums pristatyti neseniai pradėtą kurti naują SA-MP virtualaus žaidimo projektą. Forumo yra paruoštas startuoti, tad skelbiame ne tiek ir daug. Ateityje galvojame daug darbuotis ir kuo greičiau įsivažiuoti į darbą ir gerą poziciją. Dabar mūsų didžiausias tikslas tai pritraukti bent kelias dešimtis tų ištikimų žaidėjų į forumą kurie galbūt vėliau norėtų prisijunkti prie projekto kaip prižiūrėtojai ar kiti svarbūs asmenys. Norime jus sužavėti, kad šis projektas tikrai ateityje nustebins savo serverio atnaujinimais, turime puikių idėjų kaip serverį paversti kokybišku ir sukurti nematytų sistemų.

Norime kad jūs, paprasti žaidėjai motyvuotumėte mus įkūrėjus dirbti savo prisijungimu prie mūsų ir aktyviu sekimu mūsų forumo. Dėl to būtumėme labai dėkingi. Per forumo startą norime pasiekti gana didelį rekordą, kad ateityje nereikėtų dar daugiau vargti dėl žaidėjų skaičiaus.

Projekto pati pagrindinė komanda yra sudaryta. Noriu paminėti kad administratoriai yra labai mandagūs ir darbštūs, kurie išmano savo sritį. Kaip jau ir minėjau turime puikių sugalvotų sistemų, ateityje bandysime jas įgyvendinti su didele kokybe ir meile projektui.

Šis projektas nesiekia jokio pelno, norime tik teikti puikų ir kokybišką žaidimą, tai yra mūsų pagrindinis dalykas dėl kurio kuriame projektą, norime juo sužavėti daug SA-MP mėgėjų ir juos privilioti žaisti čia. Ateityje norime sukurti gerą komandą iš paprastesnių privilegijų, kaip prižiūrėtojai, direktoriai ir kita, tad todėl ir šio projekto komanda kuria šį mažą pristatymą, na ir aišku kad pakeltume forumo narių skaičių. Norime pasiekti didžiulių rekordų šiame projekte, tiek žaidime tiek forume, kažko tokio, ko galbūt negali kiti projektai. 

Manyčiau pagrindinis dalykas dėl ko jūs turėtumėte junktis prie šio projekto kad mes nežiūrėsime į tai ką turi kiti projektai, ką jie pasiekė, ar kokios ten sistemos, ką daro kiti projektai.

 Kažkurios sistemos bus galbūt ir kažkiek panašios, bet patį pagrindą bandysime sukurti originalų, viską imsime tik iš savo galvų. 

Manau dauguma projektų būna sunaikinami dėl kitų žaidėjų susinervinimo ar kitų įvykių. Šis projektas tikrai nekris kaip kiti, bandysime sukurti tobulas apsaugos sistemas, kad neįsibrautų pašaliniai, nesugriautų mūsų planų ir kad projektas toliau gyvuotų, taip pat atsakingai rinksime žaidėjus į pareigas, tikrinsime jų aktyvumą, jų bendravimą ir iškart nesuteiksime prieigos prie visos forumo sistemos. Manau tai dar viena priežastis kodėl kviečiame prisijunkti prie mūsų, kadangi mūsų apsaugos bus tvirtesnės negu kitų, bei rinkdami žaidėjus norime atrinkti tobulai tinkamus žmones privilegijoms, tad manau tikrai verta prisijunkti prie mūsų.

Projektui tikrai negalvojame tarti „ Užteks „ viduro progrese, bandome viską kurti kuo greičiau, kad paskelbus serverio atnaujinimus žaidėjai patys susidomėtų mūsų projektu. Bet pradžiai praverstų žaidėjų dėl atrankų ir kitų svarbių įvykių.

Taip suprantame, jog turime US.LT galūnę, bet įsisavinome vieną mintį jog su UNIKALIAIS darbais galime kažko pasiekti!

Vėliau kai bus pasiektas didesnis žaidėjų skaičiaus simbolis bus .LT galūnė.

Padėkite šiam puikiam projektui pasiekti aukštumas !

 

Serveris kūriamas, - Startas jau greitu metu! 

Padėkite šiam puikiam projektui pasiekti aukštumas !


Tikiuosi jus išvysti West-Coast.us.lt forume !

Su visa pagarba West-Coast.us.lt administracija

Forumo startas 2016-12-10 - 19:00

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Pavadinimas - superinis, puiki vaizduotė! (sarkazm)

Haha Domai, nauji konkurentai.  :D  Dabar trūksta dar north, south. Na su projektu tai sėkmės, tiesiog galėjai pridėti projekto paveikslėlių, daugiau aprašyti tam tikras sistemas, kadangi dabar labai nuobodžiai skaitosi   :| . Tas pats per tą patį "būsime geriausi", "būsime unikaliausi", "mūsų sistemos išsiskirs iš kitų".

Redaguota , nario `David
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Pavargau net skaityt... Bet taip nieko gero ir nesuzinojau tik kad jus faini ir mylintis savo darba ... Jokiu sistemu aprasymu ar kazko. O del pavadinimo tai nezinau sis pavadinimas naudotas seniau nei east coast bet vistiek nemanau kad grazu kopijuoti jau isibegejusio projekto varda :? Nu bet sekmes palinkesiu :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2706 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...