Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3506 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nu nžn pas mane su stockiniu AMD cooler'iu iki 90 laispnių kildavo, bet kuo puikiausiai veikė, nusipirkau gaming kažkokį cooler'į, dabar laikosi 50 ir viskas kuo puikiausiai veikia. GPU ir visa kita laikosi palei 25, bet ant seno PC tiek GPU, tiek visi kiti dalykai būdavo minimum 65, praėjo 10 metų ir nei karto neteko keisti nei CPU, nei GPU, niekas nei perdegė, nei sugedo, nei ką. Tai kžn pagal mane viskas čia normaliai pas tave. 

(redaguota)

Tai nėra normali pasižiūrėk gal yra task manegary (CTRL+SHIFT+ESC) atidarytų paslėptų programų kurios yra nereikalingos ir end procces ant jos.

Tu gal patylėk, nes kai patyli, atrodai 100-ą kartų protingesnis.

O šiaip normalios tos temperatūros gi, nematau aš problemos, tuolabiau cpu amd, jų temperatūra ir būna dažniausiai aukštesne, bet 51 dar visai gerai. Ir visos kitos temperatūros normalios, bet jei tau jos didelės vieną kitą ventiliatoriu gali įsistatyt.

Redaguota , nario Dr. Arnas
(redaguota)

Tu gal patylėk, nes kai patyli, atrodai 100-ą kartų protingesnis.

O šiaip normalios tos temperatūros gi, nematau aš problemos, tuolabiau cpu amd, jų temperatūra ir būna dažniausiai aukštesne, bet 51 dar visai gerai. Ir visos kitos temperatūros normalios, bet jei tau jos didelės vieną kitą ventiliatoriu gali įsistatyt.

Visi bandot peikti AMD dėl temperatūru, Stock cooleris - naršant internete ir pns, max 20-30. Kartais iš intel pusės net būna didesnės temperatūros.

Redaguota , nario giedrius335

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3506 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...