Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3538 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Taigi, sveiki forumiečiai :D Žinau kad dauguma jūsų manęs nekenčiat, bet man iš tikro visiškai *Myliu SuperGames.lt* :D Nes man ant saves praktiškai *Myliu SuperGames.lt* yra :D Aišku aš ne rimtai, su humoru. Taigi penktadienio vakariukas, sakau gal pakalbėkim vėl liūdnom temom? Hm? :) Ne, tik ne šiandien. Taigi ...

Ką manote apie emigraciją, kur geriausiai emigruoti ir kodėl? Ar įmanoma rasti normalų darbą (ne ūkiuose ir ne fabrikuose, bet planuojant ten pasilikt gyventi)? Šiaip patarkit ką daryti, nes nerealiai viskas užkniso, o ir ateities čia nematau (Lietuvoje). Būtų aišku geriau, platesnės apimties komentarai tų kurie emigravę arba buvo užsienyje. Ir ar su viduriniu galima kažką planuoti? Nebaigiant aukštojo? Nu nes nemanau, kad kažką labai daug sako aukštasis mokslas ypač lietuviškai surašytas atestatas anglams. Bent mano tokia nuomonė būtų. 

O temos pavadinimas tai parinktas dėmesiui pritraukti :D Nežinau net iš kur šiuos žodžius prisimenu, bet yra labai istrigę, atrodo kažkokį idomų straipsnį ar knyga skaičiau tokiu pavadinimu, tokie verčiantys susimastyti, aišku nelabai pagal temą, bet sakau, pagr. Pritraukti jūsų dėmesį, tad labai nepykit :))

Redaguota , nario IamTheDanger

2d68aa92d936eef0e643cd90e1ca2f95.gif

Teko šnekėti su protingumi žmogumi apie šią temą, ir jis paaiškino, kad išsimokslinimas čia ir kitur yra visiškai toks pat tik, kad vardas tų užsienietiškų mokyklų skamba, ir išgirdau tai iš elektros inžinieriaus, papasakojo kiek jis uždirba, koks jo darbo grafikas, tai atrodo ir lietuvoje yra geras darbas, tik tam reikia pastangų. (1800-2100 eur į mėn, lankstus darbo grafikas). Šiaip nėra jau taip blogai toje lietuvoje, tik labai daug kas taip prisiklauso ir įsivaizduoja, aišku čia ir nėra per geriausia.

Teko šnekėti su protingumi žmogumi apie šią temą, ir jis paaiškino, kad išsimokslinimas čia ir kitur yra visiškai toks pat tik, kad vardas tų užsienietiškų mokyklų skamba, ir išgirdau tai iš elektros inžinieriaus, papasakojo kiek jis uždirba, koks jo darbo grafikas, tai atrodo ir lietuvoje yra geras darbas, tik tam reikia pastangų. (1800-2100 eur į mėn, lankstus darbo grafikas). Šiaip nėra jau taip blogai toje lietuvoje, tik labai daug kas taip prisiklauso ir įsivaizduoja, aišku čia ir nėra per geriausia.

Na užsenyje čia yra paprasto statybininko alga, nors ką čia gali norėt, kur Lietuva, kur Norvegija. Nors iš 1000€ šiaip ne taip gali pragyventi. :)

e04d4df8b9e8509721d1b960f83045e0162.png

6'4

Juokauji ? :D Nėra blogai Lietuvoje... Ekonomika žlugus... Bet ne vienintelė problema čia dar.

Aš pats gyvenu Vokietijoje man 16 metų, kalbos visiškai nemoku bet kiek pastebėjau tai bent jau tėvams visiškai kitaip, daug lengviau gyventi, algos visai kitos kad ir darbas ne iš geriausiu pvz tėvas dirba vairuotoju jo alga siekia 3k euru o dirba tik vairuotoju ir jei būtu tikras vokietis jis gautu dar daugiau. Dabar planuoju 1 metus paeiti į mokykla, nes man čia 12 neapsimoka baigti vien dėl to kad dabar esu 8 - toje klasėje dėl kalbos, o po mokyklos planuoju apie fotografija, IT ir interjiero dizaineriu. Aš manau vokietijoje daug geriau negu lietuvoje.

Aš pats gyvenu Vokietijoje man 16 metų, kalbos visiškai nemoku bet kiek pastebėjau tai bent jau tėvams visiškai kitaip, daug lengviau gyventi, algos visai kitos kad ir darbas ne iš geriausiu pvz tėvas dirba vairuotoju jo alga siekia 3k euru o dirba tik vairuotoju ir jei būtu tikras vokietis jis gautu dar daugiau. Dabar planuoju 1 metus paeiti į mokykla, nes man čia 12 neapsimoka baigti vien dėl to kad dabar esu 8 - toje klasėje dėl kalbos, o po mokyklos planuoju apie fotografija, IT ir interjiero dizaineriu. Aš manau vokietijoje daug geriau negu lietuvoje.

Kaip tenai susišnekate? Anglu kalba?

Bet daugumoi visi anglu moka? 

Taip, bet toje vokietijoje nemažai lietuviu, pvz mano mokykloje yra šeima irgi šiais metais atvažiavusi taip pat nemokanti kalbos 3 vaikai ir tėvai, kaminystėje kiek žinau dar 3-4 lietuvių šeimas su kuriomis bendraujame.

Tavo klasiokų mokykloje nemokina norvegų? Nežinau kap ten pas jus bet pas mus vokiečiu arba prancūzų dar mokina. Ar tu eini kaip ten sako ”emigrantu klase”?

Nu ne nemokina.

(redaguota)

Studijuoti patariu eit į skandinavus į kokią daniją ten mokslas daugiau praktikos nei teorijos negu cia supista programos mokslo, turesi geras studijas turesi gera gyvenima. p.s Užsieny norint studijuot nereikia turėt aukštų balų ar egzamino gero ten išlaikymo kaip čia Lietuvoj, o pvz kaip Danijoj tereikia turėti motyvacijos mokytis ir islaikyt anglu testa ir patekt gali į univerą ar į koledžą.

Redaguota , nario LoR3Mas

i8E1i7H.png

Pats bandysiu darbintis čia, Lietuvoje, žiūrėsiu kas gero iš to išeis, o  šiaip draugas Norvegijoj dirba žuvies fabrike, kažkaip ten fasuoja ar kažką tokio daro, pakuoja žodžiu, mėnesinė alga nežinau tiksliai kokia, bet virš 1000 eurų tai tikrai, padirbėjęs pusantrų berods metų į Lietuvą grįžo su 25000 eurų banko sąskaitoj, skaičiai gražūs, bet ir darbas nelengvas ir visgi kitoje šalyje.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3538 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...