Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3170 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, ieškau maperio naujam besikuriančiam projektui. Kaip iš pavadinimo matėte jog "kukliam projektui", kodėl ? serverio veiksmas vyks Fort Carson[FC] ir dar šiek tiek Los Barrancos miesteliuose, į projektą bus kišama ne tiek ir daug pinigų, kiti galvoja aišku "eilinis šūdserveris su platintu gm bando kažką daryti", bet iš tikro kurie galvoja yra tikrai neišmaneliai.

Kodėl aš išviso kuriu tokį paprastą projektą ? - Dažnai stebiu Supergames SA:MP serverių skiltį, ir juokas ima iš kitų projektų, pasidaro gražų forumą kviečia žmones, kišą pinigus į projektą o serverio startas tik pvž po 5 mėnesių, per tą laiką renkami direktoriai/adminai ir panašiai, ateina ta diena ir viskas užsidaro dėl tokių priežasčių kaip "nėra pinigų", "nepakankamai žaidėjų" tikrai esu pasipiktinęs tokiais projektais. Mano planuojamas serveris turėtu tikrai greitai atsidaryti.

Kodėl būtent FC mažas miestelis ? - Tikrai nesitikiu, jog mano projekte plūs žmonės iš kitų projektų ir pastoviai žais. Iš pradžių galvojau daryti Los Santos serverį, tačiau gerai pamatėme su draugu ir nusprendėme padaryti FC miestelio gyvenimą, nes tikimės jog serveryje žaidėjų skaičius sieks vos 30-50 žaidėjų. Toks žaidėjų skaičius idealiai tinka žaisti šiame miestelyje[aplinkui dar yra nemažai vietos + mini los barrancos miestelis]. Iškarto esu suplanavęs: jeigu daugėtu žaidėjų plėstumėmės į kitus miestelius, tai nėra taip sunku.

Gamemod'as nebus kurtas nuo 0, paimtas nelabai visiems žinoma modifikacija ir neatpažystamai redaguota, darbų taip pat bus neperdaugiausia.

Forumas, iki kitos savaitės taip pat turėtu startuoti.

Esu numatęs: atsiras visokių žmonių kurie peiks mano projektą - "ką čia padarysi su platintu, nuo 0 nedarytu gm", tokiems žaidėjams galiu pasakyti - tikri samp žaidėjai kurie gerbią patį žaidimą, ateis į serverį praleisti smagaus laiko, o ne bėgti į serverį kuriame "ahuenos sistemos", ten kur savininkai ignoruoja žaidėjus ir jiems visai p* ant servo, plaukia jiems pinigai ir nesvarbu.

Taigi šiek tiek papasakojau apie projektą dabar apie maperio ieškojimą.

• Didelė patirtis nėra būtina, nesvarbu moki teksturinti ar ne visiškai nesvarbu, būtų gerai jog iškarto numestumėt kokį nors pavyzdį, arba sumapinti kokį nors darbą ar pnš.
  • Iš pradžių reiks jog būtų sumapint'as visas FC kaimelis - spawn'as, visos pagrindinės darbas jog nebūtų tuščios gatvės, po to einama prie darbų bazių, darbai su pakv bus 4-5[gal 6] + 2 mafijos, aišku FC miestelyje vietos neužteks, todėl mapinti reiks aplinkui[+ los barrancos miestelyje artimiausias FC miestelio].
  • Atsilyginimas: pareigos serveryje[priėjimo prie hosto/gm tikrai neduosiu, nebent po ilgo laiko tarpo], jeigu projektas sėkmingai vystysis, bus ir mokama eurais.

Taigi rašom į AŽ, ar čia komentaruose[arba tiesiog nurodykite savo skype]

• ,

Pagalvok ar verta daryti Fort Carson kaimelyje, jei manai kad ten nėra serverių ir galima kažką įdomaus padaryti, iš dalies tu teisus. Bet pagalvok kodėl ten nėra serverių ir visi buve serveriai kurie egzistavo tame miestelyje, - žlugo. Ir jei tikiesi 30-50 žaidėjų, tai labai daug tikiesi.  :)

Nes serveriai neturi fantazijos, arba proto kad sudominti žaidėjais būtent šiuo miesteliu, o jis yra nuostabus dar prijungus kelis kitus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3170 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...