Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Raimondas Jokubauskas ir Elonas Penikas stumia ant Remigijaus Virsilos

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3547 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

O tu juos pazysti?

O jei ritmai, kuo tau blogi tie papildai? 

Body creators visus pazystu, su vienu klasiokas buvau.

Papildinis raumuo nera tikras raumuo kuri tu uzpumpuotum savo prakaitu ir baltymais kuriuos gamina organizmas ir + gaunamas is maisto. Papildai eda kepenis ir visus kitus sveikus organus, zmogus is vidaus prisipucia.. senatvej viskas kabos patikek ;)

Papildinis raumuo nera tikras raumuo kuri tu uzpumpuotum savo prakaitu ir baltymais kuriuos gamina organizmas ir + gaunamas is maisto. Papildai eda kepenis ir visus kitus sveikus organus, zmogus is vidaus prisipucia.. senatvej viskas kabos patikek ;)

:D Su luku buvai klasiokas?

Na kaip tu minejai, tai cia eilinis kudena kalba (neizeidziu). Pats sportuoju ir vartoju Whey Protina ir BCAA. Raumenys tvirti, nera vandeniai kaip tu sakiai. 

Matai, gal jie isvien varo, as tarkim 1men vartoju abu, 2men pertrauka. Viskas ciki piki man. Jokiu blogu dalyku nera, kas 6men daraus klinikinius testus, organizmas svarus

Na kaip tu minejai, tai cia eilinis kudena kalba (neizeidziu). Pats sportuoju ir vartoju Whey Protina ir BCAA. Raumenys tvirti, nera vandeniai kaip tu sakiai. 

Matai, gal jie isvien varo, as tarkim 1men vartoju abu, 2men pertrauka. Viskas ciki piki man. Jokiu blogu dalyku nera, kas 6men daraus klinikinius testus, organizmas svarus

Nu neslepsiu esu kudena, nes man mases nereikia kai as sprinta begioju LLAF tai zinai, aminkes ir magnis nesvetimi man :D bet kai steroidu lygis ateina tai zinai :DD buna tokiu

Nu neslepsiu esu kudena, nes man mases nereikia kai as sprinta begioju LLAF tai zinai, aminkes ir magnis nesvetimi man :D bet kai steroidu lygis ateina tai zinai :DD buna tokiu

Apie steroidus net nekalbu :D Ta zinau, kad buna tokiu :D Pazystama turejau, geriau prisipazina kad koksa varo nei steroidus ima :D

Del steroidu tai jo :D kaimynas varydavo jeis, susiede kepinis, nebegalejo sportuoti, jam dabar 45metai, bet atrodo kai 60

Ryskiai nusisneki zmogau, ka tu bekisi i save, vistiek turesi sportuot, valgyt tvarkinga maista, jeigu butu taip lengva - daug zmoniu jau butu ant adados ir valgytu cipsus ir ale raumuo augtu,labiau pasidomek

Mano YouTube kanalas : https://www.youtube.com/c/heroesmusic

Tarpininkavimo paslaugos/ taipogi parduodu CSGO steamus.

SAUGOKITĖS MANO IMPOSTERIŲ,parašykite į a.ž prieš pirkdami.

Juokas ima, panikuoja dėl papildų, nei nežinodamas kas tai per dalykas.. Steroidai visai jau kita tema. Bent jau internete pasiskaitykit, prieš pisant protą, kad kiekvienas masyvesnis ir rauminingesnis žmogus yra kažkokių kosminių tablečių padarinys. 

Toks jausmas , kad nusipirk paprasčiausiu BCAA ar proteino ir net sportuot nereiks :)) Pagal kaikuriuos čia l.

Va grynai daugumos "Supergames sporto analitikų" suvokimas toks.

Senai jau mačiau tokį buka žmogų :D

Na nezinia :D

Luka followinu instagram'e :D Man is jo labai keista buvo, vienu metu storas tampa, zek po menesio vel kudas :D

Jesus, tai vadinasi masės ir ryškinimo periodas, durnas žmogau tu...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3547 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...