Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3533 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

*****Iškarto sakau, kad turinys skirtas rimtiems žmonėms, kurie yra pakankamai subrendę, išsilavinę, nes kiti net nesupras apie ką eina kalba.**********

Ar būna jums dienų, kai nebežinai kas esi, ko nori ir ko sieki? Asmeniškai pats esu žiauriai pasimetes... Nematau prasmės gyvent, nežinau kodėl... ir mano tikslai su kiekviena diena blėsta, kam jie? Iš viso net nežinau ar pats noriu tokioje būsenoje būti kokioje esu. Mūsų tikslai - tai tik iliuzija, tai neturi prasmės. Ką daryti kai suvoki šį beprasmiškumą? Kai vyngiuotas tavo kelias galop baigiasi tiesiąja? Ką daryti kai stoviu ant bedugnės krašto?

Redaguota , nario IamTheDanger

2d68aa92d936eef0e643cd90e1ca2f95.gif

(redaguota)

vel tu su savom depresijom -_-

1 Nesubrendeli radom! arba seip nemokanti skaityti.

O autoriui: Seniuk nezinau kiek tau metu, is kur tu ir panasiai, bet galiu pasakyti jog pamascius giliau kiekvieno musu gyvenimo tikslas yra nugyventi taip jog mum patiktu prisiminti. O jeigu ir uzplusta sunkus momentai tereikia zmogaus, nesvarbu ar draugas, ar drauge, tikrai tau pades nelaimeje jei geras/a. Draugai dazniausiai zino ka daryti. Man irgi panasiai buvo, as buvau visiskoj zopoj, taip buvo visks atsibode ir norejosi prisiploti, vaziavau Moletu plentu tiksliai nepamenu 160 gal buvo kai leidziama 70 ir tiesiog gavau skambuti is seno draugo kuris pralinksmino atvaziavo vos ne iki paciu moletu jog isgerti kavos palaikyti mane. Sakau, draugai padeda. Pabandyk.

Rėik nueiti pas psychiatra ir paprašytį, kad įsuktų tau tablėte į šikną.

[MODERATED]

Redaguota , nario Tautedorus

Čia labai primena tuos viduraamžio laikus kada žmonės manė, kad viskas laikina,ir kad bet kokiu atveju vis tiek mes mirsim.Ką noriu tau pasakyti, tu nesi išimtis ne tik tau ir man buvo kilusios tokios mintys, man pvz buvo kai mokiausi mokykloje ir pvz matieka reikėjo kalti ir bandyti suprasti, bet aš net nebandžiau, nes buvau įsitikinęs, kad nėra prasmės to daryti jugi vis tiek gyvenime nereikės tų cos ir sin ir pnš. Gal netokio atsakymo lauki iš manęs, bet geriausia manau tiesiog susirasti psichologą ir eiti, nėra gėdinga, pats ėjau, tad man tai visai normalu., arba ieškok, kas tave bent kažkiek traukia, atrasi pomėgį, kur siekti kažko gali ir pranyks tos mintys, tad neliūdėk, nepanikuok, nosį į viršų ir pirmyn :)

giphy.gif

Don't worry, be happy

Išsipasakok artimam žmogui, vien tie išsipasakojimai labai palengvina naštą "ant širdies", nes internete vis tiek nėra to tokio pokalbio, kad tau tikrai padėtu. Gyvenimo prasmės ko gero nei vienas nežinom, visi žmonės dažnai mėtosi tai ten, tai šen, galiausiai nebežino kur jų vieta ir kuo užsiimti, man panašiai dabar irgi, bet dėl to nusiminti nereikia, randi savo nišą ir gyveni toliau, o galiausiai užsiimi tiesiog tuo kas tave traukia. 

*****Iškarto sakau, kad turinys skirtas rimtiems žmonėms, kurie yra pakankamai subrendę, išsilavinę, nes kiti net nesupras apie ką eina kalba.**********

Ar būna jums dienų, kai nebežinai kas esi, ko nori ir ko sieki? Asmeniškai pats esu žiauriai pasimetes... Nematau prasmės gyvent, nežinau kodėl... ir mano tikslai su kiekviena diena blėsta, kam jie? Iš viso net nežinau ar pats noriu tokioje būsenoje būti kokioje esu. Mūsų tikslai - tai tik iliuzija, tai neturi prasmės. Ką daryti kai suvoki šį beprasmiškumą? Kai vyngiuotas tavo kelias galop baigiasi tiesiąja? Ką daryti kai stoviu ant bedugnės krašto?

Visi tie buitiniai dalykai, kurie po truputį lipdosi į kamuolį, kuris priverčia mus susimąstyti apie gyvenimo prasmę, kurią iš tikrųjų susikuriam mes patys, yra smulkios nesąmonės. Tos nesąmonės yra tik smulkios dulkelės kosmose:

%D0%B2%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%

Pagalvok apie artimus žmones. Galvoji jiem būtų lengva gyventi visą savo likusį gyvenimą su tam tikromis mintimis, su kuriomis negalėtų susitaikyti? Tikriausiai, kad ne. Visa tai tik kamuolys, kurį sudaro buitinės dulkės.

Transas man labiau padeda suvokti tas beprasmiškas dulkes, kurios taip lenda į mūsų galvas ir temdo protą.

Transo žanre yra "kosmiški" garsai, kurie primena apie tas dulkeles esančias kosmose. Ir šiaip, tikriausiai būtų sunku toliau galvoti apie tas beprasmes problemas, kai matai tokius nerealius vaizdelius ar Dieviškus garsus.

SHFitnE.jpg

Visi tie buitiniai dalykai, kurie po truputį lipdosi į kamuolį, kuris priverčia mus susimąstyti apie gyvenimo prasmę, kurią iš tikrųjų susikuriam mes patys, yra smulkios nesąmonės. Tos nesąmonės yra tik smulkios dulkelės kosmose:

%D0%B2%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%

Pagalvok apie artimus žmones. Galvoji jiem būtų lengva gyventi visą savo likusį gyvenimą su tam tikromis mintimis, su kuriomis negalėtų susitaikyti? Tikriausiai, kad ne. Visa tai tik kamuolys, kurį sudaro buitinės dulkės.

Transas man labiau padeda suvokti tas beprasmiškas dulkes, kurios taip lenda į mūsų galvas ir temdo protą.

Transo žanre yra "kosmiški" garsai, kurie primena apie tas dulkeles esančias kosmose. Ir šiaip, tikriausiai būtų sunku toliau galvoti apie tas beprasmes problemas, kai matai tokius nerealius vaizdelius ar Dieviškus garsus.

Idomiai su tuo trance :D

Kai paciam budavo tokie dalykai :D tai klausydavau tokia muzika kur padedavo :D

visų pirma, tai visi apie tai yra pagalvoję  :lol:  dėl tikslo trūkumo tai ir tas pats tikėjimas Dievu egzistuoja, tik tam, kad tą "tikslą" susikurti, ir gyventi gerai jog amžinybę nesikankinti pragare. Tikėk kuom nori aišku, čia tavo reikalas.

Kitas dalykas, gyveni tik kartą, tai kodėl gi nenugyvenus to gyvenimo taip gerai, kaip tik įmanoma? Atrodytų paprasta, bet daugelis žmonių gyvena gyvenimą lyg grindintų kokį RPG, be jokio konkretaus tikslo ar vizijos. Susigalvok ko norėtum pasiekti, ką nuveikti, kur nukeliauti, ir daryk viską kad to pasiektum. Gyvenimas gražus, pasaulis turi daug nuostabių vietų, įdomių kultūrų, nuostabių žmonių. Kas liečia žmones, tai tikrai yra afigienų asmenybių ir kai jas sutinki pasaulis atrodo kitom spalvom nušvinta (nekalbu net apie jausmus kaip meilę, etc, čia kitas klausimas, bet irgi į temą). Gyventi yra žymiai įdomiau, negu žudytis, niekas tau gyvam odos nelupa, kad tokių veiksmų imtis :D

Na ir galų gale yra artimieji, nežinau kokia pas tave situacija šeimoje, bet paprastai tėvai, seneliai būtų turbūt depresijoj visą likusį gyvenimą dėl kokios neapgalvotos tavo padarytos nesąmonės. Įsivaizduok kaip jaustumeis jei tavo mama sugalvotų jog jai viskas atsibodo ir nusižudytų taip random. Have fun besilankant pas pasichologą trisdešimt metų.

(redaguota)

Irgi buvau ir esu tokio situacijoj mane tik muzika nuramina :D bet šiaip irgi kyla man klausimų abejonių ką daryti tuojau, aš gyvenu ir tiek :D bet vėl gi žiūrit kas tave kamuoja? kad merginos neturi? kad darbo gero neturi? kad storas? šiaip nesiseka niekur ir t.t kai kažko trūksta ir kai dažniausia nemažai problemų žmogus turi ir pradeda visą tai jausti kad kažkas negerai o taip gyventi jau per sunku, tiesiog reik kažką keisti bet ne kiekvienas žmogus gali pakeisti savo gyvenimą, kartais reik pagalbos iš kitu žmonių.

Redaguota , nario surfneris2
(redaguota)

342d094bdb6843f19069fe16f4e03a77.jpg

VA VA VA! Apie tai ir kalbėjau visą laiką .... Grynai taip jaučiuos, ir su kiekviena diena tai tik ryškėja. Ir net nežinau pats ar noriu būti tokioje "būsenoje", pavadinkim taip. Nežinau net ką daryt :D Psichologu nesiūlykit ir visokių kitokių :D Jie tiesiog per siauro mastymo, iš tikro kaip ir visi žmonės. Jie tik mato problema, kurią reikia spresti, jie nemato visko, tiesiog per siauras jų suvokimas. Šneku, nes ne kartą lankiausi pas gerą LT psichologa ir mokėjau ne mažus pinigus, tad kalbu ne šiaip sau.

Redaguota , nario IamTheDanger

VA VA VA! Apie tai ir kalbėjau visą laiką .... Grynai taip jaučiuos, ir su kiekviena diena tai tik ryškėja. Ir net nežinau pats ar noriu būti tokioje "būsenoje", pavadinkim taip. Nežinau net ką daryt :D Psichologu nesiūlykit ir visokių kitokių :D Jie tiesiog per siauro mastymo, iš tikro kaip ir visi žmonės. Jie tik mato problema, kurią reikia spresti, jie nemato visko, tiesiog per siauras jų suvokimas. Šneku, nes ne kartą lankiausi pas gerą LT psichologa ir mokėjau ne mažus pinigus, tad kalbu ne šiaip sau.

Kuo toliau, tuo labiau man atrodo, kad tau tiesiog dėmesio trūksta. O tu bent pasakysi kokios pas tave problemos?

SHFitnE.jpg

Kuo toliau, tuo labiau man atrodo, kad tau tiesiog dėmesio trūksta. O tu bent pasakysi kokios pas tave problemos?

:D O tu dar nematai? Tu irgi grynai kaip psichologas mano :DDD *Myliu SuperGames.lt* neprašau ekstrasensu būt, bet jau tikrai gan aiškiai parodžiau. Sakau žmonės siauro mastymo :D Spėju tavo gyvenimo tikslas yra baigt mokslus, susirast žmoną, užaugint vaikus, pastatyt namą, pasodint medį ir numirt? :D 

:D O tu dar nematai? Tu irgi grynai kaip psichologas mano :DDD *Myliu SuperGames.lt* neprašau ekstrasensu būt, bet jau tikrai gan aiškiai parodžiau. Sakau žmonės siauro mastymo :D Spėju tavo gyvenimo tikslas yra baigt mokslus, susirast žmoną, užaugint vaikus, pastatyt namą, pasodint medį ir numirt? :D

Aš tavęs klausiu dėl kokių priežasčių tavo toks mąstymas susidarė, o ne kas tau blogai. Žiūriu ta tavo depresija kažkaip lengvai praėjo. 7 dienos žiūrėk jau ir žvengai visi prasidėjo. Vis labiau įtikini, kad tau tik dėmesio trūkumas.

SHFitnE.jpg

Nu jo atsisakai psichologu ir einį į gaming forumą pas keturiolikmečius, ieškotis patarimų. Ohh wait...

Eik Namo

Aš tavęs klausiu dėl kokių priežasčių tavo toks mąstymas susidarė, o ne kas tau blogai. Žiūriu ta tavo depresija kažkaip lengvai praėjo. 7 dienos žiūrėk jau ir žvengai visi prasidėjo. Vis labiau įtikini, kad tau tik dėmesio trūkumas.

:DDD Kad man jau iš paties savo ironiškos situacijos nesveikai juokinga pastaruoju metu :D O šiandien linksmas, nes atvirai kalbant užvartojes :D :D :D O visa tai prasidėjo tai net nežinau, galbūt dėl to kad mastydavau giliau "nerdavau" į viską, mastydavau apie beprasmišką žmonių likimą, apie tai kokie mes esame iš tikro maži, nors vaizduojamės dideliais ir t.t. Nu rašyčiau ir rašyčiau, bet man penktadienis tad, einu kitos dozės.

Nu jo atsisakai psichologu ir einį į gaming forumą pas keturiolikmečius, ieškotis patarimų. Ohh wait...

:DDD Geras argumentas, sakau man iš saves pačio juokinga jau. Ai bet šiaip nesakyk, yra čia intelektualių žmonių kaip kad "tautedorus", "lukonic'as"

:DDD Kad man jau iš paties savo ironiškos situacijos nesveikai juokinga pastaruoju metu :D O šiandien linksmas, nes atvirai kalbant užvartojes :D :D :D O visa tai prasidėjo tai net nežinau, galbūt dėl to kad mastydavau giliau "nerdavau" į viską, mastydavau apie beprasmišką žmonių likimą, apie tai kokie mes esame iš tikro maži, nors vaizduojamės dideliais ir t.t. Nu rašyčiau ir rašyčiau, bet man penktadienis tad, einu kitos dozės.

:DDD Geras argumentas, sakau man iš saves pačio juokinga jau. Ai bet šiaip nesakyk, yra čia intelektualių žmonių kaip kad "tautedorus", "lukonic'as"

Tos dozės yra tik laikinas problemų pamiršimas. O kas tada kai vėl mąstysi blaiviai? Norėsis dar, dar ir dar? Suaugusius žmones tai priveda tik prie skolų, o skolos tik prie dar didesnių problemų negu turėjo anksčiau. Rašai šitam forume, reiškias neturėtum būti vyresnis negu ~20 metų. Tu turi suprasti, kad tu dar esi jaunas ir tavo protas vaizduoja problemas blogesnes negu kokios jos iš tikrųjų yra. Gali būti, kad esi pesimistas ir matai aplinkui save vien tik bloga. Tu dar tikriausiai neturėjai kaip sakoma "akimirkos, dėl kurių privalai gyventi". Mažiau kreipk dėmesio į visokias sakomas nesąmones internete, juo labiau realybėj ir daugiau daryk tai ką tau reikia daryti ar ką nori daryti. Pradėk kažką daryti, o ne sėdėk sudėjęs rankas ir kartok sau "Koks blogas šitas pasaulis".

SHFitnE.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3533 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...