Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

(!)SF-CITY.LT ---> southVillages.lt


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2433 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Šiandien, 11:45

9949bd32c29cb1736c1672592a875e59931.png
 
Sveiki, taigi norėčiau visiems pristatyti naujai besivystantį projektą, kurio tikslas nėra pelnas ar kaip nors kitaip pasipelnyti, o žaidėjų pasitikėjimas, ištikimi žaidėjai, kurie padės projektui gyvuoti ilgai.
 
 TRUMPAI APIE PROJEKTĄ
 
SF-CITY.LT tai lietuviškas San Andreas multiplayer serveris, kuriame vyrauja „GRP“ stilius. Projektas nėra pirmos jaunystės, tačiau yra matęs ir šilto, ir šalto. Jis turėjo daug n uosmukių, buvo keletą kartų uždarytas, tačiau vistiek nepasidavėme ir vėl atidarėme šį projektą, jog įrodytumėme, jog SF-CITY yra tikrai nepaprastas ir jis gali daug pasiekti, tačiau tam reikia jūsų ir jūsų pagalbos padedant plėtoti projektą. Komandą sudaro 2 asmenys t.y. Richy_Naviera ir Marty_Nuxas. Šie asmenys jums tikrai užtikrins stabilų serverio veikimą ir tikrai nepasiduos po pirmųjų nuopolių. Serverio veiksmas vyksta san fierro mieste.
 
 MŪSŲ TIKSLAI
 
Mūsų serverio misija yra padaryti tokį serverį, kuriame būtų tikrai įdomu žaisti, jog žinotumėme, jog tikrai turime ištikimų žaidėjų ir mums verta stengtis ties šia sritimi. Norime išlaikyti pastoviai bent nuo dvidešimt iki trisdešimt žaidėjų. Dar vienas mūsų noras yra padaryti vieną iš geriausių serverių san fierro mieste, galbūt ne žaidėjų skaičiumi, tačiau sistemomis.
 
 APIE SERVERIO SISTEMAS
 
Transporto sistema - severyje yra 3 vietos kur galima bus įsigyti savo norimą transportą, t.
y. Mašinų salonas, mašinų turgus ir motociklų salonas, vienur bus pigiau kitur brangiau. Įsigijus savo nuosavą transportą, būtina jį priregistruoti ir pravaryti technikinę, kitaip būsite sulaikyti policijos, gausite baudą, arba net kalėjimo. Mašinų turgs surištas su tolimūjų reisų vairutojų darbu, šio darbo darbuotojai turės vis atvešti mašinų į turgų, kad jas būtų galima pirkti.
1a0ecdc40c3249bc38d6e71ed259d460616.png
 
Gaujų sistema - serveryje yra jau sukurtos dvi mafijos, bet žaidėjai galės kurti savo gaujas, susikūrus gaują, turėsite kariauti su kitomis gaujomis dėl savo miesto vardo, dar ši sistema bus tobulinama, jūsų veiklą galėsi pertraukti policijos pareigūnai, saugokitės.
947e7c7e8ab8b078d5a9bc0222b1aa45321.png
88610e87da454de6d72542eef3edc89a344.png
 
Direktorių sistema - direktorius atsidares savo pultą, galėsi kurti rangus, priskirti jiems uniformą bei transportą. Galės nusiteleportuoti iki bazės, iki žaidėjo, ar net atsiteleportuoti žaidėją pas save, gali nustatinėti darbo reikalavimus.
5c56f09d9f5d9fba4b8190f6412bd3e0106.png
 
Verslų sistema -  serveryje bus kaip ir daugelyje daug įvairių verslų, kurių pelnas bus skirtingas ir priklausys nuo to, kokia tai įmonė. Pelnas bus valandinis bei jis kils tik kai būsite prisijungęs. Žinoma verslą galėsite parduoti kitam žaidėjui arba agentūrai, atiduoti kitam žaidėjui, valdyti pelną, tai pogi galėsite padidinti pelną, bet ne taip paprastai. Kainos prasideda nuo 60.000€.
f8fb0ac7057e161d9e65053b4aab967e780.png
 
Namų sistema - pati sistema yra kaip ir daugelyje serverių, juos galėsite parduoti, atiduoti padėti pinigų, ginklų, narkotikų į seifą ir panašiai. Serveryje yra unikalūs interjerai, maketuoti mūsų pačių rankomis, tad niekur kitur tokių nerasite.
 
Alkis, troškulys - tai sistema, kuri suteikia nemažą dalį realistiškumo mūsų serveriui. Jūs nuolat turėsite pavalgyti bei atsigerti kaip ir tikrame gyvenime, o to nepadarius jums silps alkio ir troškulio procentas ir galų gale mirsite ir atsidursite ligoninėje.
70c112aaff96f3c5dd06323e0dfcc65d586.png
 
Žvejybos sistema - tai viena iš unikalių sistemų. Norėdami žvejoti jūs turėsite nusipirkti meškerę, masalo ir ne tik. Dar turėsite įsigyti ir leidimą žvejoti, nes betkurią minutę gali atvažiuoti iš šerifo nuovados pareigūnas ir patikrinti leidimą. Leidimą įsigyti bus galima tik tam tikram laikotarpiui, nuo 10 iki 30 dienų.
 
Medikų NPC botai - serveryje yra papildomas darbas, kas kažkiek laiko atsiras NPC botas ir jums reikės nuvažiuoti iki jo ir suteikti jam pagalbą. Plačiau video.
 
Medžių pjovimo sistema - visi norintys papildomo uždarbio galės eiti pjauti medžius, dėti į mašiną ir vežti į turgų. Plačiau video.
 
Kuro sistema - tai yra pats svarbiausias serveryje dalykas, nes be jų nevažiuotų transporto priemonės. Serveryje yra 3 kuro rūšys t.y. benzinas, dyzelinas ir dujos. Taigi vienos transporto priemonės bus dyzeliniais varikliais, o kitos benzininiais, tačiau kurą pilti reiks ne į visas transporto priemones, kadangi į darbinį bei naujokų transportą pilti degalų nereikės, kadangi juos kompensuoja darbdaviai ir administracija.
 
Taxi budėjimo vietos - serveryje prie svarbių pastattū yra taxi budėjimo vietos, ten budėdami taksistai gaus +5€/min.
4cbebd461277554188bf54fbc065e9cb531.png
 
 DARBAI SU DIREKTORIAUS PAKVIETIMU
 
Policininkas - tai vienas iš svarbiausių darbų serveryje, nes nuo policijos pareigūnų priklauso visa serverio tvarka. Pareigūnai turės nuolat vykti į žaidėjų iškvietimus ir išaiškinti kas ten vyksta negerai, taipogi vykti gaudyti nusikaltėlius bei patruliuoti mieste. Pareigūnai gaudys tik nusikaltėlius, kurie turės iki 20 įtarimo lygio, o stambesnio mąsto nusikaltėlius paliksime specialiosioms pajėgos. 
MINUTINĖ ALGA: 34€
 
Medikas - tai taipogi vienas iš svarbesnių darbų, nes medikai turės suteikti žmonėms gyvenimo, juos pagyditi, parduoti šarvų, kad jie nenumirtų, darbas atsakingas.
MINUTINĖ ALGA: 40€
 
Taksistas - šis darbas vėlgi yra svarbus serveriui . Jis pasitarnauja tiek naujokams, tiek senbuviams, kadangi jei žaidėjas neturi lėšų nusipirkti transporto priemonę ar galbūt jis yra toli nuo jos, betkada gali išsikviesti taksi. Taksistams jūs mokėsite už nuvažiuotą kilometražą. Kilometro kaina jau bus nustatyta serveryje.
MINUTINĖ ALGA: 36€
 
Mechanikas - šis darbas yra svarbiausias transporto priemonių srityje,  mechanikai turės galimybę ir nutemti nevietoje paliktus automobilius į konfiskuotų mašinų aikštelę, o norėdami iš ten išsipirkti, turėsite viską suderinti su mechanikais.
MINUTINĖ ALGA: 48€
 
Prekeivis - šis darbas yra nelegalus, šio darbo darbuotojai pardavinės, narkotikus, ginklus. Juos galės suimti policininkai už narkotikų pardavinėjima, tad reikės būti atsargiem, kad nebūtūt sugauti policijos.
MINUTINĖ ALGA: 42€
 
Tolimūjų reisų vairuotojas - tai yra dar vienas iš svarbiausių darbų serveryje, nes jei nė fūristai, nebūtų serverio turgavietėse mašinų, motociklų. Šis darbas rimtas ir atsakingas.
MINUTINĖ ALGA: 38€
 
Specialiosios pajėgos - tai yra dar vienas iš svarbiausių darbų serveryje, nes policijos pareigūnai gaudys tik nusikaltėlius, kurių įtarimo lygis nedidesnis kaip 20, o specialiosios pajėgos nuo 20 įtarimo, kitaip sakant gaudys stambaus mąsto nusikaltėlius. Taipogi šio būrio nariai turės dalyvauti įvairiuose įkaitų išlaisvinimuose, streikų malšinimuose ir t.t.
MINUTINĖ ALGA: 40€
 
 MAFIJOS/GAUJOS
 
„Nazzareno“ mafija - Šios mafijos nariai yra labai pavojingi asmenys, turbūt patys pavojingiausi serveryje. Ši gauja vygdo stambaus mąsto apiplėšimus ir nusikaltimus, taipogi prekiauja ginklais ir narkotikais.
MINUTINĖ ALGA: 30€
 
„Sicilijos“ gauja - Ši gauja taipogi yra pavojaus įsikūnijimas, tačiau netoks kaip kitos gaujos. Ši gauja yra šiek tiek ramesnė, tačiau kai užsibrėžia tikslą, visada jį pasiekia. Be to ši gauja užsiima narkotikų prekyba, tai didžiausias jų pelnas, o didžiausi priešai yra „Nazzareno“ mafija.
MINUTINĖ ALGA: 30€
 
 
• Serverio svetainė: http://sf-city.lt
• Serverio IP: samp.sf-city.lt (nestartavęs)
• Teamspeak IP: ts.sf-city.lt (nestartavęs)
Redaguota , nario Martynuxas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Gm editas. Map darbai kaikurie labai matyti. gal net raščiau pc..

Karoli... Hmm ka tu bandai parodyt.. Rastum pc sakai.. Dauguma map'ų yra mapintų mūsų pačių ir dar bandai kažką irodyt :)

 

 

tik pabandęs prisijungti pamačiau eilinį samg prisijungimą ir vaizdą, tai net nepanoro toliau registruotis.

Anyway, sėkmės.

Neužilgo ikelsim nauja prisijungimą.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2433 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...