Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3525 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

71 balsai

1. 1. Mechaninė ar Automatinė?

• Mechaninė
    • Automatinė
    • Nesidomiu, nes ateityje nevairuosiu
      0

Recommended Posts

buvau linkes tik prie mechaninių bet dabar  kita pirksiu mašina tik su automatu, dar priklauso ko tu tikiesi iš jo aš pvz tik dėl to, kad sport režimai yra ir įdomiau pasidaro važinėti + dėl to, kad mašina darysiuosi virš 200kw tai, kad netrint sankabos, jai gyveni mieste tai tik automatas, su mechanke pigiau neišeis kaip kolega rašė, kad pigiau, jairuošiesi pirkti mašina naujesnių metu tai gal būt bus start/stop sistema su kuria dar pigiau išeina viskas. Be to yra automastas su mechanke maišytas, kur gali važinėti tiek su automatu tiek su mechanke aišku tik sankabos ten nėra. Automatas turi dabar jau daug privalumu tai aš dabar tik už jį.

Apie trip tronic'ą turbūt kalbi? Pas mane mane mašinoj jis yra, tai būna įsijungiu kada, kuro iškarto mačiau ima, tiems kas nedraugauja su mechanu labai gerai, kad tarkim sustojus kad ir penktu bėgiu prie šviesoforo, kai startuosi, nebus jokių bėdų, neužgesi, net jei pamiršti pats įsijungti pirmą pavarą ir bandysi startuoti penkta, dėžė pati už tave įjungia pirmą, o paskui jau vėlgi gali arba pat junginėtis (tik be sankabos), arba jau įsijungi pilnai automatą ir važiuoji pusiau miegodamas. 

(redaguota)

Mechaninė , mažesnės kuro sąnaudos

Lyginant su senesnėmis mašinomis, kuriose yra automatinė pavarų dėžė taip, bet naujesnėse galima sakyti tas pats arba gali būti net mažesnės sąnaudos

„But cars with automatic transmissions usually get the same gas mileage as cars with manual transmission, sometimes even better." (Kalbama apie naujesnes mašinas, http://www.autotraining.edu/blog/manual-vs-automatic-transmission-which-gets-better-mileage-and-why/)

Redaguota , nario DMJ

buvau linkes tik prie mechaninių bet dabar  kita pirksiu mašina tik su automatu, dar priklauso ko tu tikiesi iš jo aš pvz tik dėl to, kad sport režimai yra ir įdomiau pasidaro važinėti + dėl to, kad mašina darysiuosi virš 200kw tai, kad netrint sankabos, jai gyveni mieste tai tik automatas, su mechanke pigiau neišeis kaip kolega rašė, kad pigiau, jairuošiesi pirkti mašina naujesnių metu tai gal būt bus start/stop sistema su kuria dar pigiau išeina viskas. Be to yra automastas su mechanke maišytas, kur gali važinėti tiek su automatu tiek su mechanke aišku tik sankabos ten nėra. Automatas turi dabar jau daug privalumu tai aš dabar tik už jį.

labai klysti, ponuli. ir dar kaip iseina sutaupyt su mechanke :)

Žiurint už kokia suma perki mašina, jeigu už 10k eura, tai ir automats jau gers išeina, o jei perki už 3k tai tikrai netikiu kad išeis gers automats. Pats tiktais propoguoju mechanine pavaru deže, mažiau problemų, ir kažkaip žymiai įdomiau važiuot, kai mėtai bėgius. Automato, ant buksyro negali užkurt, ir tempti kažkiek tai negali atstumas yra tam tikras,šeip pastebejau kuo galingesne mašina, ten jau automatas, arba kuo naujesnė.

(redaguota)

Labai plačiai galima kalbėti šia tema, čia tas pats kaip kalbėti iOS ar android, amžina kova ir fanboy'iai. Mano pačio nuomonė visada buvo, kad gyvenime nevairuosiu automato, nes čia gi nejausi "kaifo" vairuodamas ir t.t. Bet pradėjęs vairuot ir jau ~ pusę metų atvažinėjęs Vilniaus kamščiais rytais ir vakarais, supratau, kad mieste visai mielai vairuočiau automatą, nors jis ir turi daugiau minusų pagal mane - didesnės kuro sąnaudos, žymiai brangesnis remontas, nusėdus akumui liūdna bus, prarandi tam tikrą mašinos kontrolę ir t.t. Su mechanine gali iš mašinos daugiau "išspausti" lyginant su automatu, trasoj juokingos kuro sąnaudos and so on.. Kaip bebūtų vairuosiu mechaninę, kol neturėsiu pinigų ant padoraus automato, nes su tais senais ir bukais sunku padoriai važiuoti :D

Redaguota , nario ernestasn
(redaguota)

Automatinė... Nes nemoku pavarų perjungti :DD

Vairuotojas, *Myliu SuperGames.lt* :D 15 metų aiškina moka nemoka *Myliu SuperGames.lt* debilas..Na apie mechanine ar automatine tai kaip tau patogiau, o šeip pagrinde db ant naujų mašinu automatas. Redaguota , nario Wytautaz

ca296f49150f7c710b42bb88bed90427294.gif

Priklauso nuo pacio vairuotojo...

Na kaip sako su automatika tik bobos vairuoja :D

Na o siaip, automatika paprasciau vairuoti. Mechanika, reikia pavaras paciam jungineti, maziau kuro ryje. Pvz issinomuodavau masina is DE grysti i LT, su automatika easy, nepavargsti kiek pastebejau, sedi ir vairuoju ir gaza spaudi, sustoji, vel gaza ir vsio, su mechanu kartais uzknisa maliavoti ta rankena, o siaip ir priklauso nuo tavo noru, pvz su automatika ne labai jau padarysi "drift". 

Taigi, priklauso nuo pacio zmogaus, cia tas pats, ar BMW ar AUDI

pvz su automatika ne labai jau padarysi "drift". 

Pažįstamas turėjo ankščiau betmeną automatą, nepamenu variklio kubatūros, bet į kiekvieną posukį įslysdavo, realiai tai nežinau gal kokia mandresnė sport sistema buvo pas jį ar ką, nes daugiau nemačiau nei vieno tokio "automato", bet ždž už atitinkamą pinigų sumą viskas įmanoma :D

(redaguota)

Pažįstamas turėjo ankščiau betmeną automatą, nepamenu variklio kubatūros, bet į kiekvieną posukį įslysdavo, realiai tai nežinau gal kokia mandresnė sport sistema buvo pas jį ar ką, nes daugiau nemačiau nei vieno tokio "automato", bet ždž už atitinkamą pinigų sumą viskas įmanoma :D

kalbu apie ta drifta rimta, o ne ant posukio uzsinesti, ir tai su automatika neidomu :/

Redaguota , nario RoeX
  • Parašė po 4 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3525 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...