Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4864 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

;D Tau viskas gerai, galvoji tau kas švaistys sąskaita už Forumo Litus ir +REP.

Nu nebent visiškas asilas atsiprašant :mucha:

Jei tikras lietuvis tai neduos jei norm žmogus tai duos :)

tai tiek pinigų neturi, kad išsiųst sms, arba tiesiog net iki parduotuvės nueit negali ir pasipildyt sąskaitos, nes negali atlipti nuo pc.

O beto yra saitas, kur galima siusti nemokamus sms...

;D Tau viskas gerai, galvoji tau kas švaistys sąskaita už Forumo Litus ir +REP.

Nu nebent visiškas asilas atsiprašant :mucha:

Jei tikras lietuvis tai neduos jei norm žmogus tai duos :)

tai tiek pinigų neturi, kad išsiųst sms, arba tiesiog net iki parduotuvės nueit negali ir pasipildyt sąskaitos, nes negali atlipti nuo pc.

O beto yra saitas, kur galima siusti nemokamus sms...

Mantai taip duočiau o aš galiu atlipt nuo pc, bet man parduotuvė 4Km beveik tai ka man eit pesčiom? P.S. Tevai dirba :)

gold-life.in.gif

• Laimėta kovų: 1

• Pralaimėtų kovų: 2

Važiuočiau dviračiu, arba eičiau, jei tokio neturėčiau, man yra tekę kaime pagyvent, ir žinau, ką reiškia, kai parduotuvė ne uz 300m.

Jei tau tikrai reikėtu sąskaitos, nueitum.

Aš ir tą patį norėjau sakyt, arba tiesiog susisiek su tėvais kaip nors ir prašyk, kad grįždami sąskaitos papildymą nupirktų ar pačių tėvų prašyk, kad išsiųstų ;)

-- Papildyta --

Važiuočiau dviračiu, arba eičiau, jei tokio neturėčiau, man yra tekę kaime pagyvent, ir žinau, ką reiškia, kai parduotuvė ne uz 300m.

Bratanas su dviračiu išvažiavo pas draugus... aš tik prašau sakau gal nereiks eit...

Tai brolio prašyk ar jo draugu, ar jie irgi neturi nėvienas? :D

o_6f22f65331.jpg

Aš ir tą patį norėjau sakyt, arba tiesiog susisiek su tėvais kaip nors ir prašyk, kad grįždami sąskaitos papildymą nupirktų ar pačių tėvų prašyk, kad išsiųstų ;)

-- Papildyta --

Bratanas su dviračiu išvažiavo pas draugus... aš tik prašau sakau gal nereiks eit...

Nu bandysiu :D bratanas dar per mažas sms'us siust :D jam tik skambint jis reikalingas :D daugiau nko nemoka jis:D

gold-life.in.gif

• Laimėta kovų: 1

• Pralaimėtų kovų: 2

-- Papildyta --

Nu bandysiu :D bratanas dar per mažas sms'us siust :D jam tik skambint jis reikalingas :D daugiau nko nemoka jis:D

Tai gal jis turi meškafoną? :D

o_6f22f65331.jpg

• Parašė po 9 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4864 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...