Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3586 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, jau esu nusiziurejes ir zadu pirkti sita nesiojama: https://www.asusshop.lt/asus-x555lb-15-6-quot-i5-4gb-1-0tb-be-os-32502.html

Bet radau ten pat sita: https://www.asusshop.lt/asus-nesiojami-kompiuteriai/asus-x555ub-nesiojamas-kompiuteris-26299.html ~50eur brangaiu, bet kaip suprantu yra geresnis CPU ir yra irasyti Windows, kaip manot ar apsimoka pirkt brangesni?

Tavo vietoj aš imčiau ši nešiojamą

http://www.1a.lt/kompiuterine_technika_biuro_prekes/nesiojami_kompiuteriai_ir_priedai/nesiojami_kompiuteriai/acer_aspire_e5575g_engru_gt_i3

Be OS ir su i3 bet užtat geresnė vaizdo plokštė ir pigesnis.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Tavo vietoj aš imčiau ši nešiojamą

http://www.1a.lt/kompiuterine_technika_biuro_prekes/nesiojami_kompiuteriai_ir_priedai/nesiojami_kompiuteriai/acer_aspire_e5575g_engru_gt_i3

Be OS ir su i3 bet užtat geresnė vaizdo plokštė ir pigesnis.

Mazai kam tai rupi ta vaizdo plokštė - nors perka kompiuterį del žaidimų(kaip pavizdį duodu) žmones amžinai priprate matyti kuo didesnius skaičiukus - tuo geriau, pats matęs dauguma intervių kai paklausus garsaus milijonieriaus "ką rinktumeisi ar džinisus už 50e ar tuos pačius džinsus už 150e" - atsakymas buvo aiškus jog už 150e, tikisi kuo didesni skaičiukai tuo geriau, pasitaiko ir taip jog i3 būna blogesnis nei i5, pats žmogus neparašė nieko nei kam jam kompiuteris reikalingas nei ka... Patart ir žmones nelabai gali, na žodžiu, tavo pasiūlymas man patiko.

Mano YouTube kanalas : https://www.youtube.com/c/heroesmusic

Tarpininkavimo paslaugos/ taipogi parduodu CSGO steamus.

SAUGOKITĖS MANO IMPOSTERIŲ,parašykite į a.ž prieš pirkdami.

(redaguota)

Mazai kam tai rupi ta vaizdo plokštė - nors perka kompiuterį del žaidimų(kaip pavizdį duodu) žmones amžinai priprate matyti kuo didesnius skaičiukus - tuo geriau, pats matęs dauguma intervių kai paklausus garsaus milijonieriaus "ką rinktumeisi ar džinisus už 50e ar tuos pačius džinsus už 150e" - atsakymas buvo aiškus jog už 150e, tikisi kuo didesni skaičiukai tuo geriau, pasitaiko ir taip jog i3 būna blogesnis nei i5, pats žmogus neparašė nieko nei kam jam kompiuteris reikalingas nei ka... Patart ir žmones nelabai gali, na žodžiu, tavo pasiūlymas man patiko.

Pirmiausia, kompiuterinė technika - ne drabužiai. Antra, vaizdo plokštė yra vienas iš svarbiausių komponentų kompiuteryje, su kuriuo bus žaidžiama. So, your argument is invalid.

Draugas turi tokį kompiuterį, nežinau ar grynai tokie spec bet iš dizaino atrodo kad toks. Normaliai CS:GO pažaidžia, gta ir pnš.

Imk brangesnį nes be OS tau bus užsipisimas, nes daugelis meistrų lietuvoje yra šūdmeistriai, kurie įrašynėja šūdą.

Nevežk pas meistrus ir pats įsirašyk. Dings visi sunkumai. Windows įrašyti lengva taip pat, kaip lengva įsirašyti Steam'ą ir kt.

Temos autoriau, manyčiau, kad geriausias variantas būtų paimti darrel. siūlytą kompiuterį ir į jį įsidėti SSD diską. Tas procesorius yra kiek silpnesnis už i5-4210U. Vis dėl to, už tokią kainą tas Acer'is + SSD būtų geriausias variantas, manau.

Redaguota , nario Tautedorus

Pirmiausia, kompiuterinė technika - ne drabužiai. Antra, vaizdo plokštė yra vienas iš svarbiausių komponentų kompiuteryje, su kuriuo bus žaidžiama. So, your argument is invalid.

Nevežk pas meistrus ir pats įsirašyk. Dings visi sunkumai. Windows įrašyti lengva taip pat, kaip lengva įsirašyti Steam'ą ir kt.

Temos autoriau, manyčiau, kad geriausias variantas būtų paimti darrel. siūlytą kompiuterį ir į jį įsidėti SSD diską. Tas procesorius yra kiek silpnesnis už i5-4210U. Vis dėl to, už tokią kainą tas Acer'is + SSD būtų geriausias variantas, manau.

Visų pirma argumentas buvo orentuotas į darrel pusę, ryškiai neperskaitęs sakai. Kitas dalykas, parskaityk ir apibendrinimą pasidaryk pats - žmonės žiūri tik į skaičiukus, garantuoju jog šito kompiuterio būsimas pirkėjas buvo uždėjęs varnelę ant I5, o i3 jo net nedomino, kadangi skaičiukas tai mažesnis. Žodžiu,tikiuosi supratai.

Mano YouTube kanalas : https://www.youtube.com/c/heroesmusic

Tarpininkavimo paslaugos/ taipogi parduodu CSGO steamus.

SAUGOKITĖS MANO IMPOSTERIŲ,parašykite į a.ž prieš pirkdami.

Visų pirma argumentas buvo orentuotas į darrel pusę, ryškiai neperskaitęs sakai. Kitas dalykas, parskaityk ir apibendrinimą pasidaryk pats - žmonės žiūri tik į skaičiukus, garantuoju jog šito kompiuterio būsimas pirkėjas buvo uždėjęs varnelę ant I5, o i3 jo net nedomino, kadangi skaičiukas tai mažesnis. Žodžiu,tikiuosi supratai.

Tinkamai argumentuok ir ji sudomins mažesnis skaičiukas, ir labai išprūsė žmonės vien į didesnius skaičiukus nežiūri. 

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3586 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...