Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3586 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Pas tave jis kaip suprantu legalus? Jei taip tai nemanau kad turėtu būti kokių problemų, jei interneto ryšys stabilus (kraunant Online), jei pats PC nėra caro rūriko laikų, tai turėtu viskas veikti, asmeniškai man Online krauna kokias 10 minučių, Story mode pakrauna gal per minutę ar dvi, bet kai tarkim PC apkrautas (fone daug programų veikia, Chrome paleistas), arba kai internetas streikuoja, tai ir man būna kad pusvalandį pralaukus nieko nepakrauna, bet tai būna itin retai, pabandyt perinstaliuot gal, jeigu niekaip niekaip neišeina pasileisti.

• Teigiamai 1

Pas tave jis kaip suprantu legalus? Jei taip tai nemanau kad turėtu būti kokių problemų, jei interneto ryšys stabilus (kraunant Online), jei pats PC nėra caro rūriko laikų, tai turėtu viskas veikti, asmeniškai man Online krauna kokias 10 minučių, Story mode pakrauna gal per minutę ar dvi, bet kai tarkim PC apkrautas (fone daug programų veikia, Chrome paleistas), arba kai internetas streikuoja, tai ir man būna kad pusvalandį pralaukus nieko nepakrauna, bet tai būna itin retai, pabandyt perinstaliuot gal, jeigu niekaip niekaip neišeina pasileisti.

Taip jis legaslus, pirkas per STEAM.

Interneto rysis stabilus viskas ok.

PC tikrai geras, tad del jo problemu del PC tikrai neturetu but.

Na del Online viskas kaip ir suprantama butu, bet Story Mode wtf?

a497114218ac616c129a9163686a5370.md.jpg

Taip jis legaslus, pirkas per STEAM.

Interneto rysis stabilus viskas ok.

PC tikrai geras, tad del jo problemu del PC tikrai neturetu but.

Na del Online viskas kaip ir suprantama butu, bet Story Mode wtf?

Kaip ir sakė, pabandyk verify failus padaryt, jeigu tai nepadės, tada jau bandyk rašyt R* arba Steam'o supportui, arba steame forume parašyk temą, ten žmonės visada padeda.

• Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3586 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...