Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3580 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki klausiu tų nuomonės kurie naudojasi arba naudojosi šiuo telefonu, samsungu fanai jūsų comm nelaukiami.

Apsimoka pirkt iphone5?

Redaguota , nario Tautedorus
1.20. Tema, atsižvelgiant į jos turinį, turi būti sukurta tam tikroje forumo skiltyje/sub-skiltyje, priklausomai nuo skilties/sub-skilties pavadinimo ir aprašymo.
(redaguota)

Naudoju samsung'ą, bet realiai norėčiau Iphone. Bet aš jo neperku, kadangi tu moki vien už žodį Iphone, ar Apple. Telefonas vertas dvigubai mažiau žiūrint į jo specifikaciją. Tad realiai nelabai siūlau pirkti, dėl tos paties priežasties aš jo neperku ir pats.

Kad Android padoriai veiktų reikia 4GB RAM, iOS užtenka ir 1GB RAM. :D

Temos autoriui: Pirk iPhone 5S bent jau. :) 

Redaguota , nario STEAM žaidimai

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

(redaguota)

Na pats nesu fanas nei Samsung nei Iphone :) Aš fanas esu Android galbūt ir daug kas pasakys kad prasta operacinė sistema pradeda po kurio laiko lag ir t.t bet ji yra labai gera ir labai funkcionali :)
Taipogi nesiūlyčiau pirkt brand telefonus nes kaip jau ir minėjo tu moki už jų logotipą o ne už patį telefoną :)

Redaguota , nario *DeMo*
****Do Apyrankės**** Fb:

Kad Android padoriai veiktų reikia 4GB RAM, iOS užtenka ir 1GB RAM. :D

Temos autoriui: Pirk iPhone 5S bent jau. :)

Aš nešneku apie operacinę sistemą, šneku apie bendrą telefono vaizdą, pagal telefono vidines "technologijas". Dažniausiai jos vertos dvigubai mažiau nei pats telefonus, likusią kainą sudaro tik prekinis vardas ir dizainas. (Kas mano manymu yra per daug.)

Nepirkt 5:) Nes naujausio updeito jau taip gerai nepaveš. 5s mažiausiai pirkt. Naudoju 6s tai trukumu nera.  Puikus telefonas. Pries tai turejau androida, tai net lygint nereikia, kaip veikia ios ir android.. :) Liksiu tik prie obuolio. Jei turi pinigu pirk 6s ar 5SE(jei dizainas 5 labiau patinka), o jei maziau pinigu tik 5s.

Nuolat perku Jūsų turimą PayPal valiutą. Plačiau TEMOJE

Nuolat perku Jūsų turimus BITCOIN. Plačiau TEMOJE

Kreipkitės AŽ, susitarsim, galiu nupirkti ir dideles sumas. :kiets: 

Aš nešneku apie operacinę sistemą, šneku apie bendrą telefono vaizdą, pagal telefono vidines "technologijas". Dažniausiai jos vertos dvigubai mažiau nei pats telefonus, likusią kainą sudaro tik prekinis vardas ir dizainas. (Kas mano manymu yra per daug.)

Na tai už SAMSUNG vardą ir dizainą permoki jeigu apie tai galima kalbėti, nes už 2-3x mažesnę kainą galima paiimti tokių pat specifikacijų telefoną. Bet kažkodėl apie tai niekas nekalba, tik apie Apple :D

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

(redaguota)

Naudoju samsung'ą, bet realiai norėčiau Iphone. Bet aš jo neperku, kadangi tu moki vien už žodį Iphone, ar Apple. Telefonas vertas dvigubai mažiau žiūrint į jo specifikaciją. Tad realiai nelabai siūlau pirkti, dėl tos paties priežasties aš jo neperku ir pats.

Žiūrint į skaičius, tai S6 procesorius turi 2.1GHZ ar kiek, o SE (kainų skirtumas keli eurai) 1.85, ramų S6 4, o SE 2, bet jis vistiek lenkia, tai reiškia, jog iOS yra greitesnis, ir nereikia žiūrėt į skaičius ir knisti protą, jog tu moki už tą obuolio paveikslėlį.

Redaguota , nario fossen.

5ee310423fd782e129e20c1a4337076c593.png

GIGABYTE GTX1060 6GB / i5 6500 / ASUS H110M-K / 8GB 2400Mhz / 240GB SSD / 1TB HDD

Žiūrint į skaičius, tai S6 procesorius turi 2.1GHZ ar kiek, o SE (kainų skirtumas keli eurai) 1.85, ramų S6 4, o SE 2, bet jis vistiek lenkia, tai reiškia, jog iOS yra greitesnis, ir nereikia žiūrėt į skaičius ir knisti protą, jog tu moki už tą obuolio paveikslėlį.

Vis vien permoki, kadangi pats telefonas tiek nevertas.

Na tai už SAMSUNG vardą ir dizainą permoki jeigu apie tai galima kalbėti, nes už 2-3x mažesnę kainą galima paiimti tokių pat specifikacijų telefoną. Bet kažkodėl apie tai niekas nekalba, tik apie Apple :D

Aš sutinku ir su tuo, kad ir samsung netobulas, už jį irgi permoki. Bet jo kaina prasideda nuo 100 € (+ / -), o apple nuo 400 € (jei neklystu), tad skirtumas didžiulis.

Specai gal ir žemi bet jų OS ir su tais spec'ais gali žaist Console lygio žaidimus... O ir paskui telefonas maloniai rankoj laikos ir jis dar yra saugesnis už Android.

Pats turiu iPhone 5s ir nesiskundžiu.

Aš sutinku ir su tuo, kad ir samsung netobulas, už jį irgi permoki. Bet jo kaina prasideda nuo 100 € (+ / -), o apple nuo 400 € (jei neklystu), tad skirtumas didžiulis.

Bet ką tu už tuos 100 iš samsung gero nusipirksi?

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

(redaguota)

Sveiki klausiu tų nuomonės kurie naudojasi arba naudojosi šiuo telefonu, samsungu fanai jūsų comm nelaukiami.

Apsimoka pirkt iphone5?

Galiu drasiai pasakyt, jog verta pirkt iPhone 5S. Bet del 5-uko nezinau.. reik tikrint kaip jam ten sekas su iOS10.

Kaip sake premjeras "...negalima lyginti. Bet as palyginsiu!" :D

O toliau jau ir skaityt neapsimoka!

Taipogi nesiūlyčiau pirkt brand telefonus nes kaip jau ir minėjo tu moki už jų logotipą o ne už patį telefoną :)

Niekad nepirksiu daugiau "Svyturio" alaus, pirksiu "Optima linija". Nes kam man moket uz varda?

Aciu zmogau su gelezine logika, "mes tau dar paskambinsim!"

Aš sutinku ir su tuo, kad ir samsung netobulas, už jį irgi permoki

Naudosimes mygtukinem noskem. Nors pala, gal irgi permokesim?

Redaguota , nario Vadila

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

sia fraze naudoja tie kurie stuma ant iphonu - "moki tik uz oboliuka" o tu moki uz raides. pats nusipirkau vakar 5 iphona, nelagina ir nelagins, patogu, nedaug mygtuku ir ju mazai lietuvos prekyboje be like, tad skubek greiciau pirkti :)

KAPI - Kriptovaliutos ir pinigai mobili aplikacija 
Facebook puslapis https://www.facebook.com/profile.php?id=61558019442962

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3580 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...