Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3573 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Pjaustaus. Dažniausiai kai žaidžiu su peiliu ir neišeina triukas. 

O jeigu rimtai, tai depresija sergantys žmonės tai dažniausiai daro. Bent jau mano supratimu, tai padeda nusiramint. Išlieji savo pyktį ant savęs, kadangi tokie žmonės mano, kad jie nieko verti. Žalodamiesi save, pradeda jaustis kažkiek geriau, kad „baudžia“ nevykėlius(save). Taipogi fizinis skausmas užgožia psichologinį. Pjaustymasis retai susijęs su tuo, kad kažkas nepasisekė. Tai yra nebent savęs kaltinimas ir išsiliejimas. Bet čia aišku visokių yra. Vieni tai daro, kad kiti daro. Kiti kelia foto ir visiems girias, kad pjaustos, tai yra dėmesio ieško. Na, o kaikas pjaustos todėl, kad kaip sakiau, išsilietų, nusiramintų ir neišprotėtų.

Sveiki, ar turim tokių kurie pjaustosi rankas, venas, žaloja save?

Turiu draugą kuris taip daro, ir aš asmeniškai nesuprantu tokių žmonių, ir whaaaaaaaaaaaaaai taip daryt? 

Papasakokit kas turit pažystamų draugų ar patys taip darot kam taip daryt? wacAAAP?

Hah.. spaudžiu žalia vien už tai jog bent ne man vienam tai įdomu, viena pažystama panele kuri taip pat pjaustos paklausiau priežasties kodėl būtent tai o atsakymas "išsilieju" tad nesuprantu aš pats jeigu yra krūva kitų būdų išsiliet.. :| 

Manau pjaustosi žmonės, kai kurie jog jie esą įsivaizduoja kietesni. Tiesiog jiems turėti žaizdą ar aplamai randą simbolizuoja kietumą. Patinka jog dėmesį skirią tokį jiems. Patinka, kad aplinkiniai žiūri į jį būtent taip, kaip pjaustosi. 

O dar kiti, taip - Lukonic parašė.

i32_1GgDyjw.png

CPU: Intel Core i7-4790 (3,60-4,00Ghz) || GPU: NVIDIA Geforce GTX 980 (4GB) || Mobo: Asus H81M-K || RAM: 10 GB (Crucial) || HHD: 1 TB || PSU: Corsair Builder CX750 ATX2.3 (750W) || Monitor: Asus VG242H || Case: Deepcool Tesseract SW Matx Black || OS: Windows 10 Enterprise

(redaguota)

Save žalot? nebent jie čia bando taip žudytis... niekad nedarau ir nebuvo tokių minčių biški su galvą negerai ir kita stotys jų bus baltos sienos, bet turbūt yra visokių žmonių nu bet tikrai nesuprantu jau geriau keikt visa pasauli, verkti bet taip daryti nu nežinau

Redaguota , nario surfneris2
(redaguota)

Aš nesipjausčiau, nesipjaustau, ir nesipjaustysiu. Pažįstų žmogų kuris pjaustosi, MY EX. B** nesuprantu, kam to reikia? Iš mano gautų šaltinių tai ji norėjo mane susigražint ir man gailestį sukelti. But what ever.

Dauguma jų tai merginos, visi su tuo sutiksim.

Intelektas daro savo.

Redaguota , nario EK'ON

e04d4df8b9e8509721d1b960f83045e0162.png

6'4

Manau pjaustosi žmonės, kai kurie jog jie esą įsivaizduoja kietesni. Tiesiog jiems turėti žaizdą ar aplamai randą simbolizuoja kietumą. Patinka jog dėmesį skirią tokį jiems. Patinka, kad aplinkiniai žiūri į jį būtent taip, kaip pjaustosi. 

O dar kiti, taip - Lukonic parašė.

Nekieta, turiu randą gerklėj, nėra kieta...

Ir teisingas atsakymas yra Lukonic'o, kad užgostų psichologinį skausmą, ir kad baudžia save :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3573 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...