Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3556 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

nieko,gero kažkokie geriau per visą petį darytis o čia tokie kur ir gali su vandeniu nutrinti vpš

Geriau. Kai sužinosi kainą, tada galvok ką kalbi. Ir ką čia nusišneki, kokiu dar vandaniu?

Nlb nei vienas bet gal 4,7

Hm, gal pats turi idėjų? Nes tuos paprastus „Tribal“ nenoriu darytis, vos ne kiekvienas kaimietis turi.

http://imgur.com/a/lsrrV

-

Jai bycka turi tai šias patariu :) O iš tavo listo visos tokios nuobodžios .

Norėčiau tokią, bet šiuo metu galiu darytis tik nedidelę, o po biški pieštis irgi nenoriu, nes darbas trukdo.

O aš siūlyčiau užsirašyti prasmingą citatą kurnors ant krūtinės ar rankos išorinės pusės. Kad ir banaliausia "Veni Vidi Vici" tiktų. 

Man bent priimtiniausia tai būtų. Gali susirasti aišku labai daug įdomių fontų ir citatų, tikrai padarys už nedidelę kainą, nes žodžiai vietos daug neužima.  O jei nori ne citatos man viena gražiausių iš tavo pasiūlytų būtų 4 arba kažkas panašaus į ją.  :)

Jei nebėra priešo viduje- priešai išorėje nepadarys nieko...

giphy.gif

Žiūrinėjau random tokias, nekreipk dėmesio ką užrašiau aš ten :D 

https://www.google.no/search?q=popular+tattoos&espv=2&biw=1280&bih=899&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwicyuLSq4DPAhVF_ywKHXHIAjsQsAQIGw#tbm=isch&q=popular+tattoos+unterarm&imgrc=RPsBxZsIiIBXtM%3A

Ta visai graži, gan maža, ir kaip aukščiau sakė su žodžiais protingais.

e04d4df8b9e8509721d1b960f83045e0162.png

6'4

Žiūrinėjau random tokias, nekreipk dėmesio ką užrašiau aš ten :D

https://www.google.no/search?q=popular+tattoos&espv=2&biw=1280&bih=899&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwicyuLSq4DPAhVF_ywKHXHIAjsQsAQIGw#tbm=isch&q=popular+tattoos+unterarm&imgrc=RPsBxZsIiIBXtM%3A

Ta visai graži, gan maža, ir kaip aukščiau sakė su žodžiais protingais.

Sunkų tų žodžių rasti, o kalba tik lotynų rašyčiaus. Tą „Veni Vidi Vici“ darytis tas pats kad kažką japoniškai užsirašyti 

Tokios tattoo kaina nuo kelių šimtų iki tukstančio

213.jpg

O pats norėčiau įlipti iki 150€

Joks sveiko proto žmogus nesidarytų tokių kvailų tatuiruočių kurios neturi net jokios reikšmės, o tik paprasčiausi gatvinių brėžiniai :D

Kliedi. Pvž tos visos tattoo ir beveik iš vienos reikšmės susijusios su išmintim, jeigu jau taip knieti žinoti, prieš mūsų egzistavima, buvo tokie kaip majai, o čia kai kur jų tattoo.

O palei tave kas reiškme turi? Gyvatė aplink kryžiu, kur reiškia narkomaną? Ar viela per bitkę, jog reiškia kad sedėjai?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3556 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...