Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3578 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Nesiplėsiu apie profkę tik neišmanėliai gali ją nuvertinti, kažkada jau šnekėjau apie tai nesinori vėl pradėti iš naujo tą patį pasakoti

Ne taip mane supratai, kazkas rase tau i profke o ne i 10kl o i profke po8 yra absurdas tai pat po10 apsurdas reik baigti 12 ir tada i profke nes nuejes po 10 pasijusi kai daunas nes visi daunai ten susirenka po10kl o po12kl eina normalus ir buni su normaleis

Apie profke mano nuomone gera bet tik apie gera profke o ne rurkaimo profke ir tik po12

Redaguota , nario Imprint

Taigi mes su draugu sugalvojome mesti sau įšūkį ar mes sugebėtume vos turėdami 40€ išgyventi savaite. Atėjus tai dienai, tiksliau tai pirmadienis mes nusprendėme padaryti tučtuojau šį įšūkį, bei pažiurėti ar mes esame taupūs ir ar galime išgyventi vos keleta euru turėdami savaite. Pirmoji diena ejo gan linksmai nuejo į arti esančia parduotuvė apsipirkti įvairiausių maisto produktų ir palikome didžiaja pinigų dalį (čia tik bšk nurašiau kiek turiu pasirašes telefono neturiu tai fotkint neina) (poto pakeisiu sumas ir t.t čia tik kaip pavizdys viskas)

Aš ir mano bbf Stasys nusprendeme padaryti isuki ar sugebetumem isbut savaite nesike. Atejus tai dienai pirmadieniui tuctuojau (kas cia *Myliu SuperGames.lt* per zodis?) nusprendeme atlikti si isuki bei paziureti ar esam dx. Pirmaja diena man sprogo zarnos ir mano organize - sudai.

Ka tu cia rasai nesamones? Paprasciausiai net rasytis nereikia, pasakai ka nuveikei ir vsio. Taigi ne 5min praso, o 2min + pasakoji ka veikei, nieko ismokt ar iskalt nereikia.. Ka darysi per 10kl kalbejima, jei nesugebi 2 min iskalbet? Nesakysiu dabar varyt skaityt knygu ir t.t kas padetu lt kalbai, nes viso to reikejo jau seniau mokytis, o ne va pist reikalas, *Myliu SuperGames.lt* i sg nuejau, man ant lekstutes padejo ir laimingas sedziu. Sedi ir rasais. Labai idomu kokius ten "3 lapus" jau prirasei ir viskas netinka? Kokios tau ugneles reikia tekse? Taigi apie praleista vasara kalba eina

(redaguota)

Krč kaip buvo:

Naršau po SG'ą, žiūriu čia to čiūvako tema kur jam pasiūliau kurti šią temą (nežinojau ko jam reik), paskaičiau temą, likau apakęs. Žmogus tikriausiai visą vasarą buvo uždarytas dežėj, kad nieko nematė. Toliau, skaitau komentarus, kuo toliau tuo juokingiau, ypač Gredžio komentarai pramušo (anekdotas ir su lorem ipsum:D)

Tai tik tiek, peace out

Beje, ruoškis 10kl egzaminui lietuvių, uoj gausi rašyti, asmeniškai pamenu, kad teko man rašyti apie žmogaus savybes, blogas ir geras, uoj ka miriau

Redaguota , nario RoeX

Ė kebra gal galit padėt kas su matematikos rašinėliu?

Juokinga tiesą sakant, tiesiog, tokia paprasta užduotis.. Kas bus kai reikės laikyti kalbėjimo egzaminą? Čia tau kuo puikiausiai pasiruošimas jam, tik ten žinok bus tikrai sunkiau (jeigu tau sunku papasakoti kaip praleidai vasarą..), nors galiu pasigirti kad išlaikiau maksimaliam taškų skaičiau, bet buvo ką veikti kol pasiruošiau, nors tiek aš ten ir ruošiausi.. Neesmė, tiesiog tu pats pagalvok, laukia šiais metais kalbėjimas, paskui dvyliktoj klasėj bus dar sudetingesnis ir ilgiau reikės kalbėt (bent aš taip manau, šiemet jau sužinosiu kaip yra ištiesų), susiimk pogalais, gi čia yzy užduotis... Nereikia tau ten nieko galvoti ar kurti, tiesiog atsistojai ir nuoširdžiai papasakojai viską ką pameni ir tiek, na aišku jeigu visą vasarą pragėrei su rajono vėjais prie larioko, tada geriau jau susikurk istoriją pats..

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3578 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...