Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3578 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kalbos už tave neparašysiu, bet galiu duoti kelis patarimus kuriuos lietuvių kalbos mokytojai tikrai vertina. 

1. Aiškiai tark nosines raides, kalbėk garsiai.

2. Prie teksto dadėk detalumo, platesnius sakinius.

3. Papasakok kaip tu tuo metu jauteisi, emocijas vardink. (( shita shuda kazkodel megsta )).

4. Apibūdink detaliai kur tu buvai, kad jie turėtu galvoje kaip ta vieta atrodė, papasakok plačiai. (( taip tau pridės daugiau laiko ))

5. Būdvardžių naudok daugiau, daiktavardžių.

Ir jeigu stosi į universitetą, dieve padėk... 

e04d4df8b9e8509721d1b960f83045e0162.png

6'4

(redaguota)

Taigi mes su draugu sugalvojome mesti sau įšūkį ar mes sugebėtume vos turėdami 40€ išgyventi savaite. Atėjus tai dienai, tiksliau tai pirmadienis mes nusprendėme padaryti tučtuojau šį įšūkį, bei pažiurėti ar mes esame taupūs ir ar galime išgyventi vos keleta euru turėdami savaite. Pirmoji diena ejo gan linksmai nuejo į arti esančia parduotuvė apsipirkti įvairiausių maisto produktų ir palikome didžiaja pinigų dalį (čia tik bšk nurašiau kiek turiu pasirašes telefono neturiu tai fotkint neina) (poto pakeisiu sumas ir t.t čia tik kaip pavizdys viskas)

Redaguota , nario Veronne

Taigi mes su draugu sugalvojome mesti sau įšūkį ar mes sugebėtume vos turėdami 40€ išgyventi savaite. Atėjus tai dienai, tiksliau tai pirmadienis mes nusprendėme padaryti tučtuojau šį įšūkį, bei pažiurėti ar mes esame taupūs ir ar galime išgyventi vos keleta euru turėdami savaite. Pirmoji diena ejo gan linksmai nuejo į arti esančia parduotuvė apsipirkti įvairiausių maisto produktų ir palikome didžiaja pinigų dalį (čia tik bšk nurašiau kiek turiu pasirašes telefono neturiu tai fotkint neina)

Verčiau jūs būtut neišgyvenę :D

• Teigiamai 2
(redaguota)

Vėl sau meluoji :) Ką tu bandai tuo įrodyti sau meluodamas? parašiai: Ačiū, biški pasiredaguosiu ir bus gerai ( kažkas taip )

rly? tiesiog neturiu žodžių. žodžiu manau išsiversiu pats kažkaip ryt paskutinė pamoka tai per pamokas pasirašysiu pasiklausinėsiu. ir tiesiog bereikalingai čia bandai prigaut :DD ateini gražiai paprašyt pagalbos nesakau, kad už mane parašytu tiesiog patarimų ar kažko kritikos pats galėčiau parašyt, kad ištaisytu ar ką, tai ne ** **** prota ir bando pri******

Redaguota , nario Veronne
(redaguota)

rly? tiesiog neturiu žodžių. žodžiu manau išsiversiu pats kažkaip ryt paskutinė pamoka tai per pamokas pasirašysiu pasiklausinėsiu. ir tiesiog bereikalingai čia bandai prigaut :DD

Kas belieka, kai likai durnoje vietoje sau meluodamas ;) Gaila screenshot nepadariau, bet kas iš to? meluoji pats sau, minusas tau ne mums :) Paskui taip žmonės ir gyvena sau meluodami visą gyvenamą todėl nieko ir nepasiekia 

Redaguota , nario GReddy

Kas belieka, kai likai durnoje vietoje sau meluodamas ;) Gaila screenshot nepadariau, bet kas iš to? meluoji pats sau, minusas tau ne mums :)

Ne nu tu rimtai toks ar tik apsimeti? Buvau parašęs pirmai Ačiū nors buvau ta nesamone perskaites nolaiferio dienoraštį ir poto pagalvojau jog nesuprasti ką norėjau pasakyti ir prisipisit kaip dabar tu prisipisinėji, tai parašiau jei rimtai ne.

(redaguota)

Ne nu tu rimtai toks ar tik apsimeti? Buvau parašęs pirmai Ačiū nors buvau ta nesamone perskaites nolaiferio dienoraštį ir poto pagalvojau jog nesuprasti ką norėjau pasakyti ir prisipisit kaip dabar tu prisipisinėji, tai parašiau jei rimtai ne.

Jeigu bent kiek mąstytai ( nemąstai, nes jau senai būtai parašęs vietoj to, kad čia klausi nesamonių ) suprastai, kad yra du skirtingi dalykai:  "prisipisinėti" ir bandyti atvesti į protą. Taip aš rimtai toks, kuris sugebėjo baigti dvylika geriau nei tu ;)

Redaguota , nario GReddy

Jeigu bent kiek mastytai ( nemąstai, nes jau senai būtai parašęs vietoj to, kad čia klausi nesamonių ) suprastai, kad yra du skirtingi dalykai:  "prisipisinėti" ir bandyti atvesti į protą. Taip aš rimtai toks, kuris sugebėjo baigti dvylika geriau nei tu ;)

Paskaityk aukščiau nežadu ginčytis einu kažka mąstyt pasiklausinėt pas klasiokus ką jie rašė ir ždž galit rakint temą nes pagalbos jokios. nei padės nei ką tik prisipis ir neatsipis. o tu tikrai į prota manes nevedi, jei vestum tai duotum patarimų ir dar patartum kokia tema. galvoji atėjau pyst čia parašiau išėjau pamyžau atėjau pažėjau ar yra kas parašęs? nėra taip man. nesiseka niekada nemokėjau ir nemokėsiu rašyt rašinelių ir atsiskaitinėt kalbos, o vat matke išeina 7 nu ir ka geriau sekasi, o lietuvių visiškai nesiseka tai ka man dabar daryt???

Paskaityk aukščiau nežadu ginčytis einu kažka mąstyt pasiklausinėt pas klasiokus ką jie rašė ir ždž galit rakint temą nes pagalbos jokios. nei padės nei ką tik prisipis ir neatsipis. o tu tikrai į prota manes nevedi, jei vestum tai duotum patarimų ir dar patartum kokia tema. galvoji atėjau pyst čia parašiau išėjau pamyžau atėjau pažėjau ar yra kas parašęs? nėra taip man. nesiseka niekada nemokėjau ir nemokėsiu rašyt rašinelių ir atsiskaitinėt kalbos, o vat matke išeina 7 nu ir ka geriau sekasi, o lietuvių visiškai nesiseka tai ka man dabar daryt???

Tai kad tu į pagalbą nekreipi dėmesio, parašiau tau patarimus rašant rašinėlį, nei ačiū nei ate. Ignorinai ir tiek. Teksto už tave niekas nerašys, tave univere surys gyvą.

e04d4df8b9e8509721d1b960f83045e0162.png

6'4

Vienintelis pateisinimas, kodėl nesugebi parašyti,papasakoti pats tai, jog reikiant pasakoti apie vasarą, reikia kur nors išeiti, išvykti, būti prie chebros, prie giminės, veikt ką nors, o nesėdėt prie kompo ir gyvent virtualaus gyvenimo. Kas iš to, kad ŽAIDIMŲ puslapyje prašysi pagalbos, kaip parašyt rašinį. Manau net šeštokėliui būtų gėda tokio dalyko prašyt tokiams supporte. Tiek. Gero virtualaus gyvenimo, linkiu pradėt mąstyti pačiam, susirasti gyvenimą bei pašaukimą, nes jei leisi laiką prie pc, ne į univierą stosi, o griovius kasi ;p

YouTube Channel

9Irp3sZ.png

(redaguota)

Tave atvest į protą tai tas pats kas išmokint žuvį skraidyt. Kodėl taip manau?

1. Prašai pagalbos su mokslais žaidimų forume ( mokykla - kas čia per itemas ? :D )

2. Bandei save apgautį, ne aš vienas tai pastebėjau.

3. Užtrukai daugiau laiko čia rašydamas, negul bandydamas kažką išmąstyti pats. Mokytoja ne velnias, neužmuš, tuo labiau ji ir nori, kad dirbtai pats

Redaguota , nario GReddy
  • Teigiamai 1

Neskaityk situ durnu nuomoniu o pasirasyk kazka ir eik pries klase atsiskaityti nes tik sitaip ismoksi, taip zinau tu bijai kitu nuomones as irgi bijodavau, bet daba man dzin yra ir rasinius skaldau kaip riesutus o pries tai net tokio s nepasirasydavau kaip tu dabar. Patarimas pasiimk lapa pasirasyk100 butu kodel tau dzin yra klasioku nuomone ir ties 100 tu suprasi viena svarbu dalyka

(redaguota)

Neskaityk situ durnu nuomoniu o pasirasyk kazka ir eik pries klase atsiskaityti nes tik sitaip ismoksi, taip zinau tu bijai kitu nuomones as irgi bijodavau, bet daba man dzin yra ir rasinius skaldau kaip riesutus o pries tai net tokio s nepasirasydavau kaip tu dabar. Patarimas pasiimk lapa pasirasyk100 butu kodel tau dzin yra klasioku nuomone ir ties 100 tu suprasi viena svarbu dalyka

Šitos nuomonės nėra durnos, šitos nuomonės verčia jį padaryti tai ką tu dabar jam pasakei, tik kitais žodžiais. :)

Redaguota , nario GReddy

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3578 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...