Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3590 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Apgailėtina, kai žmonės steroidus pri**sa ir visus kurie neturi "raumenų" kokius jis turi vadina lavonais ir iškart šneka apie kažkieno galvos nulenkimą po vieno smūgio.

Dažniausiai tokius muštynėse pirmus iš vieno smūgio atjungia. Vien, kad raumenis turi steroidų privartojęs, nereiškia, kad kažką galėtum perlenkt.  :mucha:

❤️

Tai kad jis lavonas pats pripises kretuskes su gaineriu *Myliu SuperGames.lt* issiputes ir tipo vierchas.. *Myliu SuperGames.lt* ant tokiu

Dar vienas grybas kuris mano nuo creatino ir geinerio įsipūsi :DDD

Koks skirtumas, juos vartojant ir sportuojans, raumenų augimo procesas padidėja iki 10 kartų, todėl atsakymas "prisivartojęs steroidų" visai logiškas kadangi be jų jis per trumpą laiką tiek nepasiektų.

Ką jam ten pasiekt? Nieko pas jį visiškai nėra kūdas kaip dviratis tokius rezultatus pasiekt kaip jo nereiktų net metų...

Apie steroidus išvis kalbos neturi būt.

Tai kad jis lavonas pats pripises kretuskes su gaineriu *Myliu SuperGames.lt* issiputes ir tipo vierchas.. *Myliu SuperGames.lt* ant tokiu

Va va, kūdenos komentaras

Ojetau, kojų dienos pas jį ko gero aplamai nebūna..

O tu turbūt praleidi mandagumo dienas, jo kojos propocingos jo rankom. Neįmatai, nekomentuok, yra video kur jis kojas rodo. 

Išvis, pagrindiniai, rūkantis, sveriantys 60kg, komentuoja sportininkų gyvenimą "Chemikas, išjungčiau iš dviejų smūgiu", gaila man jūsų lietuviai...

Man juokinga kai visokie žmones čia tiesiog vejus rašo, kad 10kartu greičiau priaugsi ir panašiai.

Jo žinok vartok creatina proteina ir būsi kačiokas ble kur jusu logika žmones, gryžkit į realybe šuda nemalkit. 

O video nieko juokingo neįžvelgiau tiesiog padūhin** ir tiek, net pati merga raše :DD O to labiau :D Kai pisči** iš 1smugio xDDDDDD šitas pramuše.

O čia didžiausi sportininkai susirinke komentuoja beleka :D nors patys sporto salei niekad nebuve(nevisi)

O tu turbūt praleidi mandagumo dienas, jo kojos propocingos jo rankom. Neįmatai, nekomentuok, yra video kur jis kojas rodo. 

Išvis, pagrindiniai, rūkantis, sveriantys 60kg, komentuoja sportininkų gyvenimą "Chemikas, išjungčiau iš dviejų smūgiu", gaila man jūsų lietuviai...

O tu kas, lenkas, kad lietuvių gaila?

Ko nekalbi apie tai, kaip šitas sportininkas užsikačialinęs belekaip sakė, jog atjungtų iš vieno smūgio tiek Vaidotą tiek jo brolį?  :mucha:

❤️

O tu kas, lenkas, kad lietuvių gaila?

Ko nekalbi apie tai, kaip šitas sportininkas užsikačialinęs belekaip sakė, jog atjungtų iš vieno smūgio tiek Vaidotą tiek jo brolį?  :mucha:

Net nežiūrėjau  tuos video, nes net neįdomu, tik užtaikiau, kadrą kad Vaidotas, savo seilęs valgo, čia šlykštu... O ko? Jeigu pas jį rankos tvirtos, tai ir atjungtų, o šeip, nedera sakyti, vienas ant kito važiuoja, tegul važiuoja, tipiniai lietuviai -_-'

Lietuviste :)

Net nežiūrėjau  tuos video, nes net neįdomu, tik užtaikiau, kadrą kad Vaidotas, savo seilęs valgo, čia šlykštu... O ko? Jeigu pas jį rankos tvirtos, tai ir atjungtų, o šeip, nedera sakyti, vienas ant kito važiuoja, tegul važiuoja, tipiniai lietuviai -_-'

Lietuviste :)

Vien dėl to, kad užsiaugino kažkiek raumenų ir sutvirtino rankas nereiškia, kad kažką atjungtų iš vieno smūgio, neperdėk gal, gerai?  :mucha:

❤️

(redaguota)

Vpš prie ko čia mandagumas? :D. Jeigu būčiau iškeikęs aš jį ten, parašęs "*Myliu SuperGames.lt* pažiūrėkit kojos kaip bavariškos dešrelės" tada suprasčiau, kad tikrai nemandagiai būčiau pasakęs, o dabar išreiškiau savo nuomonę, čia man tokių kaip tu gaila, kai išreiški savo nuomone pilnai normalia kalba, be įžeidimų ar kokio dar briedo, o tu ateini ir šmeižti pradedi, kad va koks aš dabar negeras ir nemandagus, kiek aš pats sportavau, prieš labai rimtą traumą dėl kurios teko mesti ir negalėsiu grįžti dar pusę metų, kiek bendravau su sportininkais, kurie visą savo gyvenimą pašvietė sportui, visi galėtų pasakyti, kad kojos per liesos, bet argi čia kažkur kažkoks įžeidimas, kad padariau pastebėjimą? Jeigu tau atrodo, kad proporcingos tai valio ir aš tavo nuomonės nedergiu, tai prašom nedergti ir manosios. 

Redaguota , nario cCheerSs

Kodėl jie nesirodo niekad nieko įdomaus nedaro prieš prisifubuffindami, ta prasme - prisikačialina, ir pradeda kelt nuotraukas, pradeda motyvuot, kokie buvo prieš ir po, kokie jie achujėni dabar yra, niekada nemėgau jų. Maždaug prisikačialina ir pradeda achujėlint, stūmt ant kitų, kas nesportuoja tas chujovas, mačiau kartą kaip kažkuriam iš tų kačiokų jobino komentarą t. y. švarią kritiką ir jis beabejo pradėjo verkt, kokie jūs achujėni sėdit namie nieko nedarot, nesportuojat, rūkot ir geriat. Plz užpisa baisiai jie.

(redaguota)

Koks skirtumas, juos vartojant ir sportuojans, raumenų augimo procesas padidėja iki 10 kartų, todėl atsakymas "prisivartojęs steroidų" visai logiškas kadangi be jų jis per trumpą laiką tiek nepasiektų.

Nebesvaikit steroidai jūs. Pasiekti jo progresa nėra sunku. Visgi jis ten diena nakti būna. Steroidus vartojant matosi kas vartoja kas ne ;)

Kodėl jie nesirodo niekad nieko įdomaus nedaro prieš prisifubuffindami, ta prasme - prisikačialina, ir pradeda kelt nuotraukas, pradeda motyvuot, kokie buvo prieš ir po, kokie jie achujėni dabar yra, niekada nemėgau jų. Maždaug prisikačialina ir pradeda achujėlint, stūmt ant kitų, kas nesportuoja tas chujovas, mačiau kartą kaip kažkuriam iš tų kačiokų jobino komentarą t. y. švarią kritiką ir jis beabejo pradėjo verkt, kokie jūs achujėni sėdit namie nieko nedarot, nesportuojat, rūkot ir geriat. Plz užpisa baisiai jie.

Matai, biškį pasikačialinus, pats kai buvai degradas, kaltinai draugus (viršila), pagauni biškį sekėjų, gali ale tipo vaidinti. Vieni sportuoja dėl savęs, kiti dėl tokių kaip likę, populiarumo. Bet visgi, kiekvienas kitaip žiūri į gyvenimą, vienam tik sportas, kitam išvis pykina pažiūrėjus į štangas, geriau linksminsis, gers, nusirukys ir valio. Tegul daro ką nori, na bet yra kaip yra, visokių yra, visokių reik

Vpš prie ko čia mandagumas? :D. Jeigu būčiau iškeikęs aš jį ten, parašęs "*Myliu SuperGames.lt* pažiūrėkit kojos kaip bavariškos dešrelės" tada suprasčiau, kad tikrai nemandagiai būčiau pasakęs, o dabar išreiškiau savo nuomonę, čia man tokių kaip tu gaila, kai išreiški savo nuomone pilnai normalia kalba, be įžeidimų ar kokio dar briedo, o tu ateini ir šmeižti pradedi, kad va koks aš dabar negeras ir nemandagus, kiek aš pats sportavau, prieš labai rimtą traumą dėl kurios teko mesti ir negalėsiu grįžti dar pusę metų, kiek bendravau su sportininkais, kurie visą savo gyvenimą pašvietė sportui, visi galėtų pasakyti, kad kojos per liesos, bet argi čia kažkur kažkoks įžeidimas, kad padariau pastebėjimą? Jeigu tau atrodo, kad proporcingos tai valio ir aš tavo nuomonės nedergiu, tai prašom nedergti ir manosios. 

Gerai, atsiprašau, kad tave įžeidžiau. Bet visgi, vieniems tai tik pastebėjimas, kitiems įžeidimas :)

Girdėjau iš pažystamo, kuris lankosi toj pačioj salėj su Viršila, tai sakė, labai daro kojų dienas, puiku, kritika keičia žmonęs.

Redaguota , nario Real Pain

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3590 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...