Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3599 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Tai čia dar vanduo palyginus kokių įkelia į facebook grupes

Gal tuos, kuriuos facebooke kelia bent juokingi ir priskaitomi prie "humoro".

P.S. čia tą watermarką užsidėjai, kad nenuvogtų kažkas tokio šūdo?

EZ solution, nukerpi 30 pixelių nuo apačios ir viskas.

Redaguota , nario ZOLY

❤️

Man tai nejuokinga ypač iš neįgalaus žmogaus.

Uzsimetes pepe ant avataro tipo prikolistas ahujienas o tokio menkaus prikoliuko (nors man nekazka nes galva issikisus) omg kaip ziauriu, cia bandai pritapti prie sg nariu kad jie tokie nerdai ir nemegsta tokiu prikolu ar cia tu toks didysis nerdas gyvenantis trendais.

nzn susinervinau pamates tavo komentara. Juokingas *Myliu SuperGames.lt*

NYCGifathon12.gif

nespausk

Uzsimetes pepe ant avataro tipo prikolistas ahujienas o tokio menkaus prikoliuko (nors man nekazka nes galva issikisus) omg kaip ziauriu, cia bandai pritapti prie sg nariu kad jie tokie nerdai ir nemegsta tokiu prikolu ar cia tu toks didysis nerdas gyvenantis trendais.

nzn susinervinau pamates tavo komentara. Juokingas *Myliu SuperGames.lt*

Čia tu Lukai iš kitos paskyros? koki noriu toki avatara ir užsidedu , tai ką tau patinka iš neįgaliu žmonių tyčiotis? aš irgi galėsiu pasijuokti tada iš tavęs kai būsi invalidas.

https://i.imgur.com/vkA79IX.png

Asmeniškai man tikrai patinka juodas humoras, jeigu sutinku neįgalų žmogų gatvėje, niekada nesityčioju ir jeigu reikia kažkuom pagelbėju, bet kad ir tam pačiam FB, juodo humoro grupėse tikrai pasijuokiu iš to ką įkelia, nesuprantu tų, kurie smerkia žmones, kurie supranta juodą humorą, negi jūs manot, kad mes išjuoksim žmogų ir gatvėj pamatę? Humoras yra humoras, teisinguoliai..

(redaguota)

Asmeniškai man tikrai patinka juodas humoras, jeigu sutinku neįgalų žmogų gatvėje, niekada nesityčioju ir jeigu reikia kažkuom pagelbėju, bet kad ir tam pačiam FB, juodo humoro grupėse tikrai pasijuokiu iš to ką įkelia, nesuprantu tų, kurie smerkia žmones, kurie supranta juodą humorą, negi jūs manot, kad mes išjuoksim žmogų ir gatvėj pamatę? Humoras yra humoras, teisinguoliai..

Gal gali paaiškinti ką tavo nuomone reiškia "žmonių smerkimas"? Nes bent jau dabar taip gaunasi, kad visi kurie parašo, jog jo "prikolas" nejuokingas, jį smerkia?

Be to, koks skirtumas ar tu tyčiojiesi iš žmogaus dėl jo invalidumo gatvėje jį pamatęs ir įsivaizduodamas jį įvairiuose scenarijuose (pvz kaip temos autorius pademonstravo), ar internete juokdamasis iš tokios nesąmonės? Kaip ir sakei, humoras yra humoras, tai jeigu juokinga internete, tai matyt juokinga ir gatvėje žmogų pamačius. :)

Čia jau LABAI JUODAS humoras. Reikia nepamiršt, kad ir juodas humoras turi ribas.

Juodas humoras ribų neturi, yra tik arba juokinga arba ant tiek "fucked up" kur net noro juoktis nėra. 

Redaguota , nario ZOLY

❤️

Gal gali paaiškinti ką tavo nuomone reiškia "žmonių smerkimas"? Nes bent jau dabar taip gaunasi, kad visi kurie parašo, jog jo "prikolas" nejuokingas, jį smerkia?

Be to, koks skirtumas ar tu tyčiojiesi iš žmogaus dėl jo invalidumo gatvėje jį pamatęs ir įsivaizduodamas jį įvairiuose scenarijuose (pvz kaip temos autorius pademonstravo), ar internete juokdamasis iš tokios nesąmonės? Kaip ir sakei, humoras yra humoras, tai jeigu juokinga internete, tai matyt juokinga ir gatvėje žmogų pamačius. :)

Juodas humoras ribų neturi, yra tik arba juokinga arba ant tiek "fucked up" kur net noro juoktis nėra. 

Realiai pamiršau ką aš tada omenyje turėjau.. Bet tiesiog, nežinau kaip kitiems juodojo humoro mėgėjams, bet pamatęs neįgalų žmogų, niekad neįsivaizduoju jo kokiam nors paveiksliuke, gif'e, video, ar kažkur, kur jis pašiepiamas, iš jo padarytas „prikolas“, dabar tai berašant pats realiai susimąsčiau apie tai, bet tiesiog nežinau, patinka man tas jodas humoras ir tiek.

Čia tu Lukai iš kitos paskyros? koki noriu toki avatara ir užsidedu , tai ką tau patinka iš neįgaliu žmonių tyčiotis? aš irgi galėsiu pasijuokti tada iš tavęs kai būsi invalidas.

Koks Lukas, atsigauk bsk ir maziau verk, man patinka juoktis kai turesiu neigalu zmogu seimoje gal kitaip kreipsiu demesy bet nemanau toks as jau zmogus o tu nesivaflink

NYCGifathon12.gif

nespausk

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3599 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...