Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3243 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, ieškau kokio nors SA:MP projektėlio kur galėčiau apsistoti kaip pagalbininkas. Moku viską nuo A iki Z. Esu patyręs šioje srityje. Mėgstu rašyti ilgus sakinius ir pan. Plačiau viską paaiškinsiu truputį žemiau.

Ką aš galiu atlikti projekte?

Galiu atlikti pagalbininko vietą. 

Ką galėčiau kaip pagalbininkas atlikti?

1. Projekto išreklamavimas.

2. Projekto aprašymas, tobulinimas.

3. Anketų tikrinimas, išinalizavimas anketų.

4. Forumo prižiūrėjimas, nuo kenkėjų.

5. Aktyvumas didelis - nuo 400 iki 700min.[per dieną]

6. Palaikymas tvarkos tiek forume tiek serveryje.

7. Sutvarkyti teamspeak serverį groupus kanalus ir kitą.

8. Sutvarkyti forumą minimaliai(hook'ų įkėlimas, ir kt.)

Prisistatymas apie mane

Sveiki, mano vardas Aurimas. Man yra 15 metų, esu iš Šiaulių. Visų pirma esu aktyvus atsidavęs šiam žaidimui. Dedu visas pastangas į jas. Mėgstu rašyti ilgai be klaidų. Esu toks energingas žmogus kuris ieško projekto.

Projektuose kuriuose esu buvęs

dreamCity.us.lt - Buvau dC projekte, aktyvumas buvo pakeltas iki forumo aktyvumo 47. O buvo 30. Pakeltas projekto rekordas iki 20+, žaidėjai žaidžia ant 10/12. Vėdžiau įvairius vakarus ir pan. Kol galiausiai administratorius, pasakė, kad keičia modifikacija su visu ryžtu palikau projektą. Nes vartotojai visi ištrinti nebeapsimoka žaisti. Pirmasis projektas kuriame buvau kaip pagalbininkas.

Reikalavimai

Savininkui bent 14-17 metų.

Turėti .lt domeną tinka ir .us.lt

Nepalikti viso darbo man.

Dirbti sparčiai ir taisyklingai.

Komanda būtų pilna.

Forumas jau turi būti paruoštas. Arba nebent tik užsakytas domenas.

Kontaktai

Lauksiu visų pasiūlymų.

Pasiūlymus priėmu į A.Ž.

• ,

Tas ryžtas ir dingsta po tokių "Nes vartotojai visi ištrinti nebeapsimoka žaisti.". Tai kam eiti į kitą projektą irgi, jei viskas bus iš pradžių ? Iš tiesų su tavim dirbti neteko, matyti tavęs irgi neteko ar panašiai, bet jei serverio pagr. administratorius turi priežastį dėl ko pakeisti modifikaciją ar pašalinti vartotoju, o tu paliksi vis projektą ir ieškosiesi kito - nieko gero nerasi.

Anyway, glhf

• Teigiamai 1

Tas ryžtas ir dingsta po tokių "Nes vartotojai visi ištrinti nebeapsimoka žaisti.". Tai kam eiti į kitą projektą irgi, jei viskas bus iš pradžių ? Iš tiesų su tavim dirbti neteko, matyti tavęs irgi neteko ar panašiai, bet jei serverio pagr. administratorius turi priežastį dėl ko pakeisti modifikaciją ar pašalinti vartotoju, o tu paliksi vis projektą ir ieškosiesi kito - nieko gero nerasi.

Anyway, glhf

Tu suprask mane buvo man didelis spaudimas tame projekte nes visi sako kad tipo esu voice changeris ir pan. Man tiesiog pritrūko ryžto prie to projekto, ką ten keičia vartotojus visi leavino. Net neapsimoka reklamuoti kai daro nesamones.

Truputį teko bendrauti - pasirodė visai nieko. Džiugu, kad pats turi savo principų ir projektams keli šiokius tokius reikalavimus. Taip parodydamas, kad nesi pasiryžęs visiškam šlamštui. Tad tikėkimės, kad rasi kokį projektą ir galėsi jam padėti nepalikdamas jo tik dėl keletos priežasčių. Sėkmės :)

WfAF0eq.png

ARTacp

„Our whole life is solving puzzles“

Aktyvumas didelis, taip išeina, kad prie kompiuterio tu tiesiog mirksti. Esi VAIKINAS, tau 15 metų nemanai, kad laikas jau susitikinėti su merginomis, būti su draugais ar dar kaip nors leisti laisvalaikį, o ne mirkti prie kompo 700min, tai atrodo taip apsurdiškai... Galbūt eik geriau padirbti, užsidirbsi ant motorolerio, išsilaikysi teises ir galėsi draskytis po Šiaulius, vežioti mergas ir leisti savo "aktyvų" laisvalaikį lauke, o ne prie kompiuterio. Mano patarimas tau, pasiek ko nors gyvenime, o nemirk prie pc 700min. ;)

• Teigiamai 2

ff671204e4a4aa33cb7dedf1cb115ae2129.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3243 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...