Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

(mc.xtcs.lt)- Survival/PVP/Factions su daug siurprizų viduje!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2768 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

e5dd0c3d07e8e8a271a17db283699744762.PNG
Logotipą teko kirpti iš forumo nes nesimato baltam dizaine nieko :D
(mc.xtcs.lt)- Survival/PVP/Factions su daug siurprizų viduje!


Tu mūsų pradžia, tu mūsų pabaiga ir čia tavo namai!
 
Idėja?
 Idėja kilo kai vieną rytą, kaip ir visada: atsikėliau iš lovos, nuėjau į vonią,
tuomet pasižiūrėjęs į savo rankas, su kuriomis taip norėjosi ką nors nuveikti, bet nebuvo ką... 
Pakėliau nevilties apimtas rankas, atsistūmiau kėdę, atsisėdau ir beliko tiesiog gerti dar verdančią, skanią, kaip visada kavą... Nors ne, tą kartą ji nebuvo tokia skani, net nesupratau kodėl- gal dėl mano charakterio, kuris vis nori kažką atrasti, tad šį kart sugalvojo atrasti naują skonį, gal dėl  tirpstančių rankų, o gal dėl to, kad tiesiog neturėjau ką veikti...  Apmąstęs šiuos variantus aš supratau... Aš supratau, kad reikia kažką daryti, negaliu sėdėti prie kompiuterio kaip visi, net eiti žaisti į lauką, nes tuomet būdavau vienas vienintelis kieme, visi sėdėdavo prie savo kompiuterių...  Tada pažiūrėjęs pro langą pamačiau, kaip praskrido gandras- keista? Nes gandrai pro mano namus skrisdavo labai retai- tai buvo ženklas. Ženklas, kad reikia kažką pradėti ir man pasiseks. Tada nėjau gultis į lovą dar pagulėti, nėjau paskaityti žurnalo, nėjau net įsijungti televizoriaus,  šoviau tiesiai prie savo kompiuterio, net nežinau kodėl, mano smegenys tai suvokė ankščiau už mane, pelytė pati priėjo prie žaidimo MineCraft ikonos ir spustelėjo...  Tada supratau ko noriu pasiekti- noriu pagaliau sukurti tokią bendruomenę, kurioje visi būtų lygūs, visiems padėtume taip pat, nepaisant jų amžiaus ar ranko.  Atsidariau internetą ir tuomet viskas pradėjo mažais žingsneliais, dideliais laiptais lipti į viršų.
 
Ir vėl paprasto, nuobodaus tipo serveris... *pasidarė įdomu, pasiėma popcornų*
 
Bendruomenė, serveris, vadinkit kaip norit, bet man priimtiniau bendruomenė, nes ten laisvai galėsite bendrauti, bei reikšti savo nuomonę, kaip ir sakiau mūsų varikliukas bus labai platus aukšto rango žmonių serveryje spektras, kurie padės nepaisant jūsų padėties, galėsite rinktis jūsų mėgstamiausią žmogų, jo klausti,  kai jis bus prisijungęs ar net ne.
     PVP/Factions? Dar ir survival?  Taigi vėl tas pats nesąmoningas game mode? Taip, perskaitėte savo mintis? Tada atėjo metas jas pakeisti...  Gal esate žaidę tokiame serveryje, kuriame nepaisant jo pobūdžio jautėtes saugus, gerbiamas? Galime garantuoti, jog 99% pas mus serveryje jausite tą patį, malonų jausmą! Visi prižiūrėtojai, statytojai ar net savininkas bus visiškai atviri net ir jūsų kvailiausiems klausimams, į kuriuos atsakys labai aiškiai.   Serveryje galėsite tiesiog žaisti su draugu, kasinėtis ir statyti namus juos apsisaugodami. Taip pat galėsite žaisti su komanda ir kovoti prieš kitas komandas! 
   Vistiek nepasitikite kitais? Tada pasitikėkite savimi! Galėsite eiti žaisti serveryje be draugų, neklausdami administracijos, žaisite ir būsite vistiek laukiamas! Kad jums toks žaidimas neprailgtų serveryje įrašėme labai daug įdomių įskiepių, kurie ne tik jums palengvins žaidimą (tokių mažiausiai), o suteiks jam prasmės, įdomumo bei tyro gyvumo jausmo! 
 
 
Kodėl reikėtų prisijungti?
 
Šis klausimas jau turėtų būti atsakytas jeigu įdėmiai skaitėte visą aprašymą. Na o jeigu vis dar kyla klausimų kodėl būtent čia? Čia galėsite ramiai žaisdami atsipalaiduoti, gi Minecraft žaidimas patinka ir mažiems ir dideliems! Kompiuteris vienas pagrindinių priemonių atsipalaiduoti šiais laikais, šis serveris padės tai padaryti su dar geresniu efektu!
Aišku, kad čia bus jūsų namai, kuriuose būsite labai laukiamas, nesvarbu kiek jums metų, nesvarbi jūsų lytis, ar tu prisijungsi pirmą kartą ar būsi garsiausias serverio žaidėjas...
   Be to, serverio žaidėjai bus tikrinami ar nėra įrašytų žaidimą palengvinančių programų, tad būsite ramus, jog galėsite žaisti draugiškoje, jaunimo pilnoje, bei prižiūrimoje bendruomenėje! Būsime atviri jūsų klausimams, galėsite susisiekti per žaidimą ar pasinaudojant kitais kontaktais. Jeigu turėsit kokių pasiūlymų galėsite juos laisvai reikšti serverio savininkui, kuris juos ne tik perskaitys, bet protingiausius ir įgivendins, bei jus už gerą pasiūlymą apdovanos!
 
Įdomūs dalykėliai, kurie iš pirmo žvilgsnio pasirodys maži, bet...
 
Tai bus pagrindinis serverio „kabliukas“!  Turėsime jums paruošę daug staigmenų! Viena iš jų bus „laimės dėžės“  Skirtingas dėžes gausite atsižvelgiant į jūsų ranką, bei padėtį! Dėžes gausite visi, tik jos bus skirtingos. Iš dėžės tikrąja prasme išlįs laimės ratas, kurį galėsite sukti, kai jis sustos – gausite tam tikrą laimėtą prizą, tai bus kaip ir atsitiktinumas, nes iš jos galėsite gauti ir medinį kardą, ir net deimantinį!
   Bus ir parduotuvė kurioje galėsite nusipirkti jums trūkstamų resursų, nes gi visiems pritrūksta! Aišku, parduotuvėje galėsite ne tik pirkti, bet ir parduoti savo iškastus resursus. 
 Jokių mažų žaidimų dėti nenorime, nes įdėję kokį nors minigame mes sumažinsime žaidėjų skaičių pagrindiniame pasaulyje, tad mūsų idėja ir yra sukurti vieno tipo serverį ir jį plėtoti, o ne kurti daug skirtingų serverių ar vieną universalų serverį. Apie kitus serverius galbūt galvosime vėliau!
   Tokių įdomių dalykėlių bus dar daugiau, tik apie juos nesmagu pasakoti, gi jūs per gimtadienį dovanodami dovaną nesakot kas tai! Tad užsuksit į serverį ir būsit nustebinti dar 50 kartų! Jug nieko nėra įdomiau, nei gauti dovanų! Jei rasite klaidą kurioje nors iš sistemų, būtinai praneškite administracijai, jei klaida bus atrasta, pasistenksime ją ištaisyti ir jus apdovanosime! 
    Serveryje vyks aukcionai, kuriuose pastatydamas pinigus galėsite gauti prekes, kelis kartus į savaitę vyks eventai-  tai tokie renginiai kurių metu atsitiktiniu būdu galėsite gauti įvairių stulbinančių (skirtingai nuo laimės rato, čia bus tik brangūs) daiktų! Čia vyks ir faction karai ir daugelis kitų smagių pramogų, kuriose galėsite praleisti laiką!
 
 
Kuriama komanda, bei pats serveris!
 
Serveris dar tik kuriamas,  bet forumas jau pilnai paruoštas! Šiuo metu darbai sparčiai juda į priekį, su kiekviena žingsniu vis kažką išbandome, startuojame.  Gal turite laisvo laiko, noro? Mokate bendrauti ir žaidžiate Minecraft?  –Esate toks žmogus, kokio mes ieškome, ir jei turi labai didelį norą prisidėti prie kokio projekto, padėti viską įrengti, gal net turite kokių super sugebėjimų? Nieko nelaukę lėkite į mūsų forumą: http://mc.xtcs.ltir iškart pildykite anketą į mūsų komandos gretas, jug kuo mūsų daugiau, tuo smagiau!  Smagu bus ir žaidėjams, ir jums. Anketas tikrinsime reguliariai ir geriausiai užpildžiusius žmones priimsime į komandą.  Na, o jei nenorite jungtis prie komandos, ar neturite tam laiko, į forumą galite užeiti apžvelgti naujausias žinias,  o startavus serveriui pilnai galėsite jame žaisti! 

Naudingos nuorodos:

Serverio Atnaujinimai
Redaguota , nario Young
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Aprašymas gražus, bet nieko naujo :/

Brolau, serverio nematei ir sakai nieko naujo. Na taip pripažinkim visiems žinomas tipas, tačiau patobulintas pažadu jog kadanors gyvenime kaip ateisi į mūsų projektą pamatysi tikrai daug ką naujo. O šiaip lauksime tavęs starte, ačiū už aprašymo įvertinimą. 

 

Mano kolegos projektukas, kuriam as padesiu kaip tik galesiu, ir padarysime viska itin gerai. Sekmes darbuose  :taika:

Ačiū ! :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Siūlyčiau išimti ta Javascript kur yra ant pagrindinio puslapio, nes ateidamas į puslapį labai apkrauną, o šeip apie Minecraft nieko nenusimanau, palikėsiu sekmės. :taika: Taip pat galėtu Logotipas būti gražesnis nelabai žiūrisi.

Ačiū už pastabas, pažiūrėsiu dėl javascript. :)

Aprašimas geras. Jeigu būtų ir serveris toks pat tikrai užsukčiau, bet dabar jis manęs visiškai nesudomino. Telieka palinkėti jums sėkmės.

Aš nesuprantu, kaip jus žinote koks bus serveris jeigu jo nematėtė vizualiai.  :blink:  :blink:

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

//
Taipogi draugai pamiršau paminėti, projektas kuriamas nuo 2015 metų gruodžio mėnesio 15 dienos. Tai ganėtinai ilgai kuriamas, ir laukiu jūsų visu pabandysiu jus nustebinti mūsų sistemomis. Projektas nėra kuriamas dėl pinigų.


Mes aiškiaregiai :o

Žinai kaip būna? Aiškiaregiai irgi klysta. Jeigu tu šiek tiek susidomėjai, ir tavęs tai nepritraukė tai tiesiog palauk starto kuris tikrai įvyks ir pamatysi tai ko neesi matęs. Kadangi žmones kurie kuria projektus nesiekdami pelno, dažniausiai išvysto jį geriausiai.

Redaguota , nario Young
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

//

Taipogi draugai pamiršau paminėti, projektas kuriamas nuo 2015 metų gruodžio mėnesio 15 dienos. Tai ganėtinai ilgai kuriamas, ir laukiu jūsų visu pabandysiu jus nustebinti mūsų sistemomis. Projektas nėra kuriamas dėl pinigų.

Žinai kaip būna? Aiškiaregiai irgi klysta. Jeigu tu šiek tiek susidomėjai, ir tavęs tai nepritraukė tai tiesiog palauk starto kuris tikrai įvyks ir pamatysi tai ko neesi matęs. Kadangi žmones kurie kuria projektus nesiekdami pelno, dažniausiai išvysto jį geriausiai.

         Aš jau visko esu matęs per savo 15 metų ir nemanau, kad mane gali nustebinti eilinis lietuviškas serveris. Atsižvelgiant į tai, kad naudosite tuos pačius platintus pluginus neįsivaizduojiu kaip galite sukurti kažką nuostabaus ir nematyto dėl kurio tiek triedi atsiprašant beveik kiekvienam savo poste. Taip jūs juos galbūt patobulinot ir sulietuvinot, bet tai nieko nereiškia. Ką matau iš jūsų atnaujinimų sąrašo tai vien platintus pluginus kuriuos jau galima rasti, bet kokiame serveryje.

         Aišku serveris nesusideda vien iš pluginų. Reikia ir geros administracijos. Bet žmonių manančių, kad jie tinka tokiam darbui pastaruoju metu kaip prišikta.

         Išties, turiu pripažinti, kad mane nustebino kiek jūs laiko kuriate šį serverį. Aišku nieko nuostabaus kai žmonės kurie dirba savo laisvalaikiui ir dar nemokamai tiek užtrunka ties serveriu kurį galima būtų sukurti per mėnesį gal du. 

         Konkurencija šioje minecraft srityje yra nežmoniška. Galiu pasakyti iš savo patirties, kad šiais laikais sunku paleisti į Lietuvos rinką naują serverį kai jų tiek daug. Bet niekada negali žinoti, gal jums pavyks sudominti Lietuvos vaikų ir nolaiferių bendruomene. Gal sudominsite savo nauja idėja ir pritrauksite vaikus žaisti į jūsų serverį kai laikai tokie neramūs, serveriai atsidaro ir žlunga, yra nuverčiami galiūnai ir iškyla naujos žvaigždės. 

 

Galiu tik dar kartą palinkėti sėkmės ir kantrybės visai jūsų serverio administracijai. Čia buvo Nemix and I'm out :3

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

         Aš jau visko esu matęs per savo 15 metų ir nemanau, kad mane gali nustebinti eilinis lietuviškas serveris. Atsižvelgiant į tai, kad naudosite tuos pačius platintus pluginus neįsivaizduojiu kaip galite sukurti kažką nuostabaus ir nematyto dėl kurio tiek triedi atsiprašant beveik kiekvienam savo poste. Taip jūs juos galbūt patobulinot ir sulietuvinot, bet tai nieko nereiškia. Ką matau iš jūsų atnaujinimų sąrašo tai vien platintus pluginus kuriuos jau galima rasti, bet kokiame serveryje.

         Aišku serveris nesusideda vien iš pluginų. Reikia ir geros administracijos. Bet žmonių manančių, kad jie tinka tokiam darbui pastaruoju metu kaip prišikta.

         Išties, turiu pripažinti, kad mane nustebino kiek jūs laiko kuriate šį serverį. Aišku nieko nuostabaus kai žmonės kurie dirba savo laisvalaikiui ir dar nemokamai tiek užtrunka ties serveriu kurį galima būtų sukurti per mėnesį gal du. 

         Konkurencija šioje minecraft srityje yra nežmoniška. Galiu pasakyti iš savo patirties, kad šiais laikais sunku paleisti į Lietuvos rinką naują serverį kai jų tiek daug. Bet niekada negali žinoti, gal jums pavyks sudominti Lietuvos vaikų ir nolaiferių bendruomene. Gal sudominsite savo nauja idėja ir pritrauksite vaikus žaisti į jūsų serverį kai laikai tokie neramūs, serveriai atsidaro ir žlunga, yra nuverčiami galiūnai ir iškyla naujos žvaigždės. 

 

Galiu tik dar kartą palinkėti sėkmės ir kantrybės visai jūsų serverio administracijai. Čia buvo Nemix and I'm out :3

Kozerį rimta šovei, tačiau ne į atnaujinimus reikia žiūrėti į o pati serverį. Nebuvęs serverio tu teigi jog pluginai bus platinti, neslepiu jų bus tačiau bus mūsų pirktu/kurtu pluginu kurios sudėje į kruvą bandome parodyti kažka naujo. :) Dėl minecraft serverių sutinku su tavimi, jų daug ir įvairiausiu. Nuo vaikų projektu iki rimtu projektų, kur kas nori ten tas žaidžia. Bet kaip mano vizijoje yra tai jeigu tu esi užšibrežęs dalyką, jo sieki neapleidi - viska pasieki. // Toliau ką ir norėjau pasakyti nematęs serverio nekalbėk, aš neslepsiu jog yra tu pluginų platintu, bet abėjoju tu rasi serverį kuris nenaudotu platintu pluginu. Čia taspats kas IP BOARD, va supergames dizainas, platintas bet naudojamas čia irgi taspats, tik yra mūsų darbu yra kurtu asmeniškų. Ačiū už nuomonę tau brolau, aš ją priemu ir tikrai neneigiu kad sakai neteisingai, tačiau reikėtu pasitaisyti. 

Redaguota , nario Young
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2768 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...