Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3614 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Man asmeniškai tik 1, patogu, garsas nerealus, izoliuoja triukšmą. Tik nežinau ar tie playpro ne padielkas pardavinėja, dabar Steelseries.com už 65~ gali gaut ausines ir +XBOX one adapterį.

Nuolat perku Jūsų turimą PayPal valiutą. Plačiau TEMOJE

Nuolat perku Jūsų turimus BITCOIN. Plačiau TEMOJE

Kreipkitės AŽ, susitarsim, galiu nupirkti ir dideles sumas. :kiets: 

(redaguota)

Gali argumentuoti kodėl geriausios :)

Gal tada gali pasiūlyti iš kur kitur galima nusipirkti? :)

http://steelseries.com,kai pirksi įvesk discount code STEELSERIES15 pritaikys dar nuolaidą plius gavęs xbox one adapterį (verte 30 e) galėsi jį parduot, ir taip galimai būsi nusipirkęs pigiau:)

Redaguota , nario Svarainis

Už 10€ geresnes gali nusipirkti, tad gerumo nematau.

Galiu. Štai atsiliepimas iš forumo nario ir profesionalų apžvalgos:

Bent turėjęs steelseries?:) Manau ne, tai tik šnekėt pavyduoliai gali..:) Man asmeniškai ir dizainas gražesnis Steelseries ir mikrofonas daug patogesnis nei visad išlindęs:) SteelSeries turi tikrai daugiau pliusų negu tavo pasiūlytas:)

(redaguota)

Bent turėjęs steelseries? :) Manau ne, tai tik šnekėt pavyduoliai gali.. :) Man asmeniškai ir dizainas gražesnis Steelseries ir mikrofonas daug patogesnis nei visad išlindęs:) SteelSeries turi tikrai daugiau pliusų negu tavo pasiūlytas:)

Aš objektyviai vertinu ir tikrai nepavydžiu. Jei turėčiau pasirinkimą, ką pirkti, tikrai imčiau HyperX arba mikrofoną ir ausines atskirai (čia jeigu užsimanyčiau tapti stream'inti ar kurti kokius nors YT vaizdo įrašus). SteelSeries išvaizda - tai subjektyvu. Man gal Kingston'o išvaizda labiau patinka, gal kiti jos neapkenčia. Tad pirkti ausines, su kuriomis sėdėsi prie kompiuterio, tik dėl grožio, man atrodo kvaila. O dėl mikrofono, nu ir kas, kad išlindęs? Nenori mikrofono - ištrauki ir rami galva, kaip sakant :D. Deja, garso atkūrimo kokybe SteelSeries, kurios kainuoja panašiai, nusileidžia šioms. O dėl pliusų, tai HyperX'e aš jų įžvelgiu daugiau. Visi jie vaizdo įraše, kurį nurodžiau anksčiau:

Redaguota , nario Tautedorus

Bent turėjęs steelseries? :) Manau ne, tai tik šnekėt pavyduoliai gali.. :) Man asmeniškai ir dizainas gražesnis Steelseries ir mikrofonas daug patogesnis nei visad išlindęs:) SteelSeries turi tikrai daugiau pliusų negu tavo pasiūlytas:)

Bet užtat girdėjau kad tas mikrafonas bent jau ant V2 greit lužta.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

(redaguota)

Nepatarciau pirkti SteelSeries Siberia V2 kodel? Todel, nes visu pirma:

- Laidas yra durnai padarytas. Eina vienas storas laidas o aplink ji gal kokie 6 laidukai ir jie labai greit luzta (Man luzo pirmas laidas per 1 men)

- Nepatarciau pirkt usb versijos, kadangi pats turejau (ir dar dabar turiu kazkur) frost edition usb, microchipai perdege, knisausi su pusbroliu apie puse dienos lituodamas, perlitavom laidus, usb porta, galu gale su statybiniu fenu pasildem ir vistiek neveike..

Vienu zodziu, ka galiu pasakyti, tai jeigu nori pinigus taip laisvai ismest - prasom i valias, aisku as tau nesakau nepirk t.t, tiesiog isreiskiu nuomone, kad neapsimoka pirkt siberia v2 ausiniu, nes pats dizainas (dizaine turiu omenyje, kaip viskas yra viduje, o ne isoreje) yra tragediskas, tavo vietoj pasitaupyciau ant razer krakenu.

Redaguota , nario Mantvis!

||ZALMAN Z9 PLUS||CORSAIR CX500M|||ASUS P8Z77-V LX||8GB RAM DDR3||I5-3570K||ASUS STRIX GTX 970||250GB SSD||

||RAZER GOLIATHUS CONTROL||RAZER BLACKWIDOW CHROMA||RAZER DEATHADDER 2013||STEELSERIES SIBERIA 200||

5235469362.png

(redaguota)

- Laidas yra durnai padarytas. Eina vienas storas laidas o aplink ji gal kokie 6 laidukai ir jie labai greit luzta (Man luzo pirmas laidas per 1 men)

- Nepatarciau pirkt usb versijos, kadangi pats turejau (ir dar dabar turiu kazkur) frost edition usb, microchipai perdege, knisausi su pusbroliu apie puse dienos lituodamas, perlitavom laidus, usb porta, galu gale su statybiniu fenu pasildem ir vistiek neveike..

Vienu zodziu, ka galiu pasakyti, tai jeigu nori pinigus taip laisvai ismest - prasom i valias, aisku as tau nesakau nepirk t.t, tiesiog isreiskiu nuomone, kad neapsimoka pirkt siberia v2 ausiniu, nes pats dizainas (dizaine turiu omenyje, kaip viskas yra viduje, o ne isoreje) yra tragediskas, tavo vietoj pasitaupyciau ant razer krakenu.

Dėkui už isamia informacija, bet razer kraken vien dėl to nenoriu pirkt, nes ties lankeliais apačioje prie ausies labai trapi viena ir greit ausinės išsibalancuoja :) ( Būtų šaunu jei pasiūlytum kokių komponentų pora :) )

Redaguota , nario #Faint

Vėl su tais Razer'iais :D. Kam taupyt iki jų, kai panašios kokybės yra tokios: http://www.1a.lt/kompiuterine_technika_biuro_prekes/ausines_ir_kompiuterines_koloneles/ausines/philips_corded_audio_headphones_shp2000

Draugelis tokias naudoja:

http://www.skytech.lt/981000540-logitech-g230-stereo-gaming-headset-red-p-159361.html?gclid=COzMg5P-6M0CFcfbcgodrTkCHw

Ir ant galvos graziai atrodo ir garsas lyg ir normalus.

Gailiuosi kad pats Steelseries RAW Prism paemiau. Luzo nafik po menesio naudojimo lankelio krastas..

Geriau buciau sitas emes..

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Nu nebegerk tu :DDD tu man paaiskink kas su razeriu negerai? Pats turiu kraken pro, deathadder 2013, ir blackwidow chroma, ir isvis nieko blogo nera, o va logitech g930 ir steelseries siberia v2 frost blue edition lievos buvo :DD

||ZALMAN Z9 PLUS||CORSAIR CX500M|||ASUS P8Z77-V LX||8GB RAM DDR3||I5-3570K||ASUS STRIX GTX 970||250GB SSD||

||RAZER GOLIATHUS CONTROL||RAZER BLACKWIDOW CHROMA||RAZER DEATHADDER 2013||STEELSERIES SIBERIA 200||

5235469362.png

Nu nebegerk tu :DDD tu man paaiskink kas su razeriu negerai? Pats turiu kraken pro, deathadder 2013, ir blackwidow chroma, ir isvis nieko blogo nera, o va logitech g930 ir steelseries siberia v2 frost blue edition lievos buvo :DD

Gerdamas forume nebūnu, nes vienas namie negeriu. Su Razer'iu yra negerai tas pats, kas ir su visomis ausinėmis skirtomis gaming'ui (yra išimčių, kaip HyperX). Tai yra tai, kad už didelę kainą įkišama gan prasta garso kokybė. Jau rodžiau pavyzdį už 10€, kokybė bus vienoda, jei ne geresnė.

Gerdamas forume nebūnu, nes vienas namie negeriu. Su Razer'iu yra negerai tas pats, kas ir su visomis ausinėmis skirtomis gaming'ui (yra išimčių, kaip HyperX). Tai yra tai, kad už didelę kainą įkišama gan prasta garso kokybė. Jau rodžiau pavyzdį už 10€, kokybė bus vienoda, jei ne geresnė.

Zinai, leisiu tau kelia, nes matosi, kad pats nesi turejas krakenu :)

5235469362.png

Kaip tai Razer bloga kokybe? Esports zaidimu komandos ( gan daug ju ) yra remiamos Razer prekemis, dauguma ir is profesionaliu zaideju jas naudoja ir tikrai nesiskundzia, pries vienerius, dvejus metus jos buvo favorites tarp eSports su Steelseries, dabar aisku paplitusios ir HyperX, neturiu ir pries jas nieko blogo, bet kad jos yra tipo "geresnios kokybes" tikrai nemanau. 

mano pasiulymas pirkti: http://www.skytech.lt/981000540-logitech-g230-stereo-gaming-headset-red-p-159361.html?gclid=COzMg5P-6M0CFcfbcgodrTkCHw&labai geros, graziai tikrai ziurisi, turi ir pazystami ir pats zadu pirkti. Bei patvarumas yra didesnis, detales netokios smulkios.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3614 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...