Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3249 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, mano rigui jau daugiau nei 5-6 metai ir savaime suprantama kad naujausių žaidimų neišveža, o ir senus ganėtinai silpnokai velka, tad nusprendžiau atsinaujinti.

Esamos specifikacijos:
6.00 GB RAM (4GB Crucial Balistix Sport 1600 mhz bei 2GB RAM neaiškios kilmės)
Problema su ramais tokia kad tie 2gb ram'ų pristabdo mano 4gb ram'ų sparta, t.y biose checkinau tai tebūna 800 mhz kas manau kerta šiek tiek per perfomance, todėl žadu pagriebti dar 1x 4gb crucial balistix sport 1600 mhz
AMD Radeon HD 5450 1GB
AMD II X2 Athlon 4450e 2.80ghz oc iki 3.2ghz 

N68-S3 UCC motherboardas

Taigi, norėčiau kažko pigaus kas vilktu bent jau naujausius žaidimus ant low, o ypač kad būtų stabilus fps ant šitų žaidimų : CS:GO (šiuo metu ant low 40-60 šalia smoke labai lagina), Minecraft (šiuo metu 90-200 chunk loadinimo metu/tnt sprogdinimo metu labai lagina), GTA V (nebandžiau, bet nemanau ar aplamai išves del dual core)

Vaizdo plokšte jau esu nusižiurėjas NVIDA GeForce GT710 2GB GDDR3 954MHz, tik nelabai gaudaus ar ji tiktu į mano motherboarda? Nes kiek žiurėjau maniškes vaizduškes PCI jungtis 2.1, o šios 2.0 ar čia visiškai jokio skirtumo?

CPU : AMD Athlon X4 840 FM2+ 

Taigi klausimas toks ar šis setupas tiks mano motherboardui? Ar yra geresnių pasiūlymų nerviršijant kainos? Ar pasijus žymus skirtumas su šiuo setupu nei su mano dabartiniu?

Pridedu : monitorius 1360x768 60hz

Redaguota , nario xAleksas

T8Fz9bn.png

SPAUSK ANT NUOTRAUKOS

Sveikas, pas mane kompiuteris irgi nėra iš pačių geriausių, o tiesiog motherboard neturėtų turėti skirtumo, pasiūlymų geresnių man atrodo nebus nebent rasi kažką geresnio, pasikeistu biški turėtų vilkti cs:go tikrai su mažu fps. Jei padėjau ir negaila +rep

CS:GO man ir dabar velka ant mažo fps kaip ir minėjau 40-60, bet norėtusi grynai smooth gameplay be jokio tearingo ar smoke lago. 

T8Fz9bn.png

SPAUSK ANT NUOTRAUKOS

(redaguota)

Tavo vietoj pataupyčiau. Poto po kelių mėn vėl čia rašysi

Nerašysiu, kaip ir minėjau man nereikia ypatingos vaizdo plokštės skirtos gamingui, man reikia paprastos vaizdo plokštės kuri būtų geresnė už mano keliais kartais, o gt 710 būtent ir yra tokia, kadangi hd5450 yra viena iš blogiausių budžetiniu vaizdo plokščių o palyginus gt 710 skirtumai akivaizdus

Parduok tu ji jau... Nes tau viska keist reikias.

Sakydamas viską ką turi omeny?

Ramai keisti prieš ~ du menėsius, nusipirksiu dar vieną porą 4gb ram'ų. Apart vaizdo plokštės ir procesoriaus nematau ką keist. O ir pakeist ta vadinama ,, viską '' kainuos tikrai daug pigiau nei susirinkt naują kompiuterį.

Redaguota , nario xAleksas

T8Fz9bn.png

SPAUSK ANT NUOTRAUKOS

Nerašysiu, kaip ir minėjau man nereikia ypatingos vaizdo plokštės skirtos gamingui, man reikia paprastos vaizdo plokštės kuri būtų geresnė už mano keliais kartais, o gt 710 būtent ir yra tokia, kadangi hd5450 yra viena iš blogiausių budžetiniu vaizdo plokščių o palyginus gt 710 skirtumai akivaizdus

Sakydamas viską ką turi omeny?

Ramai keisti prieš ~ du menėsius, nusipirksiu dar vieną porą 4gb ram'ų. Apart vaizdo plokštės ir procesoriaus nematau ką keist. O ir pakeist ta vadinama ,, viską '' kainuos tikrai daug pigiau nei susirinkt naują kompiuterį.

Visu pirmu tavo procas palaiko tik DDR2 ram'us, tai kad jeigu keisi proca teks keisti ir RAM'us nes ir pas tave db stoves DDR2 ram'ai. Paskui keist ir moitinine, kadangi ji net nepalaiko FM2+ socket'o. Tada dar nezinia kokia situacija su PSU o ir GPU bet kokiu atveju tau keist reiks ir tikrai ne i GT 710 o bent i GTX 750 Ti.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Visu pirmu tavo procas palaiko tik DDR2 ram'us, tai kad jeigu keisi proca teks keisti ir RAM'us nes ir pas tave db stoves DDR2 ram'ai. Paskui keist ir moitinine, kadangi ji net nepalaiko FM2+ socket'o. Tada dar nezinia kokia situacija su PSU o ir GPU bet kokiu atveju tau keist reiks ir tikrai ne i GT 710 o bent i GTX 750 Ti.

Nuo kada nuo procas priklauso nuo ramo? Arba aš durnas arba tu čia nusišneki, pas mane jau dabar stovi ddr3 ramai ir jei veikia kuo puikiausiai, mano pc palaiko tiek ddr2 tiek ddr3 iki 1600 mhz. Dėl socket tu taisus, pirma kart toki dalyka išgirdau, pas mane AM3 socketas  tad pasieškosiu kito cpu.

T8Fz9bn.png

SPAUSK ANT NUOTRAUKOS

Nuo kada nuo procas priklauso nuo ramo? Arba aš durnas arba tu čia nusišneki, pas mane jau dabar stovi ddr3 ramai ir jei veikia kuo puikiausiai, mano pc palaiko tiek ddr2 tiek ddr3 iki 1600 mhz. Dėl socket tu taisus, pirma kart toki dalyka išgirdau, pas mane AM3 socketas  tad pasieškosiu kito cpu.

Nu gal tada ir apsimoką. Bet pirk šitą. Keliaias eurais brangiau , bet vis galingesnė:

http://www.1a.lt/kompiuteriu_komponentai_tinklo_produktai/komponentai/vaizdo_plokstes/palit_gf_gt730_2gb_gddr3_pcie_neat7300hd46h

Nepirk tokio šūdo, kaip GT 710. Ir taip mažas biudžetas, o tu dar nori išvaisyti jį... Tu pirkdamas GT 710 sumokėsi daugiau, negu GTX 750Ti žiūrint į performansą. Su tokia suma tik į skelbimus eik ir už tokią kainą ieškok sau GPU.

Nemanau , kad jis eis į skelbimus , bet pasiūlysiu savo variantą:

http://www.skelbiu.lt/skelbimai/geforce-gtx-570-palit-24422073.html

Mano manymu su jo žaidimais tikrai gerai susidorotu

Į skelbimus tikrai neeisiu kaip ir minėjau pirksiu nauja vaizdo plokšte naudojant PayPal'ą iš 1a.lt

Galų gale nusprendžiau atsinaujint štai taip

AMD Athlon X2 240E
GTX 750TI ARBA jei neužteks pinigų geforce 710
+4GB 1600mhz ram'ų.

Ar būtų didesnis perfomance tarkim ant CS:GO su šitu rig'ų? 
Dabartinis : 40-60 fps kartais labai trumpam užstringa ekranas bei šalia smoke labai lagina, viskas ant low, rezoliucija 1360x780

T8Fz9bn.png

SPAUSK ANT NUOTRAUKOS

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3249 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...