Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3256 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Gali pirkti ir skirtingus, bet yra maža tikimybė, kad gali jie neveikti kartu.

Aišku, nes pas mane stovi Crucial 8gb, tai kitos firmos paimčiau tokį patį su tokiu pačiu MHZ dažniu, tai va, bijau kad neveiktų. Šiaip galėčiau tą patį paimti, bet jis nelabai toks ištikrūjų. Ai dar kyla klausimas, dėl ko ant ram pas mane 1600 mhz, bet skaito tik 799mhz?

Aišku, nes pas mane stovi Crucial 8gb, tai kitos firmos paimčiau tokį patį su tokiu pačiu MHZ dažniu, tai va, bijau kad neveiktų. Šiaip galėčiau tą patį paimti, bet jis nelabai toks ištikrūjų. Ai dar kyla klausimas, dėl ko ant ram pas mane 1600 mhz, bet skaito tik 799mhz?

Pirmiausia, kam tau daugiau nei 8GB? Antra, kodėl tie Crucial netinka?

1. Čia jau ne tavo reikalas, kam man reikia daugiau nei 8GB :D.

Kaip manai, po tokio atsakymo jis tau dar pades kazka?

O siaip galejai normalei atsakyt. Nes yra idiotu kur i savo medini PC sukisa milijona RAM'u, ir galvoja jog jiems po sito prades zaidimai skraidyt ant Ultra! 

Tikiuosi tu ne is tu?

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Kaip manai, po tokio atsakymo jis tau dar pades kazka?

O siaip galejai normalei atsakyt. Nes yra idiotu kur i savo medini PC sukisa milijona RAM'u, ir galvoja jog jiems po sito prades zaidimai skraidyt ant Ultra! 

Tikiuosi tu ne is tu?

Ne iš tų.

MSI GTX 970 4GB, I5-4460 3.2Ghz, 700W Psu, 1TB, 8GB ram 1600Mhz

noreciau vel ta gifa imest, bet ispejima gauciau. 

a tu supranti toki dalyka kad zaidimai neisnaudoja daugiau nei 6gb ram? 16gb ram pravercia tik dirbant su video.

Tai jis gal ir nori kazka su video daryt?

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Na nebent paleidžia kokį modintą minecraft'ą ir dar paleidžia kartu jo serverį, tuomet išnaudojama nemažai ram, bet ir tai abejoju iš tiesų kad neužtektų tų 8gb

Ziurint koks modpack'as ir kiek zaideju.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Ne iš tų.

MSI GTX 970 4GB, I5-4460 3.2Ghz, 700W Psu, 1TB, 8GB ram 1600Mhz

Ištikrūjų planuoju kūrti Gameplay, story mode, multiplayer žaidimukus, taip pat domiuosi slow motion, tai manau Ramai ir dėl to praverstų

Taip, ne is tu! Nu bet is avataro tavo gi neatspesim kas tu per vienas! :)

Kad ir ka tu ten bedarytum, tavo vietoj geriau proca keisciau i i7, negu kisciau RAM'us (Geriau butu ne tik zaidimu atzvilgiu!)

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Ištikrūjų planuoju kūrti Gameplay, story mode, multiplayer žaidimukus, taip pat domiuosi slow motion, tai manau Ramai ir dėl to praverstų

megejiskus video sukurt 8gb ram pilnai uztenka. Dar priklauso kokia programa naudosi. Sony vegas tai nieko neima (net gamintojas rekomenduoja 8gb), adobe premiere kiek zinau daugiau ima, bet gamintojas taip pat rekomenduoja 8gb ram. (bet esu girdejes, kad profesionalai sugeba ir 24gb ram isnaudot)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3256 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...