Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3649 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi šiandieną į savo asmeninių žinučių dėžutę sulaukiau dviejų laiškų.

Pirmasis:

SnkoHhR.png

Antrasis:

GoGfMG8.png

Vėliau pamačiau ir

MboARLH.png

Taigi mūsų moderatorius Galardas patalpino būsenos atnaujinimą, kuriame yra nuorodą į temą. Temoje yra pamoka, kaip saugiau prekiauti internete. 

Ką sako taisyklė? Negalima dėti nuorodų reklamos tikslams.

Ką padarė Galardas? Skleidė naudingą informaciją, kad JŪS liktumėt neapgauti, netgi siūlosi gaišt savo laiką nemokamai tarpininkaut. 

Ką tuo noriu pasakyt: nustokit verkt. Kodėl taip niekas nepradeda ūžt, kai normalus narys patalpina normalią reklamą? Tada jau nieko nekaso, niekas nereportuoja, visiem gerai, niekam nekliūna. Persiskaitykit bent taisykles iki galo. Taip, kad prašau, kaip žmogus žmonių, baikit primest kažkokias šlangas, susiprotėkit ir gerbkit kitus. Jeigu kažkokios problemos, normaliai parašykit, išsiaiškinsim, patikėkit, tada ir noras padėt didesnis būna. 

Galutinis žodis: frazė „o tai kaip suprast? moderatoriems negalioja taisyklė..." Kas sakė, kad moderatoriams negalioja taisyklės? Jeigu matot, kad kažkas nusižengia, sakykit, išsiaiškinsim, jeigu kas blogai, gaus minusą, artės prie išmetimo. Nepulkit draskyt akių ir išvedinėt savo tiesų.

Viskas. Tikiuosi supratot ką turiu omeny.

Labas, kažkas iš visai netoli nuo manęs, Rokiškyje, išimčių paminėtų nėra, nes išimčių nėra. Reklama — banas, nereklama — viskas gerai :D

Na, prieš 2 mėn. ( kol nebuvau įspėjime ) tai buvo taisyklė, kad negalima jokių nuorodų, o db pasikeitė:D Iš kur būsi?

+ Aš ten parašiau dėl nuorodų, nes po Galardų, dar vienas ten linką buvo įmetęs:D

-

Na, prieš 2 mėn. ( kol nebuvau įspėjime ) tai buvo taisyklė, kad negalima jokių nuorodų, o db pasikeitė :D Iš kur būsi?

+ Aš ten parašiau dėl nuorodų, nes po Galardų, dar vienas ten linką buvo įmetęs:D

Kaimai aplink Kupiškį :D Taip, pasikeitė, parašyta viskas naujienų temoj https://www.supergames.lt/topic/265746-taisykli%C5%B3-pataisymai-nauji-moderatoriai-ir-kitos-nes%C4%85mon%C4%97s/

Parašykit man kaip vienas narys padarė jei čia jau taip rūpinatės manimi :D Mano nuoroda nėra skirta reklamos tikslams, ten aprašyta kaip saugiau elgtis internete prekiaujant/parduodant. Mes baudžiame narius tik tuos kurie nuorodas deda reklamos tikslams t.y. sg.lt/mano-mc-serveris ir ten reklama apie jo mc serverį, arba tiesiog iškart nuoroda kito puslapio. Aišku Youtube ar pnš tokių neskaitome kaip reklama, nebent ten video kuriame yra reklama. :D Parašykit man gražiai, gražiai ir pakalbėsime jei kyla klausimų.

• Parašė po 5 savaičių...

Temos pavadinimas su sarkazmu. Kiek girdėjau sarkazmo nesuvokimas yra nepilnai išsivyščiusių smegenų požymis.

Kiek girdėjau šiame forume sarkazmas draudžiamas paprastiems žmoniems nes jie lieka nubausti, o adminstratoriams/moderatoriams būtinas sarkazmas nes jų niekas nenubaus (y) Pro administrator level 8000. #SARKAZMAS #RULE #ONLY #FOR #ADMINISTRATOR.

Ačiū dabar žinosiu :) sukursiu tema kur temos pavadinimas bus toks, kad patraukčiau žmonių dėmesį,o vidui bus koks mė...s, o jei gausiu įspėjima ateisiu tau į pm paverkt, kad čia buvo tik sarkazmas :)

bet ziuriu jusu tokiu debilu dar daug islike siame forume ;dd

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3649 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...