Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3240 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Siaip, labai keistas zmogus, paskelbe tokio pobudzio tema ir tikisi gero... hmmm. Nu ir dar pastebejau , kad prisigaudes protingu zodziu , net nezinodamas ju reiksmes (matyt) juos naudoja ir atrodo labai juokingai.
Ir ne tai nekaip nesusyje su mano ispejimu, kad ir koks beviltiskas tai bebuvo veiksmas.; )

www.miracle-mu.eu

Most unique and fun server !

(redaguota)

Pirmą karta tave forume matau :D

Malonu susipažinti, Arta aš vardu.

O čia kartais ne lmg projekto pgr. administratorius ? : )

Tas pats.

Siaip, labai keistas zmogus, paskelbe tokio pobudzio tema ir tikisi gero... hmmm. Nu ir dar pastebejau , kad prisigaudes protingu zodziu , net nezinodamas ju reiksmes (matyt) juos naudoja ir atrodo labai juokingai.

Ir ne tai nekaip nesusyje su mano ispejimu, kad ir koks beviltiskas tai bebuvo veiksmas.; )

Džiugu, kad patikau! Niekas nedraus tokios kurti temos tam skirtoje skiltyje. Kas dėl žodyno, tai jis jau toks, jį naudoju kasdien. Nesuprantamų žodžių nerašinėju :)

Redaguota , nario Ethno
WfAF0eq.png

ARTacp

„Our whole life is solving puzzles“

Pasitraukė Scarletas,Baubas pasitrauks ir kiti..

Natūralu. Viskas turi pradžią ir pabaigą, aš ir visi kiti taip pat yra ne išimtis to.

Atvirai kalbant , tu man nekoks moderatorius , įspėjimus dėlioji už nieką , bet sekmės pareiguose gal pasitvarkysi .

Tik bėda, kad Jūsų nesu įspėjęs. Dėkoju už palinkėjimą.

• Teigiamai 1
WfAF0eq.png

ARTacp

„Our whole life is solving puzzles“

• Parašė po 3 savaičių...

Paskaiciau komentarus... Ant kiek visi (dauguma) jam pavydi to moderatoriaus, bet tik vienetai suvokia, kad SG forumo moderavimas - savanoryste. Pats buvau moderatorius cia ir puikiai zinau, kad nera ko cia pavydeti. Reikia dziaugtis, jog yra atsakingu ir foruma priziureti norinciu zmoniu. Sekmes Tosha.

• Teigiamai 4

logo.png

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3240 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...