Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3703 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Jeigu tau uztenka gaming ausiniu, kur tik uz firmos pavadinima moki, tai imk sitas (jos kazkur siberia v2 lygio) http://www.1a.lt/kompiuterine_technika_biuro_prekes/ausines_ir_kompiuterines_koloneles/ausines/philips_indoor_corded_tv_headphone_shp250010

dar sitos neblogos 

http://www.1a.lt/kompiuterine_technika_biuro_prekes/ausines_ir_kompiuterines_koloneles/ausines/edifier_h850_hifi_headphones

vieninteles gaming ausines vertos demesio (jos yra pervadintos kinieciu kompanijos profesionalios muzikos ausines)

http://www.1a.lt/kompiuterine_technika_biuro_prekes/ausines_ir_kompiuterines_koloneles/ausines/kingston_hyperx_cloud_headset

Redaguota , nario eimantasd

pasitaupyk dar 9 eur ir https://www.varle.lt/ausines/zaidimu-ausines-su-mikrofonu-steelseries-siberia-v2--1024498.htmlpasimk pas mane jau metai su puse jokiu bedu nera seniau pirkdavau ausines po 20~ litu kur budavo tai 1-2 sav ir nebeveikdavo pasimiau sitas ir jokiu bedu nematau 

nesiulyk savo gaming sudo, kur moki tik uz firma. Gi rasiau, kad panasaus lygio (jei negeresnes) ausines uz 13.5 eur gali nusipirkt

(redaguota)

Turiu ir ausines ir ausinukus, su ausinukais man geriau girdėt nei su ausinėm, o ausinės irgi neblogos, tritton 720+

labai jau itartinai skamba, kad naudoji ausinukus uz 5 dolerius, bet turi gaming headseta uz 200 eur. Praktiskai bet kokios over ear ausines turi didesni soundstage ir gali man cia nepasakot savo nesamoniu, kad su ausinukais gali girdet geriau is kur priesas ateina. Su ausinukais atrodo, kad garsas yra galvoj ir tu tik gali atskirt ar priesas is kaires, ar is desines. O kad galetum isgirst, kad priesas tau virs galvos reikia normaliu ausiniu.

Redaguota , nario eimantasd

moki uz firma kokybe bei garantija 2 metam duoda per ta laika tos jusu uz 13.5 nusibaigusios bus

gal tu geriau nesnekek. Cia tas pats, kas sakyt kad nike batai laikys ilgiau, nei kiti batai, kurie ne taip zinomi. Tu moki tik uz zenkliuka, o ne uz kokybe. Zinau du zmones, kurie turi tas philips ausines. Vienam suluzo po 5 metu, o kitas dar dabar sekmingai naudoja. Turiu ir klasioka kuris naudojo siveria v2. Po mazdaug 2 metu sugedo. Jeigu nesvaidai tu ausiniu, priziuri tai jos ir laiko. Esu ciupinejes tas siberia v2, jokios ten kokybes nera. Matos, kad eilines ausines masiskai gaminamos kinijoje. Tai jau geriau perki zinomos kinieciu kompanijos ausines ir bent kokybe gauni.

Su razer adoro ausinukais aš :) jeigu susidedi neteisingai ausinukus į ausis tai ir šūdas būna :)) Patikėk viską geriau nei per ausines girdžiu :) Nesąmonė gal tik tau :) pasižiūrėk csgo per esl lošia irgi su ausinukais :))

Visi pro geimeriai naudoja ausinukus, ir dar garsa izoliuojancias ausines, vien tik del to, kad negirdetu pasaliniu garsu. Jeigu paziuretum pro geimeriu streamus, tai pamatytum, kad namuose jie naudoja headsetus.

gal tu geriau nesnekek. Cia tas pats, kas sakyt kad nike batai laikys ilgiau, nei kiti batai, kurie ne taip zinomi. Tu moki tik uz zenkliuka, o ne uz kokybe. Zinau du zmones, kurie turi tas philips ausines. Vienam suluzo po 5 metu, o kitas dar dabar sekmingai naudoja. Turiu ir klasioka kuris naudojo siveria v2. Po mazdaug 2 metu sugedo. Jeigu nesvaidai tu ausiniu, priziuri tai jos ir laiko. Esu ciupinejes tas siberia v2, jokios ten kokybes nera. Matos, kad eilines ausines masiskai gaminamos kinijoje. Tai jau geriau perki zinomos kinieciu kompanijos ausines ir bent kokybe gauni.

Pats tas Phillips turėjau. Irgi 5 metus laikė :D.

Visi pro geimeriai naudoja ausinukus, ir dar garsa izoliuojancias ausines, vien tik del to, kad negirdetu pasaliniu garsu. Jeigu paziuretum pro geimeriu streamus, tai pamatytum, kad namuose jie naudoja headsetus.

Tegul jie namuose ir naudoja :)) aš sakau kaip man geriau girdisi. Ausinukai irgi garsą izoliuoja, taigi pašaliniu garsų negirdžiu su tinkamas antgaliais.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3703 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...