Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3734 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Na pasakysiu tiek geriausios dalys call of duty black ops, call of duty: ghost, ir kiti puskui prasidėjo ten robotai kažkokie jau tikrai nusirodo..

Pagal mane tik fantazijos turi ką kurti rockstar gta v žaidimo kurėjai, nes jie žino bent ką kurti ir buna idomu.

Pvž call of duty black ops 3 ten robotai krč :DD dar call of duty: modern warfare, 1-2 dalys dar 3 dalys..

O pagal mane dabar geriausiai kuria GTA V žaidimas grafika tai zajabys. Manau kaip išėis GTA 6 bus dar geresne :D

Redaguota , nario #Elišhas!

4_logo.png

(redaguota)

Na nepasakyčiau jog taip jau labai blogai yra iš tų kūrėjų. Na aišku iš kitos pusės yra blogai kad nieko kito nėra kaip šios naujausios CoD dalys tik kaip robotai ir naujausioji technika, bet visgi galbūt kūrėjai dar nustebins mus su naująja Call of Duty dalimi ir neatrodys jau taip blogai, o atvirkščiai - Įspūdingai. Nieko dar nežinome, čia tik gandai...

Redaguota , nario Reklameris1

i32_1GgDyjw.png

CPU: Intel Core i7-4790 (3,60-4,00Ghz) || GPU: NVIDIA Geforce GTX 980 (4GB) || Mobo: Asus H81M-K || RAM: 10 GB (Crucial) || HHD: 1 TB || PSU: Corsair Builder CX750 ATX2.3 (750W) || Monitor: Asus VG242H || Case: Deepcool Tesseract SW Matx Black || OS: Windows 10 Enterprise

Na pasakysiu tiek geriausios dalys call of duty black ops, call of duty: ghost, ir kiti puskui prasidėjo ten robotai kažkokie jau tikrai nusirodo..

Pagal mane tik fantazijos turi ką kurti rockstar gta v žaidimo kurėjai, nes jie žino bent ką kurti ir buna idomu.

Pvž call of duty black ops 3 ten robotai krč :DD dar call of duty: modern warfare, 1-2 dalys dar 3 dalys..

O pagal mane dabar geriausiai kuria GTA V žaidimas grafika tai zajabys. Manau kaip išėis GTA 6 bus dar geresne :D

Rockstar irgi neturi tos geros fantazijos bet palyginus su Activision tai geresnė. Pats esu perėjas GTA V Story Mode ir ta istorija tokia šudina kad pz.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 2

Asmeniškai man tas CoD tokia xujn* dabar yra jog negaliu, fantazijos visos tos, nesamonės nu nepernešu kai pradėjau žaist tą CoD'ą nuo pirmų dalių. Galėtų geriau padaryt tikrai kažką vertą dėmesio kaip grįžt prie antrojo pasaulinio karo ir susukt kokią dalį ar ką, bet ne eit kuo tolyn link tos fantazijos... 

Na jau tikrai per toli grybauja, patys geriausiaI laikai bei istorijos tai COD MW , COD MW2 , COD MW3 visa ši trilogija pati geriausia pagal manę, jokių ten privarytų visokių technologijų,  pvž kaip Black ops 3 , AW ir t.t 

Būtu tikrai šaunu jeigu padarytu tęsinį Modern Warfare 4. Manau kad tai sulauktu daugiau dėmesio negu technologijos pasaulis.

Rockstar irgi neturi tos geros fantazijos bet palyginus su Activision tai geresnė. Pats esu perėjas GTA V Story Mode ir ta istorija tokia šudina kad pz.

gta v story mode šudas? tavo gyvenimas šūdas tada.

CoD grafikos yra lievos...

Matau cs go paraša, o kom cs go grafikos geros? :DDD COD 10x geresnė už cs go ypac naujausios dalys.

• Teigiamai 2
(redaguota)

gta v story mode šudas? tavo gyvenimas šūdas tada.

Matau cs go paraša, o kom cs go grafikos geros? :DDD COD 10x geresnė už cs go ypac naujausios dalys.

Nu ir kuom gi tas story mode'as geras, juokdary tu? XD

3 xuj znaješ iš kur gaidukai susitinka ir nusprendžia bankus apiplešinėt.

Nygeris nuo pat pradžios nupisinėja mašinas, bet vieną kart nepasiseka ir pagauna, tai sugalvoja padėt banką apiplešinėt, kad grąžint pinigus kažkokiam urodui nes namą nupiso žemėn. Dar vėliau prisijungia vienas, xuj znaješ iš kur išdygęs. Istorija verta oskaro apdovanojimo, tikra neišpasakyta tobulybė.

Nei vienas veikėjas neturi net normaliai išaiškintos praeities.

Be to, negi tu galvoji, kad tokiam žaidimui kaip CS:GO reikia grafikų tokių kaip COD?

Dar didesnis kvailys esi, jeigu taip manai.

Pažiūrėk kaip dažnai išleidinėjamas CS ir kaip dažnai išleidinėjamas tavo tas COD, ir tuo pačiu užsipisk į šikną.

CS:GO ir neturėjo turėt gerų grafikų, viskas orentuota daugiau į žaidimo mechaniką, į ginklus, ginklų šaudymo būdus ir t.t

O tas tavo COD apart grafikų yra šūdas visiškas, palyginus su tokiu žaidimu kaip CS:GO. Nors iš tikrųjų nederėtų net jų lyginti, COD neprilygsta CS:GO. :)

Perėjęs iš Shit Of Duty ant CS būsi visiškas noobas, nemokėsi nieko daryt, kadangi per visą tą laiką kurį praleisi žaisdamas COD neišmoksi nieko, nes ten vapšė nereikalaujamas joks supratingumo lygis.

Redaguota , nario .weeD`

❤️

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3734 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...