Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3734 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Nu ir kuom gi tas story mode'as geras, juokdary tu? XD

3 xuj znaješ iš kur gaidukai susitinka ir nusprendžia bankus apiplešinėt.

Nygeris nuo pat pradžios nupisinėja mašinas, bet vieną kart nepasiseka ir pagauna, tai sugalvoja padėt banką apiplešinėt, kad grąžint pinigus kažkokiam urodui nes namą nupiso žemėn. Dar vėliau prisijungia vienas, xuj znaješ iš kur išdygęs. Istorija verta oskaro apdovanojimo, tikra neišpasakyta tobulybė.

Nei vienas veikėjas neturi net normaliai išaiškintos praeities.

Be to, negi tu galvoji, kad tokiam žaidimui kaip CS:GO reikia grafikų tokių kaip COD?

Dar didesnis kvailys esi, jeigu taip manai.

Pažiūrėk kaip dažnai išleidinėjamas CS ir kaip dažnai išleidinėjamas tavo tas COD, ir tuo pačiu užsipisk į šikną.

CS:GO ir neturėjo turėt gerų grafikų, viskas orentuota daugiau į žaidimo mechaniką, į ginklus, ginklų šaudymo būdus ir t.t

O tas tavo COD apart grafikų yra šūdas visiškas, palyginus su tokiu žaidimu kaip CS:GO. Nors iš tikrųjų nederėtų net jų lyginti, COD neprilygsta CS:GO. :)

Perėjęs iš Shit Of Duty ant CS būsi visiškas noobas, nemokėsi nieko daryt, kadangi per visą tą laiką kurį praleisi žaisdamas COD neišmoksi nieko, nes ten vapšė nereikalaujamas joks supratingumo lygis.

aik toliau sampe skriptint ,, ES ĖF GĖ FĖ " samperistas xrenovas, man patiko story modas o tau jeigu nepatinka, tai jezus apsiverk. Atsirado nuomonės reiškėjas, kas tu esi žaidimų pasauli? Šūdas, tu negali vertinti žaidimų, nes tokiam kaip rockstar ant tavo nuomonės bus nusišikt. 

Redaguota , nario Džeremis
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

aik toliau sampe skriptint ,, ES ĖF GĖ FĖ " samperistas xrenovas, man patiko story modas o tau jeigu nepatinka, tai jezus apsiverk. Atsirado nuomonės reiškėjas, kas tu esi žaidimų pasauli? Šūdas, tu negali vertinti žaidimų, nes tokiam kaip rockstar ant tavo nuomonės bus nusišikt. 

Wut? Nuo kada žmonės negali išreikšti savo nuomonės? Ir jis tiesa pasakė, palyginus su kitom GTA serijoms tai GTA V Story Mode nieko daugiau kaip grobimai o GTA:SA buvo kažkas apie gangsterius, GTA IV apie giminės, draugus o GTA V tik apie kažkokius 3 žmogėlius kurių mes nihuja nepažystam ir jie grobimus daro..

(redaguota)

Wut? Nuo kada žmonės negali išreikšti savo nuomonės? Ir jis tiesa pasakė, palyginus su kitom GTA serijoms tai GTA V Story Mode nieko daugiau kaip grobimai o GTA:SA buvo kažkas apie gangsterius, GTA IV apie giminės, draugus o GTA V tik apie kažkokius 3 žmogėlius kurių mes nihuja nepažystam ir jie grobimus daro..

Okey, jums nepatinka GTA V story. Bet klausimas, kodėl puse pasaulio čiut ne žaidžia? Pažiūrėkit į serverius, kiek žaidėjų turi. Man žaidimas patiko, tikrai fainas ir vairavimas sutvarkytas. GTA IV / V geriausios dalys, nes san andreas, ar vice city nelabai.  +  Pažiūrėkit kiek žaidžia steame žmonių. O dėl grobimų - ZJBS , žaidėjai turi veiklos ypač online turi ką veikti.

Redaguota , nario Džeremis

Okey, jums nepatinka GTA V story. Bet klausimas, kodėl puse pasaulio čiut ne žaidžia? Pažiūrėkit į serverius, kiek žaidėjų turi. Man žaidimas patiko, tikrai fainas ir vairavimas sutvarkytas. GTA IV / V geriausios dalys, nes san andreas, ar vice city nelabai.  +  Pažiūrėkit kiek žaidžia steame žmonių. O dėl grobimų - ZJBS , žaidėjai turi veiklos ypač online turi ką veikti.

Pasaulis jį ir žaidžia būtent dėl GTA Online o ne Story Mode tai kad čia ne į temą pas tavę visiškai..

Prie ko čia tas sampas, daune tu kūrva *Plaunu butelius*? XD Sampo aš neprisimenu kiek metų jau nežaidžiu. Jeigu man nepatinka story mode'as, tai aš ir išreiškiu savo nuomonę, kas čia per dvigubi standartai, tu gali, aš negaliu? Lygiai taip pat nusišikt rockstarui ant tavo nuomonės, kadangi jie deda tokius į žaidimą patchus kurie jie nori, ir kurie jiem dar daugiau pinigų uždirbtų.

"Man žaidimas patiko, fainas ir vairavimas sutvarkytas" - aš nekalbėjau apie žaidimo fizikas, apie žaidimo vairavymą, šaudymo mechaniką ir panašiai. Kalba ėjo apie story mode'ą, bet kaip matau, nelabai turi pats ką pasakyt apie story mode'ą, kodėl jis geras, o temą nukreipinėji į kitus aspektus žaidimo.

Be to, prie ko čia ta statistika kiek žmonių jį žaidžia? Vos ne visi žaidžia ONLINE, kaip darrel sakė, o ne SP, o tie kurie SP žaidžia, tai vien dėl modų. Vien dėl to, kad žaidžia SP nereiškia, kad žaidžia story mode'ą. Paskaityk forumuose, kiek žmonių galvoja, kad story mode'as yra šūdas palyginus su praeitais R* žaidimais, kaip GTA4, GTA SA. 

❤️

Kalbant apie GTA V. Tai joa story mode ššš yra. Kažkaip silpnokai. Jei nori kad įdomu butu reikia žaist GTA Online, nes SP yra pieva konkreti.
O kalbant apie COD, tai ką jus galvojat kad kažkas pasikeis ??? Ni velnio, kol Activision krausis pinigus iš šito šššš, tol kurs visokius ateities COD ir nesustos. Svarbiausia yra pinigai. O pats COD yra šudu kruva. Žaidžiau beveik visus COD ir galiu pasakyt, geriausi COD buvo 1,2, MW 1,2,3 Na jau nuo Black Ops prasidėjo visos nsmn. Neseniai žaidžiau ta COD Black Ops 3, ir ką galiu pasakyt, o gi totalus eilinis šššššš.

• Teigiamai 1

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

(redaguota)

Same shit like the Call of duty : black ops 2,3..  8| aš nesuprantu kas pasidarė jiems... neįdomios tos naujovės.. mes tik norim normaliai pereit story mode  be jokių robotų, dronų ir kitų šudų.. kodėl COD:Black ops normalus visą perėjau įdomus visai.. o black ops 2 iškart nusibodo.. :blink:  :|

Pagrinde yra orientuojamasi į multiplayerį, o ne story mode. Black Ops 2 buvo labai geras trickshottinimui.

Redaguota , nario O.R.E.G.O.N.A.S.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Tame ir esmė.. Kad Ubisoft'as, Rockstar Games, Electronic Arts sakyčiau geriausios kompanijos iš žynomiausių. Nieko nesakau ir apie kitas pvz kaip PlayWay (jei neklystu šita sukurė Car Mechanic Simulator ir žaidimas tikrai neblogas). Bet kalbant apie žynomiausias tai tos geriausios.

Šitas postas parodo kad visi skirtingi , pavyzdžiui tau patinka car mechanic sumulator , pažaidžiau pas draugą po 5 minučių pabodo. Čia skonio reikalas kitam gal grafikos svarbiausia , kitam veiksmas o gal kitas minecrafte namuką nori pastatyti... 

Call of duty kurėjai jau nebeturi ką veikti.. ;/

O tu turbūt pats nesupranti kam tu tą textą spalvoji kitokiom spalvom.

Be to, Call of Duty kuria tam, kad pinigų kuo daugiau prisišertų iš 11-mečių vaikų kurie pyzdina banko korteles iš tėvų, o ne dėl to, kad neturi ką veikt.

Galėtų, tai išleidinėtų kiekvieną dieną po žaidimą, jeigu tik pelno daugiau atneštų, tokia jau kompanija, pinigai tik ir interesuoja.

❤️

Šiaip ta COD kuria trys studijos, sladergame, treyarch ir infinity ward (srr jei blogai parašiau). Šiais metais kūrėjai yra Infinity ward, na bet kaip jau iš gandu galima spėt tai COD bus ateityje.... Šiaip pagrinde Infinty ward ir sukūrė geriausius COD, pagrinde tai MW serija. Bet jei bus taip kaip rašo t.y kad vėl ateityje visas veiksmas tai nu nafik. Reikėtu Activision pasekt EA pavyzdžiu kaip padarė su NFS.

76561198155908169.png

Tavo temos antraštė labiau kosminė. Pakeisk ją ir neklaidink žmonių. Pagal Tave, tai CoD žaidimą patys kūrėjai kurs kosmose, bet tiksliau būtų parašyti, kad naujos Call of Duty dalies veiksmas vyks kosmose. :)

Pramušė :D

Šiaip jei kosmose vyks COD, tai nu nah.... :D Bet iš dalies įdomu turėtu but.

76561198155908169.png

Šiaip ta COD kuria trys studijos, sladergame, treyarch ir infinity ward (srr jei blogai parašiau). Šiais metais kūrėjai yra Infinity ward, na bet kaip jau iš gandu galima spėt tai COD bus ateityje.... Šiaip pagrinde Infinty ward ir sukūrė geriausius COD, pagrinde tai MW serija. Bet jei bus taip kaip rašo t.y kad vėl ateityje visas veiksmas tai nu nafik. Reikėtu Activision pasekt EA pavyzdžiu kaip padarė su NFS.

EA irgi prie visiško Old-School NFS negrįžo. Mentai tai tikrai agurkai, užtenka vos tik juos pravažiuot tai tu jau ir pabėgai. Vairavimo fizikos irgi nepergeriausios.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3734 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...