Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

» LegacyLands.eu « - 1.8.x [Factions] [ATNAUJINTA]


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2941 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

6023355bdb196301698e4c6a5cc4172238.gif

 

Serverio IP Adresas: mc.legacylands.eu

Projekto Tinklalapis: http://legacylands.eu

 

Informacija:

 

Pradėkime tuo, kad tai minecraft tipo  "Factions" projektas. Tai kur kas įdomesnis ir linksmesnis žaidimas. Kodėl? Todėl, kad bus frakcijų karai, renginiai vykstantys būtent frakcijoms, taipogi vyks visokie renginiai susiję ne tik su frakcijomis, bet ir su kur kas įdomesniais renginiais. Taipogi vyks ne tik serverio platybėse, bet ir tinklalapyje. Kodėl mes esame unikalesni už kitus? Todėl, kad yra frakcijų karai, už realius prizus vykstą, tai ne tai, kad už serverio paslaugas tokias kaip VIP, ADMIN, ir panašiai, bet tai ne, ne mūsų sritis. Mes jums atsidėkosime, kad dalyvausite realiai prizais. Kol kas konkrečiai neminėsime, todėl, kad tai yra paslaptis. Esmė tai, kad čia šioks toks unikalumas, manome , kad tai padės pritraukti žmonių. Ir taipogi kuo toliau, tuo daugiau sieksime unikalumo pagerinant frakcijas ir jūsų žaidimo labui.

 

Galimybės:

 

Turbūt svarstote kokios galimybės čia yra? Ogi tokio, jog galima kurti savo frakcijas, konkuruoti vieni su kitais, kas gražiau ir geriau, kas saugiau ir patvariau. Taipogi galime sakyti ir teigti, kad vyks frakcijų karai, kaip ir minėjome informacijoje. Taipogi galimybe užsidirbti reputacijos taškų iš kitų žaidėjų, kuo daugiau ir geriau laikysite savo frakcijas, tuo didesne bus jūsų frakcijos reputacija. Kas įdomiausią, tai, kad kiekvieną mėnesį bus rengiami renginiai, konkursai ir visa kita. Tad mes tobulėjame, o jūs mums padedate tobulėti.

 

Tinklalapis:

 

Tai gal jums nėra aktualiausią tema, bet apie tinklalapį taipogi reiktų papasakoti. Kas jame susideda? Dauguma sakytu, kad tai eilinis projektas ar "šūdservis", bet ne iš to esmė, tinklalapis kurtas atsakingai, naudojant visas moderniąsias šių laikų priemones. Tai yra ne tik paprastas tinklalapis, bet ir neįprastas. Taipogi pas mus vyrauja IPB varikliuka turinti forumas. Forume galėsite sekti naujienas, dalyvauti renginiuose, atrankose ir panašiai. Kaip sakant, su laiku ir su kaupu mes tobulinsimės sparčiai.

 

Serverio taisyklės:

  • Draudžiama naudoti žaidima palengvinančias programas;
  • Draudžiama greifinti ar kitaip kenkti žaidėjui;
  • Draudžiama įžeidinėti ar kitaip paveikti žaidėja blogam poelgiui;
  • Draudžiama reklamuoti serveryje;
  • Draudžiama apgaudinėti žmones.

​Pagrinde viskas su laiku automatizuojamos visos sistemos bus, bei naujinami failai, informacija. Kaip sakant, apleistinumas mums yra nebūdingas. Kviečiame visus prisijungti prie mūsų. Kylą klausimų? Kreipkis skype: LegacyLands.eu

 

Su pagarba, LegacyLands.eu Administracija.

Redaguota , nario Quantum'as
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Aprašymas gražus, bet einama ratais, kvadratais. Supratau tik, kad serveris unikalus vien tik egzistuodamas. Svetainė nėra sutvarkyta. Daug rašybos klaidų. Čia tik pastebėjimai, o šiaip sėkmės.

Dėkojame, taipogi tvarkome viską, ir jau visai greitai atsinaujinsime. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 4 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2941 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...