Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

„EA Black Box“ kuria slaptą „NFS“ žaidimą, nauji serijos...


Arc Light

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5537 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

„EA Black Box“ kuria slaptą „NFS“ žaidimą, nauji serijos žaidimai

„EA“ marketingo atstovas Keith Munro „Eurogamer“ tinklapiui pasakė, kad šiuo metu yra kuriamas slaptas „Need for Speed“ serijos žaidimas.

„Black Box dirba ties ateities frančizės dalimi“, - sakė Munro. Manoma, kad naujasis žaidimas toliau tęs gatvės lenktynių seriją. Tačiau, kad ir kaip bebūtų, daugiau detalių nėra žinoma.

„EA“ taip pat patvirtino ir dar kelis naujus serijos žaidimus, tai „Need for Speed: Shift“ anonsuotas PC, „Xbox360“, „PS3“ ir „PSP“ platformoms. Žaidimą kuria „Slightly Mad Studios” studija, žinoma kaip „GT Legends” ir „GTR 2” kūrėja. Sakoma, kad „Shift” žaidime bus labiau akcentuojamas realistiškumas ir didesnė simuliacija.

„Need for Speed: Shift yra nuostabus ir manau, kad jis pritrenks žmones“, - sakė Munro.

„Need for Speed: Nitro” yra antrasis anonsuotas serijos žaidimas. Prie šio žaidimo dirba gerai žinoma „EA Montreal” studija. Linksmos arkadinės lenktynės turėtų suteikti daug džiaugsmo ir adrenalino.

„Tai, ką jūs pamatysite Nitro, bus visiškai nematyta ankstesnėse dalyse”, - pridūrė jis. „Nitro” planuojamas „Wii” ir „DS” platformoms.

Kitas naujas serijos žaidimas, „Need for Speed: World Online” žada būti „Play 4 Free” žaidimu, kuris bus kuriamas net kelių studijų, tai „Black Box” ir vienos iš „EA” studijų Singapūre. Šis PC skirtas žaidimas, pirmiau pasirodys Azijoje, vėliau ir kitose šalyse.

„Kai Need for Speed: World Online sėkmingai startuos Azijoje, mes išplėsime žaidimą visame pasaulyje”, - tęsė Munro. Pasisėmęs įkvėpimą iš tokių žaidimų kaip „Battlefield Heroes“ ir nemokamų „FIFA“ žaidimų, „World Online“ turėtų būti tikrai sėkmingas. Munro pažadėjo daugiau informacijos apie žaidimą ateityje.

Visi šie trys nauji „NFS“ serijos žaidimai turėtų pasirodyti dar šiais metais.

Games.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • d0Se užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5537 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...