Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3293 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, manau jau daugkas gal kaip ir žinote mane. Kurį laiką nesilankiau šiame forume, nes buvau išvykes. Tai grįžimo progą nusprendžiau vėl patarpininkauti. Kaip matote turiu porą teigiamų atsiliepimų, todėl tai darau nemokamai, nes noriu pagerinti savo reputaciją. Bet yra viena mano sąlyga. Vaikams netarpininkauju. Atsiliepimus rašom tie, kurie ką nors yra pirke, ar kam nors esu patarpininkaves.

Gale taško nėra.

Žiūriu poros atsiliepimų nuo 25 neskiri.

Tai tu supranti, kur žmonės turi šimtus atsiliepimų, o kur dvidešimt, trisdešimt ir t.t.

galvoji nevyksta interneti įvairūs pirkimai pardavinuo nuo 100 euru? Supranti nei reputacijos nei ka turi kad galetum tarpininkauti

Tai manau niekas iš lempos man nesiųlys ant tokių sumų tarpininkauti, pirmiausia manau eis tarpininkavimas nuo mažių sumų. + kaip ir sakiau, nenoriu reikalų su teisėsauga

Tai tu supranti, kur žmonės turi šimtus atsiliepimų, o kur dvidešimt, trisdešimt ir t.t.

Tai manau niekas iš lempos man nesiųlys ant tokių sumų tarpininkauti, pirmiausia manau eis tarpininkavimas nuo mažių sumų. + kaip ir sakiau, nenoriu reikalų su teisėsauga

Koks skirtumas 5 eurai ar 100 jei tarpininko reputacija bevertė ?

grafikos paslaugos 

update102.png

Koks skirtumas 5 eurai ar 100 jei tarpininko reputacija bevertė ?

Nu tu suprask, aš nesiruošiu kažko apgaudinėt nei dėl 100 eurų, nei dėl 5 eurų.

Tu turi rinkt reputaciją, kad galėtum tarpininkaut, o ne tarpininkaut, kad gautum reputacijos. Pradedi visai nuo kito galo. Ir tie tavo atsiliepimai čia nieko nereiškia. Jau už tuos atsiliepimus daugiau įtakos daro užsiregistravimo data..

Aš pakankamai manau esu surinkes jos, todėl tarpininkauju.

Tu turi rinkt reputaciją, kad galėtum tarpininkaut, o ne tarpininkaut, kad gautum reputacijos. Pradedi visai nuo kito galo. Ir tie tavo atsiliepimai čia nieko nereiškia. Jau už tuos atsiliepimus daugiau įtakos daro užsiregistravimo data..

Kaip tik tarpininkaujant viska daro atsiliepimai, o ne reputacija ar užsiregistravimo data

goldas..png

(redaguota)

Ir ką ? Tie supergames atsiliepimai neturi didelės vertės , jei nepastebėjai ?

add 4 atsiliepimai iš to pačio žmogaus , nu karoč ne tau suprast vaikinas

Supranti nei ką apipisau, nei ką. ;)

visų pirmą, nepezėk, turėjai reikalų su mano draugu, ir įvyko tikrai ne viskas sklandžiai kaip turėjo būt, net įrodymus galiu įmest ;)

dwj įmesk ;)

Redaguota , nario rooser

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3293 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...