Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3788 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveikučiai, turiu laptopą gerą, kuris sampą turėtu išvesti, bet man nesijaučia tas fpsas, ir pasimodinus  bš k jaučias lagas, nors kompas tikrai turėtu pavežti, tai gal vsyncs reiktu išjungti ar kažką padaryti? p.s pas mane vsyncs neeina išjungti arba nemoku va kaip matote vertical syncs bet off migtuko nėra, http://imgur.com/FGHxpF3

pc specai http://imgur.com/mNi5zjP

Redaguota , nario Quickly

Nuotraukos nerodo ir numesk PC Specs.

Negirdėjau dar tokios nesamonės kad PC su integruota vaizdo plokštė būtų geras PC o ir tuo labiau laptopas. Tai kad nieko čia stebėtino.. 60fps gal ir imtu bet su modais stipriai uždropins.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Nuotraukos nerodo ir numesk PC Specs.

Negirdėjau dar tokios nesamonės kad PC su integruota vaizdo plokštė būtų geras PC o ir tuo labiau laptopas. Tai kad nieko čia stebėtino.. 60fps gal ir imtu bet su modais stipriai uždropins.

Ima 100fps, filmuojant 60, bet kartais būna 30fps, tas pats su cesu, kad butu virš 60fps reike kad vsyncs off, kartais būna 30 kartais 600fps, čia man kažkas blogai su 3d nustatymais, galit padėt kas

Einu išbandyti, beje /fpslimiter ar kaip ten nereike keisti?

Per video nustatymus tiesiog..

Einu išbandyti, beje /fpslimiter ar kaip ten nereike keisti?

Išbandžiau, na tas pats, man padėkit su vsyncais.

Jeigu gauni daugiau 60fps tai VSync čia tikrai ne problema.. Draw Distance ir kiti nustatymai tikiuosi numažinti?

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3788 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...