Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3781 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki.

Neseniai buvau įsirašęs Windows 8.1, bet iš tikrųjų jie man nelabai patinka, norėčiau sugrįžti vėl prie Windows 10, bet iškilo vienas klausimas - rinktis Home ar Pro versiją?

Neįsivaizduoju kuo jos skiriasi, kurią geriau pasirinkti ir kodėl. Argumentuokit.

Atsidėkosiu. :)

Šiaip nėra jokio skirtumo kokią pasirinksi, galbūt skiriasi tik tuo kad kai kuriuose vietose main spalvos kitos ar tam tikrą funkciją paleisti kitaip, o realiai nei funkcijomis nei performancu nesiskiria. O šiaip tai gali rinktis PRO

Deja, funkcionalumu skiriasi. "Pro" versija turi daugiau naudingų įrankių power user'iams.
  • Teigiamai 2

Sveiki.

Neseniai buvau įsirašęs Windows 8.1, bet iš tikrųjų jie man nelabai patinka, norėčiau sugrįžti vėl prie Windows 10, bet iškilo vienas klausimas - rinktis Home ar Pro versiją?

Neįsivaizduoju kuo jos skiriasi, kurią geriau pasirinkti ir kodėl. Argumentuokit.

Atsidėkosiu. :)

Jei perki - home, jei imi piratine tai aisku kad pro, tiesa naudosies daugumoj tik home funkcijom siaip ar taip

• Teigiamai 1

Šiaip PRO geresnė versija yra, tiesiog geriau žaisti. Bent jau man geriau su PRO..

Visuose versijuose žaidimų performance bus tas pats nu jau nekalbu apie mobilią versiją.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3781 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...