Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Peikiu .Lukonic' (KURIU ATSKIRA TĖMA, NES VISIŠKAI NEREGUOJA Į TUOS PAPEIKIMUS.)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3356 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Žmonės, nesuprantate, jog galbūt jis yra užsiėmęs ar jam per didelis spaudimas, juk ne vienas žmogus jam rašo ir visgi jam yra šiektiek darbo ir forume, ir gyvenime (kalbu apie gyvenimo veiklą). Man tai - nežinau, koks buvo seniau lukonic, toks ir yra. Niekada nemačiau jo neigiamo - suirzusio, supykusio ir panašiai.

Patikėk, ankščiau jis buvo daug paslaugesnis, draugiškesnis ir turėdavo savo manieras kurios žavėjo mane ,bet kai aš ne per seniausiai prašiau pakvietimo į forumą tai jis labai skeptiškai rėgavo o ir kitus mano klausimus iš ankščiau taip pat, nežinau kas su juo nutyko nemanau ,kad per daug streso iš pardavimų ir panašiai, šeimoje kokie nors įvykiai tikriausiai ,bet žinoma ne man apie tai kalbėti.

Redaguota , nario #Justinas B.
(redaguota)

Bus dabar visko ... ištiesų nesu bendravęs su lukonic'u, bet atrodė rimtas bei perspektyvus asmuo, bet, kad taip būtų padaręs tiesiog neina patikėti, galbūt ir pasikėlė gavęs administratorių, bet manau jeigu toks asmuo daro tokias palevas, turėtu tam būti ir aiškus paaiškinimas iš jo pusės.

Redaguota , nario 'LiigX'

b3cc58ddb0dcb340f29bdecd40e8641c209.gif

Bus dabar visko ... ištiesų nesu bendravęs su lukonic'u, bet atrodė rimtas bei perspektyvus asmuo, bet, kad taip būtų padaręs tiesiog neina patikėti, galbūt ir pasikėlė gavęs administratorių, bet manau jeigu toks asmuo daro tokias palevas, turėtu tam būti ir aiškus paaiškinimas iš jo pusės.

Aš pastebėjau rimtai jis normaliai bendravo kai parašydavau prieštai kai neturėjo administratoriaus, gavo administratoriaus ir nebėra toks aktyvus ir dar pasikėlė.

.

Pasikėlęs dėl administratoriaus? Ne. Aš koks buvau, toks ir likau. Paprasčiausias to pavyzdys — Viteo. Pats sako, kad nemato jokio skirtumo manyje. Kodėl? Todėl, kad ir jis, su manim normaliai bendrauja, aiškiai išdėsto savo mintis, nespamina ir nepisa proto.

Dėl įspėjimo — tai išsiaiškinam. 1.13. taisyklė draudžia upinti temas. Temos autorius liepia upinti temas. Tu jau nebeliečiamas? Jeigu temos autorius sakytų „Eikit prispamint šūdinų temų į forumą, kad dalyvautumėt konkurse!“, tai visi eis, spamins temas, ir čia pateisinama, kad taip reikia, dalyvaut konkurse? Taip, temos neperskaičiau, kadangi man net nerūpėjo nes tema net nebuvo konkursų ir dalybų skiltyje, todėl logiškos priežasties tam nelabai ir galėjo būt. Kaip matai, įspėjimą iš karto tą pačią dieną ir nuimiau, nors turbūt nelabai ir turėjau, taip, kad nebeverkit, nes tokiom nesąmonėm knisat protą, o paskui klausinėjat ko aš pasikėlęs ir nervuotas.

Išvada: pats kaltas, kad dalyvauji konkurse, kuris liepia nusižengt taisyklėm. Net ir be to, juk įspėjimą nuimiau valandų bėgių, kad tik nebebūtų verkimo, paskaitęs temą, bet žiūriu nepadėjo. Gerai kažkas įvardino, vaikų darželis :D

Visiems kitiems: jeigu norit manęs draugiško, aiškiai, viena žinute išdėstykit savo mintis. Galėsiu — atsakysiu. Tikrai nemanau, kad esu ką nors iškoliojęs, kas manęs nenervuotų. 

Pasikėlęs dėl administratoriaus? Ne. Aš koks buvau, toks ir likau. Paprasčiausias to pavyzdys — Viteo. Pats sako, kad nemato jokio skirtumo manyje. Kodėl? Todėl, kad ir jis, su manim normaliai bendrauja, aiškiai išdėsto savo mintis, nespamina ir nepisa proto.

Dėl įspėjimo — tai išsiaiškinam. 1.13. taisyklė draudžia upinti temas. Temos autorius liepia upinti temas. Tu jau nebeliečiamas? Jeigu temos autorius sakytų „Eikit prispamint šūdinų temų į forumą, kad dalyvautumėt konkurse!“, tai visi eis, spamins temas, ir čia pateisinama, kad taip reikia, dalyvaut konkurse? Taip, temos neperskaičiau, kadangi man net nerūpėjo nes tema net nebuvo konkursų ir dalybų skiltyje, todėl logiškos priežasties tam nelabai ir galėjo būt. Kaip matai, įspėjimą iš karto tą pačią dieną ir nuimiau, nors turbūt nelabai ir turėjau, taip, kad nebeverkit, nes tokiom nesąmonėm knisat protą, o paskui klausinėjat ko aš pasikėlęs ir nervuotas.

Išvada: pats kaltas, kad dalyvauji konkurse, kuris liepia nusižengt taisyklėm. Net ir be to, juk įspėjimą nuimiau valandų bėgių, kad tik nebebūtų verkimo, paskaitęs temą, bet žiūriu nepadėjo. Gerai kažkas įvardino, vaikų darželis :D

Visiems kitiems: jeigu norit manęs draugiško, aiškiai, viena žinute išdėstykit savo mintis. Galėsiu — atsakysiu. Tikrai nemanau, kad esu ką nors iškoliojęs, kas manęs nenervuotų. 

Jis nėra kaltas, kaltas šiuo atveju tu, jeigu pamatei blogą temą, tai kodėl nepanaikinai? O baudi paskui kitus. Žmogus norėdamas įgaut pasitikėjimo pardavinėjime MC acc tam ir sukūrė toje pačioje temoje giveaway :) (kad nebūtų daugiau temų sukurta) Be to jis rašė kad žodelį "up" rašyti o ne temai prikelti :)) Aš savo giveaway temoje irgi rašau ką jie turi parašyti... Tai jeigu jį vieną nubaudei, kodėl kiti nenubausti ?

Jis nėra kaltas, kaltas šiuo atveju tu, jeigu pamatei blogą temą, tai kodėl nepanaikinai? O baudi paskui kitus. Žmogus norėdamas įgaut pasitikėjimo pardavinėjime MC acc tam ir sukūrė toje pačioje temoje giveaway :) (kad nebūtų daugiau temų sukurta) Be to jis rašė kad žodelį "up" rašyti o ne temai prikelti :)) Aš savo giveaway temoje irgi rašau ką jie turi parašyti... Tai jeigu jį vieną nubaudei, kodėl kiti nenubausti ?

Tikriausiai dėl to, nes kiti žmonės parašė ne tik UP, bet ir dar pora kitų žodelių į temą. :)

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

rašiau jam del ispejimu ir t.t užka ir pnš paraše atsipisk ir t,t

Mano vienintelis ir tikras Skype ID: mart-41
Prieš pirkdami paprašykite jog parašyčiau jums į Supergames.lt pranešimų dėžutę!

My Trade Offer: https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=153695003&token=tr5FCWKc - nepagailek item

Dėl to yra kitas pažeidimas o ne šis :) Pats rašė kad neskaitė temos, tai įspėjimus svarbu tik deda :))

Gal administratoriams irgi yra nustatytas veiksmų atlikimo skaičius per savaitę/mėnesį kaip ir moderatoriams? :D

8gHUMz7.png

Ne nėra :) Tik moderatoriams :)

Nu tai apsižioplino, reikia komanduot moderatoriams, stresas. Svarbiausia atsiliepimą nuėmė, ir "viešai atsiprašė", nematau ko čia daugiau kibti, tuo labiau jeigu per keletos valandų laikotarpį pašalino tą įspėjimą. Nevarykim Dievo į medį, nes tuoj išvis liksim be administratorių, ir padėtis nebus tokia gerai taip kaip kad dabar yra. :) 

8gHUMz7.png

rašiau jam del ispejimu ir t.t užka ir pnš paraše atsipisk ir t,t

Dar vienas protpisys, tik pastumt su banda kartu :D Pradėjo aiškint(aišku teko gal 5 minutes sėdėt ir šrifuot kas ten parašyta buvo), už ką jam įspėjimas jeigu jis nieko nepadarė, aiškiai pasakiau, kad už neteisinga atsiliepimą, kad neteisinga tema buvo nurodyta, tada pradėjo aiškint, kad atbaninčiau, O TIK TADA aš jam jau sakiau atsipist nes atsiliepimas teisingas ir jau pasakiau, kad nieko aš nesiruošiu nuimt. Tai ko jūs norit iš manęs tada? Va, daviau įspėjimą, kaip ir turėjau, vėl blogai, nebedirbu, vėl blogai, ale suklydau ir už nieką įspėjimą daviau, nu gi gerai, nuimiau aš tą įspėjimą ir gyvenk sau toliau laimingas, marija tu mano, pasaulio pabaiga.

Dar vienas protpisys, tik pastumt su banda kartu :D Pradėjo aiškint(aišku teko gal 5 minutes sėdėt ir šrifuot kas ten parašyta buvo), už ką jam įspėjimas jeigu jis nieko nepadarė, aiškiai pasakiau, kad už neteisinga atsiliepimą, kad neteisinga tema buvo nurodyta, tada pradėjo aiškint, kad atbaninčiau, O TIK TADA aš jam jau sakiau atsipist nes atsiliepimas teisingas ir jau pasakiau, kad nieko aš nesiruošiu nuimt. Tai ko jūs norit iš manęs tada? Va, daviau įspėjimą, kaip ir turėjau, vėl blogai, nebedirbu, vėl blogai, ale suklydau ir už nieką įspėjimą daviau, nu gi gerai, nuimiau aš tą įspėjimą ir gyvenk sau toliau laimingas, marija tu mano, pasaulio pabaiga.

Užkask "Snickers", nes tu tampi tikra primadona. Viskas gerai yra, klysti žmogiška. #vote4lukonic :D

8gHUMz7.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3356 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...