Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Peikiu .Lukonic' (KURIU ATSKIRA TĖMA, NES VISIŠKAI NEREGUOJA Į TUOS PAPEIKIMUS.)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3357 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kiek matau įspėjimą gavai teisingai. Lukonic visada padeda ir nereikia čia myžt, nes kiek pastebėjau tik kažkas gauna aukštesnes pareigas iškarto prasideda papeikimai ir t.t. O tos temos kūrėjui kuris liepė ten daryt UP irgi uždėčiau įspėjimą už taisyklių nežinojimą. Ir daugiau nėra ką čia diskutuot.

rNlFO1s.png

.Visur yra pradžia ir pabaiga.

Dar vienas protpisys, tik pastumt su banda kartu :D Pradėjo aiškint(aišku teko gal 5 minutes sėdėt ir šrifuot kas ten parašyta buvo), už ką jam įspėjimas jeigu jis nieko nepadarė, aiškiai pasakiau, kad už neteisinga atsiliepimą, kad neteisinga tema buvo nurodyta, tada pradėjo aiškint, kad atbaninčiau, O TIK TADA aš jam jau sakiau atsipist nes atsiliepimas teisingas ir jau pasakiau, kad nieko aš nesiruošiu nuimt. Tai ko jūs norit iš manęs tada? Va, daviau įspėjimą, kaip ir turėjau, vėl blogai, nebedirbu, vėl blogai, ale suklydau ir už nieką įspėjimą daviau, nu gi gerai, nuimiau aš tą įspėjimą ir gyvenk sau toliau laimingas, marija tu mano, pasaulio pabaiga.

Dabar už neteisingai nurodytą atsiliepimo temą gauni įspėjimą. STOP!

Pirma išaiškinkite tam Raudonaičiui, jog sutvarkytų viską normaliai, nes dabar su savo tema niekam atsiliepimų negaliu dėti rašo "Su šia tema tu jau esi uždėjęs atsiliepimą"... Nukopijuoja sistemą ir tos nesugeba normaliai padaryti... 

Užkask "Snickers", nes tu tampi tikra primadona. Viskas gerai yra, klysti žmogiška. #vote4lukonic :D

Aha, nuo plastmasės tikrai tapsi primadona :D

.lukonic`atliko savo darbą, aš nematau nieko, prie ko čia būtų galima prikibti, aišku galima ginčytis už vieną ir už kitą pusę.. bet reikalas tame, kad toks jausmas, jog Baubas nori "nuverst" lukonic iš savo pareigų ir tada jam gi būtų tiesus kelias į administratorių. :D O dėl įžeidimų ir panašiai tai jūs čia patys tikriausiai prisiprašot, nes kiek bendravęs esu tai tikrai malonus žmogus, išprovokuojat o tada postinat ką negero parašė ir ieškot kaltų.. jeez.. Džiaukitės, kad dar yra tokių žmonių kurie prižiūri forumą, jeigu kažko neatlieka taigi susipraskit, kad jie irgi turi savo gyvenimą ir nesėdi čia 24/7. PEACE

Ehh. Graudu žiūrėti :D

Lukonic'ą suprantu. JIs administratorius, dabar gali daryti ką nori. Iš dalies pats esi kaltas, galėjai kažką sugalvoti.

Ir supraskit jį, kiek laiko jis čia laiko tvarką? Porą metų buvo moderatorius, dirbo kaip tikras teisėjas, buvo tramdomi žmonės su dideliom emocijom, kažkas kažkada žmogui tiesiog pabostą daryti. Išvis, vietoje jo, būčiau naglas, nes šis forumas galėtų būti rimtas, bet kažko vaikams irgi reikia, kad galėtų koliotis virtualiai, kokiam nors forume :)

;)

(redaguota)

Dar vienas protpisys, tik pastumt su banda kartu :D Pradėjo aiškint(aišku teko gal 5 minutes sėdėt ir šrifuot kas ten parašyta buvo), už ką jam įspėjimas jeigu jis nieko nepadarė, aiškiai pasakiau, kad už neteisinga atsiliepimą, kad neteisinga tema buvo nurodyta, tada pradėjo aiškint, kad atbaninčiau, O TIK TADA aš jam jau sakiau atsipist nes atsiliepimas teisingas ir jau pasakiau, kad nieko aš nesiruošiu nuimt. Tai ko jūs norit iš manęs tada? Va, daviau įspėjimą, kaip ir turėjau, vėl blogai, nebedirbu, vėl blogai, ale suklydau ir už nieką įspėjimą daviau, nu gi gerai, nuimiau aš tą įspėjimą ir gyvenk sau toliau laimingas, marija tu mano, pasaulio pabaiga.

Bet kaškaip NEGYVENU LAIMINGAS NENUJEMEI to ispejimo...

https://www.supergames.lt/user/46131-%E2%9C%AD-iyuri-%E2%9C%AD/

Redaguota , nario -Choice-

Mano vienintelis ir tikras Skype ID: mart-41
Prieš pirkdami paprašykite jog parašyčiau jums į Supergames.lt pranešimų dėžutę!

My Trade Offer: https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=153695003&token=tr5FCWKc - nepagailek item

Lukonic visada keistai bendravo bendraus labai keikiasi daug kaip adminstratorius ka nors normalaus pasakai jis tau atsako eik *Myliu SuperGames.lt* ir pnš iš oro del tokio elgiesio manau reiktu daryt iš oro ispejimus delioja jei zmogus jam nėpatinka kas čia per politika yra nėsuprantu aš reikia kažka daryt rimčiau aš manau :)

Prašom parodyt pavyzdžių, kam aš „iš oro“ esu dalinu įspėjimus tik todėl, kad man nepatinka žmogus. Parodysi — susideginsiu :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3357 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...