Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3794 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tai čia tik Lietuvoje, o šiaip yra kas ir ilgiau išbuvo :) Realiai ką tuo įrodysi, kad darai,ką kiti ? :))

Nežinau dėl šito, galvoju :D

Pasaulio rekordas 135h, siek šito :mucha:

Bet kas iš to kad ir pagerinsi? :D

ir ką tu tuo pasieksi? o gi nieko,tik sveikatą gadiniesi. :)

Na jap... :D Bet ir kiti gavo doneito neblogo xD

Kario pareiga - ne žūti dėl tėvynės, bet padaryti taip, kad priešas žūtu dėl savo tėvynės.

užsidirbs pinigų, tai tikrasis jų tikslas, kad išbandyti save ar rekordo gerinimai tik priedangą čia, šlovės neatneša ir į gineso knygą neirašys :D

Nebent prakimarintum 300h :D Tada įrašys :D

Gavo donate, bet tam turi jau būt žiūrėtas :) kitiem matai nereikia net tiek stream, kad donate gaut ;) Kai darysi viską dėl pinigų, tai dar ir nesigaus ;)

Jo. Faktas.

Kario pareiga - ne žūti dėl tėvynės, bet padaryti taip, kad priešas žūtu dėl savo tėvynės.

Mano nuomonė, jei bandysi siekti, tai bandyk sumušti tą rekordą gineso. Susirask TS, kur tave draugai žadintu, palaikytų. Žaisk įvairius žaidimus, gal net programą pasirašyk ką žaisti ir pasiskaityk to rekordo reikalavimus, kad jei nori rekordą siekti atitiktum reikalavimus.. Ir šiaip nepatariu vartoti kažko to kas budintų. Tam dalykui ruoškis minimums 3 - 2 mėn, miegok po 10h~ laikykis stabilumo, maistą valgyk normalų daržoves ir t.t.

Aš tikrai nieko prieš tokius dalykus, žmogus nori tegul bando. Ir aš bandyčiau, bet tik su draugais ~6 ir visi kartu prie 6 pc. Bet gaila man nėra tokių galimybių todėl tenka apsirboti ties tuo, kad nedaryti. :D O jei darysi sėkmės!

Mano nuomonė, jei bandysi siekti, tai bandyk sumušti tą rekordą gineso. Susirask TS, kur tave draugai žadintu, palaikytų. Žaisk įvairius žaidimus, gal net programą pasirašyk ką žaisti ir pasiskaityk to rekordo reikalavimus, kad jei nori rekordą siekti atitiktum reikalavimus.. Ir šiaip nepatariu vartoti kažko to kas budintų. Tam dalykui ruoškis minimums 3 - 2 mėn, miegok po 10h~ laikykis stabilumo, maistą valgyk normalų daržoves ir t.t.

Aš tikrai nieko prieš tokius dalykus, žmogus nori tegul bando. Ir aš bandyčiau, bet tik su draugais ~6 ir visi kartu prie 6 pc. Bet gaila man nėra tokių galimybių todėl tenka apsirboti ties tuo, kad nedaryti. :D O jei darysi sėkmės!

Na taip, pasiruošimo reiktų, kad būtų bent kažkiek geriau, kai nemiegosi. Dėl draugų tai net nereik jų :D Neužmiksiu aš. Ačiū už ilgą ir išsamę info :)

P.S: Dar reikalavimai yra? :D

Apsimoką , daug šaibų susirinksi :D

Priklauso kaip elgsiesi

Dar dėl t pasiruošomo. Praktiškai jau esu pasiruošęs. Nes sportuoju, ir valgau pagal planą viską. Vartoju papildus. Miegu 9-11val. :)

Na taip, pasiruošimo reiktų, kad būtų bent kažkiek geriau, kai nemiegosi. Dėl draugų tai net nereik jų :D Neužmiksiu aš. Ačiū už ilgą ir išsamę info :)

P.S: Dar reikalavimai yra? :D

Priklauso kaip elgsiesi

Dar dėl t pasiruošomo. Praktiškai jau esu pasiruošęs. Nes sportuoju, ir valgau pagal planą viską. Vartoju papildus. Miegu 9-11val. :)

gali pabandyt :) rekorda pamušt,

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3794 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...