Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3783 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

iPhone 5s (paprastas, itin greitas - niekada neturėtum skųstis lag'ais),

LG G2 (60fps kamera, nesuprantu kodėl, tačiau G3 nepalaiko 60fps),

Galaxy S5 (pats turiu s4, tačiau kaikur pradėjo laginti, SAMSUNG užknysa su savo tuo desktop problemomis aka LAG), tad kito telefono greičiausiai nesirinksiu iš SAMSUNG'ų.

OnePlus modeliai (girdėjau, kad jie gan greiti ir nenuvils savo performance'u)

Redaguota , nario ViTEO

Labutis.

Jei skaitai šį tekstą, vadinasi arba naudoji 'tamsesnį' dizainą arba esi smalsuolis. Sveikinu.

arba tai tavo monitoriaus dėka

iPhone 5s (paprastas, niekada neturėtum skųstis lag'ais),

LG G2 (60fps kamera, nesuprantu kodėl, tačiau G3 nepalaiko 60fps),

Galaxy S5 (pats turiu s4, tačiau kaikur pradėjo laginti, SAMSUNG užknysa su savo tuo desktop problemomis aka LAG), tad kito telefono greičiausiai nesirinksiu iš SAMSUNG'ų.

iPhone'ų tokiuose saituose kuriose aš parašiau nenusipirksi (naujų), o dėl kitų nežinau dar...

9a6e4888b4bd77fc5cfae5a2c0fdeca1646.png

Darrelai, neaiškiau parašiau? Ieškau naujo... (Čia dėl iPhone)

Tokių ką išvardino naujų (original) nepaimsi iš aliexpress :)

Šitą žinau, ir nenoriu aš tų žinomų gamintojų, dabar galvoju dėl zenfone 2 arba OnePlus X, bet tos Li-Po baterijos biški gąsdina, nes kiek girdėjau reikės keisti telefoną kas 1-2 metus, o aš ieškau telefono 3-4m.

Vietoj tavęs aš pasiimčiau kad ir naudota.. Vis vien skirtumo nepajusi tarp naudoto ir naujo.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Šitą žinau, ir nenoriu aš tų žinomų gamintojų, dabar galvoju dėl zenfone 2 arba OnePlus X, bet tos Li-Po baterijos biški gąsdina, nes kiek girdėjau reikės keisti telefoną kas 1-2 metus, o aš ieškau telefono 3-4m.

Kad 3-4 metus laikytu tikrai nerasi už 230 ir dar naujo..

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

(redaguota)

Kainos per didelės, aliexpress gali nuspirkt dvigubai geresnį telefoną už tokią pačią kainą kaip ir salone. 

Čia nenauji, Mariau... 

Bet paskui už taisymą jeigu sudaužysi mokėsi tiek pat kiek ir už telefoną.. Pavyzdžiui Z3 D6603 kuris dabar pas manę guli sudužęs kainuoja apie 250 eurų aliexpress'e (ir tai refurbished) bet aš apie 170 eurų sumokėčiau už originalų ekraną ir taisymą. Tai kad tik taip atrodo kad čia gera dziela iš tokių webų.

Redaguota , nario darrel.

HP Omen 15

Bet paskui už taisymą jeigu sudaužysi mokėsi tiek pat kiek ir už telefoną.. Pavyzdžiui Z3 D6603 kuris dabar pas manę guli sudužęs kainuoja apie 250 eurų aliexpress'e (ir tai refurbished) bet aš apie 170 eurų sumokėčiau už originalų ekraną ir taisymą. Tai kad tik taip atrodo kad čia gera dziela iš tokių webų.

Kol, kas nei vieno telefono nesudaužiau, nemėtau, ir šiaip visada nešioju dėkliuką, dedu grūdintą stiklą.

Kol, kas nei vieno telefono nesudaužiau, nemėtau, ir šiaip visada nešioju dėkliuką, dedu grūdintą stiklą.

Ne visada padėda.. Maniškis su dėkliuku kirto ant šono nuo maždaug 3cm ir neryškus skylimas ant išorinio ekrano. O nuo kritimo ant šono grūdintas stiklas manau nepadės..

HP Omen 15

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3783 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...