Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3802 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

BaubasPoLova, būdamas forumo moderatorius, neturėtum rodyti tinkama pavyzdį kitiems ? Dabar matau, kad keiksmažodžiai prasidėjo, taisyklių nepaisymas, bet kartą į pora mėnesių galima ?

Nurodyk keiksmažodžius ir mano taisyklių nepaisymus. Be to aš tvarką bandau palaikyt o ne pavyzdį rodyt, gali rodyt nerodęs yra pilną tokių, kad neverta net laiko gaišti su jais.

Tu pigios arbatos nevartok, tą tavo reportą peržiūrėjo kiti o ne aš. Pasiklausk Prano ir Lukonic pasakys kuris. Atėjau, padaviau paraišką ir tikau. Atsirado tvarka, tokie kaip tu pradėjot vergt ir skųstis ;) Pagal taisykles netgi sg temų negalima būsenos atnaujinimuose skelbti, tai gal patylėk,ok ? :) Aš į praeitį nežiūriu ir man p* koks tas varikliukas buvo, ateitim gyvenam, jeigu ką :)) Matos kad tvarkos gavot ir kelnės pilnos ;)

Įdomiai pasakyta.. Tik su tokiais tvarkos įvedimais greitai teks pabėgti, nes čia yra "Supergames.LT" atmink tu esi supergames moderatorius, o ne kokio "Uzdarbis.LT" ir čia tvarkos įvesti faktiškai neįmanoma, todėl tavo pastangos beviltiškos, kitaip sakant kasi duobę sau, pats to nesuvokdamas. Priprask viską praleisti pro akis. 

Kaip jūs nesuprantat, jog čia yra kuriamas "klanas", kurio nuversti beveik neįmanoma, nes į tą klaną sukišę nagus ir administratoriai. Čia jau seniai viskas aiškėja.

Klanas :D Čia nuskambėjo vos ne taip kaip koks "Sindikatas", o jei žvelgiant į tokią pusę, tai taip. Visą laiką čia buvo ir bus korupcija, jog jos nebūtų reikia tinkamų žmonių, tačiau tų žmonių yra labai maža dalis. Tikrai tarp dabartinės valdžios nėra žmonių kurie padėtų ir į tai žiūrėtų su šypsena, visi tikisi atrasti sau naudos, puse moderatorių dabar sėdėdami savo pareigose galvoja, jog jie gali sukurti projektą ir į jų projektus bus labiau atkreiptas dėmesys (ir moderatoriai galite to neneigti). Būdamas moderatoriumi, dirbi už nieką ir dar įmanoma gauti nuobaudas, tai kur pametė šie žmonės logiką? Jeigu savininkų paprašai nuleisti porą eurų nuo reklamos forume, nes tu esi atidirbęs šiam forumui už dyką, o tau pasako kad tu nesiskiri nuo kitų. Tad durnos galvos ir korupcija valdo Lietuvą, bei visus kitus žemesnius šaltinius. 

• Teigiamai 1

Jo žinok tik savo temą sėdžiu ir tikrinu, konkrečiai esi beviltiškas... Buvo parašyta, neperki - nekomentuoji, tai tas naglas komentuoja, parašiau į AŽ jam, jog jeigu nor kažką pasiūlyt tegul rašo ten o ne į temas. Tai jeigu taip teigi, tai kiekvienoje temoje tavo pradėsiu bet ką rašyti arba siūlyti, manau nelabai patiks :)) Dėl žlugimo tai žlugsi nebent pats, nes tau (ir dar daugeliui) galėjau jau ne vieną įspėjimą uždėti už būsenos atnaujinimuose dedamas nuorodas, kurios neatitinka taisyklių :) Tačiau, kaip matai sėdit ir netinka. Jum iš vis matau daugumai patiko kai Marius buvo ir nieko nedarė :)) O dabar susėdę forume ir "verkiat" kai tvarka atsirado.

Gerai parašiai neperkat nekomentuojat, jisia pakomentavo, bet nepirko, jisai pasiūlė, privalai trinti jo žinute? NE neprivalai trinti praktiškai negali, tiesiog užignorini ir fsio kam trinti komentarus? Ką tau jie daro duona atima? Ne.

Įdomiai pasakyta.. Tik su tokiais tvarkos įvedimais greitai teks pabėgti, nes čia yra "Supergames.LT" atmink tu esi supergames moderatorius, o ne kokio "Uzdarbis.LT" ir čia tvarkos įvesti faktiškai neįmanoma, todėl tavo pastangos beviltiškos, kitaip sakant kasi duobę sau, pats to nesuvokdamas. Priprask viską praleisti pro akis. 

Klanas :D Čia nuskambėjo vos ne taip kaip koks "Sindikatas", o jei žvelgiant į tokią pusę, tai taip. Visą laiką čia buvo ir bus korupcija, jog jos nebūtų reikia tinkamų žmonių, tačiau tų žmonių yra labai maža dalis. Tikrai tarp dabartinės valdžios nėra žmonių kurie padėtų ir į tai žiūrėtų su šypsena, visi tikisi atrasti sau naudos, puse moderatorių dabar sėdėdami savo pareigose galvoja, jog jie gali sukurti projektą ir į jų projektus bus labiau atkreiptas dėmesys (ir moderatoriai galite to neneigti). Būdamas moderatoriumi, dirbi už nieką ir dar įmanoma gauti nuobaudas, tai kur pametė šie žmonės logiką? Jeigu savininkų paprašai nuleisti porą eurų nuo reklamos forume, nes tu esi atidirbęs šiam forumui už dyką, o tau pasako kad tu nesiskiri nuo kitų. Tad durnos galvos ir korupcija valdo Lietuvą, bei visus kitus žemesnius šaltinius. 

Lol, galvojat čia lengva tuo moderatoriumi būti? :)) Mes už dyką laiką eikvojam ir dar yra reikalavimai mums kiek minimum per savaitę turime sutvarkyti visko :)) Be to, nors būdami jais mes negaunam nieko ir jokios diskriminacijos nematau aš čia... Taigi galėjot visi pildyti tas anketas, ko nepildėt ? :)) Aš neliepiau jiem rinktis manęs, patys pasiūlė. Be to tvarką galima įvesti, tik reikia noro ir kantrybės turėti :)

Gerai parašiai neperkat nekomentuojat, jisia pakomentavo, bet nepirko, jisai pasiūlė, privalai trinti jo žinute? NE neprivalai trinti praktiškai negali, tiesiog užignorini ir fsio kam trinti komentarus? Ką tau jie daro duona atima? Ne.

Tai kam freepost palikti, ta žinutė neištrinta ar dar skaitydamas nesupratai ? :) Ji yra paslepiama o ne trinama, paryškinau gal pamatysi. Prie ko ta duoda, tiesiog turi savo temas tegul ten ir komentuoja ką jis nori. Aš neinu per kitus ir nesiūlinėju į temas komentuodamas.

Jis yra aukščiau paprasto nario ir todėl pas jį temoje negali būti kitų nesusijusių pranešimų, o va jeigu tavo temoje kažkas parašytų ne į tema ir tu pareportintum tą žinutę jie nieko nepadarytų, tuomet jau taisyklės neleidžia paslėpti pranešimų. 

Lol, galvojat čia lengva tuo moderatoriumi būti? :)) Mes už dyką laiką eikvojam ir dar yra reikalavimai mums kiek minimum per savaitę turime sutvarkyti visko :)) Be to, nors būdami jais mes negaunam nieko ir jokios diskriminacijos nematau aš čia... Taigi galėjot visi pildyti tas anketas, ko nepildėt ? :)) Aš neliepiau jiem rinktis manęs, patys pasiūlė. Be to tvarką galima įvesti, tik reikia noro ir kantrybės turėti :)

O ką nelengva? Logiškai pamąsčius visiems yra lengvą kuriems patinka jais būti, o jeigu tu prisijungi į forumą kaip į kokį darbą, tai faktas jog tau bus sunku. 100 veiksmų per savaitę? Jeigu sėdi prie kompiuterio, niekur nedirbi, tai čia yra ašaros. O dėl tvarkos gali net nesiginčyti, tikrai jos nepadarysi. :))) Vien kad ji būtų reikia savininko pagalbos ko iš jo nesulauksi. :)

• Teigiamai 1
(redaguota)

Matai už dyką dirbi, tai kam čia išvis vargsti, taigi be tavęs pilna žmonių, kurie gali atlikti 100% geriau viską. Ir tie žmonės apie atlygį, net negalvos, o tau čia darbas, tai kam užsiimi tokiais dalykais ? Turėtu, kaip tik įdomu būti, tikrinti forumą ir t.t.

Redaguota , nario Ekologiskas

Sakai daug yra ? Kad anketų buvo labai jau varganai. Kai dirbu ir laiko stoka, tai ir forumą pražiūriu tik turėdamas laiko, o laisvu laiku peržiūriu daugiau. Nepatinka ką darau ? Yra gi nusiskundimų skiltis, prašau rašykit, o ne bereikšmes temas kurkit. Temos pavadinimas net turinio neatitinka, o dalis čia esančių tik postų skaičių pasirenka ir tiek :))

Matai už dyką dirbi, tai kam čia išvis vargsti, taigi be tavęs pilna žmonių, kurie gali atlikti 100% geriau viską. Ir tie žmonės apie atlygį, net negalvos, o tau čia darbas, tai kam užsiimi tokiais dalykais ? Turėtu, kaip tik įdomu būti, tikrinti forumą ir t.t.

Už dyką nelabai kas ir eina, o jeigu ir ateina tai šūdą malą. Čia vos ne tokia pati situacija būtų, jeigu tave tarkim kviestų į kokį fabriką padirbti mėnesį už dyką, manau ir tu tuomet neitum. O kalbant apie įdomumą, tai nieko ten įdomaus nėra, viskas su laiku atsibosta.

Sakai daug yra ? Kad anketų buvo labai jau varganai. Kai dirbu ir laiko stoka, tai ir forumą pražiūriu tik turėdamas laiko, o laisvu laiku peržiūriu daugiau. Nepatinka ką darau ? Yra gi nusiskundimų skiltis, prašau rašykit, o ne bereikšmes temas kurkit. Temos pavadinimas net turinio neatitinka, o dalis čia esančių tik postų skaičių pasirenka ir tiek :))

Apsižvalgyk labiau forume, daugelyje temų atrasi tokį pranešimą kuris neatitinka temos turinio. O tuo labiau jog čia yra skiltis "Apie viską" tad galiu sukurti temą "Mano batai buvo du" ir tu neturėsi teisės mane bausti, tad. :))

Žinojai, kad neturėsi daug laiko, bet vistiek pildei anketą ?

Kas čia per mąstymas, apie postų rinkimą ? Dar kažkam rūpi postų skaičius ?

Pildžiau tada, kai laiko buvo daugiau, niekada nežinai kaip bus ateityje. O dabar darbai prasidėjo ir laiko sumažėjo. Patikėk, yra daug kam reikšminga tie postų skaičiai. Praeik temas ir pamatysi kiek freepostina žmonės "sėkmės" "gerų pardavimų" ir kita.

(redaguota)

Aš neliepiau jiem rinktis manęs, patys pasiūlė.

O neturėjo išrinkt? Atėjo ir pasiūlė?

Pl, pl, iš kur žinai kad buvo nedaug anketų? Gal dar tau leido paskaityt kas jose parašyta, o mums neleidžia?

Redaguota , nario MisterisR

Už dyką nelabai kas ir eina, o jeigu ir ateina tai šūdą malą. Čia vos ne tokia pati situacija būtų, jeigu tave tarkim kviestų į kokį fabriką padirbti mėnesį už dyką, manau ir tu tuomet neitum. O kalbant apie įdomumą, tai nieko ten įdomaus nėra, viskas su laiku atsibosta.

Apsižvalgyk labiau forume, daugelyje temų atrasi tokį pranešimą kuris neatitinka temos turinio. O tuo labiau jog čia yra skiltis "Apie viską" tad galiu sukurti temą "Mano batai buvo du" ir tu neturėsi teisės mane bausti, tad. :))

Galėsiu bausti nes, nėra išskirta jog kategorijoje "apie viską" galimi bet kokie temos pavadinimai. Taisyklės galioja visoms kategorijoms, tiesiog turi būti tvarkingai parašyta viskas :)

O neturėjo išrinkt? Atėjo ir pasiūlė?

Pl, pl, iš kur žinai kad buvo nedaug temų? Gal dar tau leido paskaityt kas jose parašyta, o mums neleidžia?

Mano anketą išrinko, paskui parašė Pranas ir pasiūlė|paklausė ar noriu prisidėti :)) Dėl anketų skaičiaus pasakė, kad mažai. Niekas niekam neduoda jų skaityti išskyrus Lukonic ir Pranas matė jas.

Galėsiu bausti nes, nėra išskirta jog kategorijoje "apie viską" galimi bet kokie temos pavadinimai. Taisyklės galioja visoms kategorijoms, tiesiog turi būti tvarkingai parašyta viskas :)

Na sukūriau temą, temos pavadinimas nelogiškas, o turinys irgi absoliučiai nevykęs, bei pati tema kvaila. Tad rodyk kaip tokiais būdais padarysi tvarką. :)

Tai kam freepost palikti, ta žinutė neištrinta ar dar skaitydamas nesupratai ? :) Ji yra paslepiama o ne trinama, paryškinau gal pamatysi. Prie ko ta duoda, tiesiog turi savo temas tegul ten ir komentuoja ką jis nori. Aš neinu per kitus ir nesiūlinėju į temas komentuodamas.

Koks skirtumas ar paslepe ar ištrina vistiek taspats.... Krč nebesigilinu vistiek čia ginčytis galima iki pat ryto ir dar ilgiau, mano nuomone matiai supratai viskas taškas su manim.

Taip ir kas svarbiausia, mano temoje yra "Batų kalno" reklama, o to asmens nieks nebaudžia, tai wtf? Nebesuprantu aš jau šitos sistemos. Tikriausiai per senas esu jog suprasčiau ;D

Na, nepulkime kaltinti už tai, galbūt "Batų kalnas" sukeikia kokia paramą moderatoriams už darbą, na o galbūt jie patenkinti šios parduotuvės batų kainomis ir nori tai pasiūlyti kitiems. Čia supranti, kaip kam užplaukia taip ir baudžia. Vienas gali stumt ant tėvų, o kitas parašyt "pažėk į savo tėvus" ir gaut įspėjimą, už neį temą parašytą komentarą.

• Teigiamai 3

Tu pigios arbatos nevartok, tą tavo reportą peržiūrėjo kiti o ne aš. Pasiklausk Prano ir Lukonic pasakys kuris. Atėjau, padaviau paraišką ir tikau. Atsirado tvarka, tokie kaip tu pradėjot vergt ir skųstis ;)Pagal taisykles netgi sg temų negalima būsenos atnaujinimuose skelbti, tai gal patylėk,ok ? :) Aš į praeitį nežiūriu ir man p* koks tas varikliukas buvo, ateitim gyvenam, jeigu ką :)) Matos kad tvarkos gavot ir kelnės pilnos ;)

4ac9af4738.png

yeah sure

• Teigiamai 2

-Your code works, now what?
-I don't know, I didn't think I'd get this far.

Tu pigios arbatos nevartok, tą tavo reportą peržiūrėjo kiti o ne aš. Pasiklausk Prano ir Lukonic pasakys kuris. Atėjau, padaviau paraišką ir tikau. Atsirado tvarka, tokie kaip tu pradėjot vergt ir skųstis ;) Pagal taisykles netgi sg temų negalima būsenos atnaujinimuose skelbti, tai gal patylėk,ok ? :) Aš į praeitį nežiūriu ir man p* koks tas varikliukas buvo, ateitim gyvenam, jeigu ką :)) Matos kad tvarkos gavot ir kelnės pilnos ;)

Matai kaip čia yra, kad man visiškai vienodai kas šitame forume vyksta, nes čia tiesioginė smėlio dėžė, kas ką nori, tas tą daro, viskas paremta padlaižiavimo pagrindu, viskas tuo nusipelnama šiame forume, jau net nekalbėsiu apie moderatoriaus pareigų gavimą. :) Mane, gerbiamasis, tildai, kad negalima forumo temų būsenos atnaujinimuose skelbt, bet ar pats to nedarai? Būk mielas, užsidėk sau įspėjimus, parodyk, kad nediskriminuoji kitų ir kad pats paisai taisyklių, o po to tildyk kitus. Viskas ką noriu tau paaiškint, kad tu atsiradai iš bala žino kur ir tu jautiesi viršesnis už tuos, kurie šitam forume keli metai atgal prieš tau užsiregistruojant ir dar drįsti akis drąskyt, gal tu geriau toliau slėpkis po ta lova ir ramiai atlikinėk savo pareigą - šūdmaliauk. O vienaip ar kitaip šiame forume tvarkos nebus, kol savininkai ir administracija nebus rimti, iš visos esamos komandos aš galiu pasakyt, kad atsakingų žmonių čia nėra, apie Aurimą net nekalbėsiu, nes per tuos metus, kiek čia esu, aš jo aktyvumo forume visiškai nemačiau, aišku, jam didelis pliusas, kad sukūrė šią smėlio dėžę visiems samp'eriams ir 13-mečiams, kuriems kuo didesni skaičiukai prie "Reputacijos" teikia vis daugiau džiaugsmo, ir šiaip, kad sukūrė man, leisdamas pasikelt nuotaiką atėjus į šį forumą. O tu, būk mielas, vietoj to, kad įrodinėtum čia kažką, imkis veiksmų, nebesivelk ir savęs nebežemink, tiesiog, dirbk savo darbą ir nebeaiškink apie taisykles, kurių nėra, taip pat ir pats jų nepažeidinėk. Taip pat ir neprikišinėk tos "papeikimų" skilties, nei ji čia nei 5, nei 10, galiu tave skųst visą dieną su visais įrodymais, bet tu vistiek liksi nenubaustas. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3802 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...