Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3802 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Lol, 5 pranešimai per 24h ir ne kas 5-10 min kaip pas jus, tai kur čia pažeidimas taisyklių ?

Temos kelimas į būsenas šprote.

Redaguota , nario BaubasPoLova
1.1. Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.
  • Teigiamai 9

O žinai kaip sakoma, pradėk nuo savęs? Jei administracija pažeidinėja, tuomet valio, ir man galima reiškia!

Tai gal pradėkime nuo visų ? :) Nuo 2014 metų ar anksčiau o ne dabar jau kabinamės prie kitų :)) lol. Seniai visi šią taisyklę pažeidinėjat dar net man nebūnant čia nariu, tik dabar jau prie ko prikibt nėra, tai ir kabinatės :)) Duosiu kelią (žinot kam) galit sau keliaut :)

• Neigiamai 2

Tai gal pradėkime nuo visų ? :) Nuo 2014 metų ar anksčiau o ne dabar jau kabinamės prie kitų :)) lol. Seniai visi šią taisyklę pažeidinėjat dar net man nebūnant čia nariu, tik dabar jau prie ko prikibt nėra, tai ir kabinatės :)) Duosiu kelią (žinot kam) galit sau keliaut :)

Volia, dėkis sau įspėjimą už 1.1. Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.

Jei pats pažeidinėji forumo taisykles, KAIP TU GALI BŪTI MODERATORIUMI? Vadovaujiesi principu „jei visi tai ir aš“ ir nesupranti, kad tu pats turi palaikyti tvarką forume, o ne ją dar labiau jaukti. Pripažink, pirmą kartą esi moderatorium kažkur. Arba jei kažkur ir buvai tai greit iš ten skridai.

-Your code works, now what?
-I don't know, I didn't think I'd get this far.

Volia, dėkis sau įspėjimą už 1.1. Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.

Jei pats pažeidinėji forumo taisykles, KAIP TU GALI BŪTI MODERATORIUMI? Vadovaujiesi principu „jei visi tai ir aš“ ir nesupranti, kad tu pats turi palaikyti tvarką forume, o ne ją dar labiau jaukti. Pripažink, pirmą kartą esi moderatorium kažkur. Arba jei kažkur ir buvai tai greit iš ten skridai.

Nu tai kur įžeidimas ar grąsinimas ? Nuomonė suprantamai ir civilizuotai parašyta ;) Jau tikriausiai neliko prie ko prikibt ? :))

prašau, ieškok, bet jei nerasi, kas tada? :) mažiau burbėk ir daugiau daryk. man bent vieną temą mano numesk, kuri pažeidžia taisykles.

Aš neburbu o rašau, o dėl tvarkos nebijok, padaroma ji. Gavęs įspėjimų pasimokei tai dabar ir temų nekuri :)) Arba kaip daugelis susikūrsęs papildomų anketų :)) Kaip ir rašiau, man jūsų nuomonė neaktuali kai kuriais "klausimais". Nepatinka - skundų skiltyje galite skųstis ;)

• Neigiamai 2

Nu tai kur įžeidimas ar grąsinimas ? Nuomonė suprantamai ir civilizuotai parašyta ;) Jau tikriausiai neliko prie ko prikibt ? :))

Aš neburbu o rašau, o dėl tvarkos nebijok, padaroma ji. Gavęs įspėjimų pasimokei tai dabar ir temų nekuri :)) Arba kaip daugelis susikūrsęs papildomų anketų :)) Kaip ir rašiau, man jūsų nuomonė neaktuali kai kuriais "klausimais". Nepatinka - skundų skiltyje galite skųstis ;)

tai klausyk, jei teigi, kad aš esu prikūręs temų, kurios pažeidžia taisykles, tai prašau man jas parodyt, o ne karksėt ir bandyt pabėgt nuo atsakomybės. nebūk juokdarys ir nebeatsišaudyk "tai gavai įspėjimų ir jau nebekuri tokių temų", kiek aš įspėjimų turiu už temas pažeidžiančias taisykles? iš kokių 300 sukurtų temų kiek? vieną? dvi? būtų graudu, jei nebūtum toks juokingas. cirkininkas. :D

įžeidimas pastorintas, nors ir užslėptas, bet bausti galima. 

Čia irgi nuomonė suprantamai parašyta. Tačiau radai prie ko prikibti.

-Your code works, now what?
-I don't know, I didn't think I'd get this far.

Tai tau tiek jau įspėjimų turėtu būt kad tu save užsibanint turėtum. Įžeidei nary ar narius ir jautiesi laisvas ? Kiek čia visi visus įžeidinėja ir tik Lightning sulauke įspėjimo nes oho įžeidė ne bet ką o poną moderatoriu ta proga eik gaudyt pranešimus kurie vos vos įžeidžia žmogu ir deliok visiem įspėjimus kol liksi vienas pats ir dar save užsibaninsi

(redaguota)

Su tinku su šio žmogaus nuomone ir jo išsireikštu žuvies pavadinimu. (Dėja, moderatoriau, manęs bausti negali, nes aš nieko neįžeidinėju, o normiškai pavartojau žmogaus išreikštą nuomonę).

Ar yra teisinga, jog forume yra įžeidinėjami kiti asmenys, o moderatoriai, gaudo savo skriaudėjus?

Pamačiau, jog moderatoriai sako, jog yra labai nuskriausti, jiems niekas nemoka, jie negali išmaitinti savo šeimų. Tai galvoju reiks kurti banko sąskaitą kuria galėtume paremti vargstančius moderatorius.

Šie moderatoriai ėjo į nežinią, jie nežinojo kas jų laukia, bet čia patekę sužinojo, jog jie nieko už tai negauna, bet dėja, to atsisakyti negali, visgi privilegija forume. Na, taip privilegiją jūs turit, bet nuo savęs **** nenuplausit ;)

Redaguota , nario MisterisR
(redaguota)

Tu pigios arbatos nevartok, tą tavo reportą peržiūrėjo kiti o ne aš. Pasiklausk Prano ir Lukonic pasakys kuris. Atėjau, padaviau paraišką ir tikau. Atsirado tvarka, tokie kaip tu pradėjot vergt ir skųstis ;) Pagal taisykles netgi sg temų negalima būsenos atnaujinimuose skelbti, tai gal patylėk,ok ? :) Aš į praeitį nežiūriu ir man p x koks tas varikliukas buvo, ateitim gyvenam, jeigu ką :)) Matos kad tvarkos gavot ir kelnės pilnos ;)

Ne, tikrai nesikeikiame. Mazinsies jog tai ne keiksmažodis? Tada pabandyk pasakyt mokykloj mokytojui. Redaguota , nario Žilvinas P.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3802 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...