Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3810 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, kaip ir apsitariau su brolių ir mama kad man nupirktu Macbook :D. Aišku, ne nauja o iš ebay tai galvoju kiek truktu siuntimas į Lietuvą arba į London'ą? 

Prekė

http://www.ebay.co.uk/itm/Apple-MacBook-Air-11-Computer-1-7GHz-i5-4GB-RAM-64GB-SSD-MD223LL-A-A1465-/331715912156?hash=item4d3bcf21dc:g:uzgAAOSwwE5WU4A1

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

(redaguota)

Neverta tokio pirkti, pagalvok, 375$ pats MacBook, tada 63$ už siuntimą (atsiųs iki vasario 19d.). Už tokius pinigus (dar biškį pasitaupius) išeina: https://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=HcnBEQAgCAPBljzACNp%2FX4qv7OSoJW2OURVvYeSgYZDWCE%2F5x1T8FCL7uQ%3D%3D

Kaina būtų 300 svarų su siuntimų ir prekė, ne už dolerius pirks. Aš pats norėjau stacionarų gaut bet galimas variantas kad vasarai išvarysiu į kaimą o ten aš stacionaraus nesitampysiu o ir kompiuterio man pagrindė reikia Photoshop'ui ir kad Minecraft'ą patemptu :D O kai ieškojau paprasto laptop tai iki 300 svarų pagrinde dauguma net i3 procesoriaus neturėjo o čia žiūrėk i5 3rd generation.

Redaguota , nario darrel.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Visada reikia žiūrėti free shipping kur , tada už siuntima nereik mokėti , arba ten nedaug reikia mokėti. Atsiunče į lietuva per 4 savaitęs apytiksliai :)

Bet tada sumoki daugiau negu čia su mokamu shipping.

HP Omen 15

Neapsimoka pirkti, lėtas procesorius, ir sunkiai Photoshopą ims, o apie minecraft sunku kalbėt. Geriau būtum už tuos "300 svaru" pasiemes loptopa normalesni negu macbook.

Nu o tu rask ta normalesnį laptop'ą.. Brolis sau vos su i3 ir 820M susirado o aš kai per ebay ieškojau tai ten pagrinde Pentium'ai ir nuo kada i5 3rd generation lėtas?

HP Omen 15

Nu o tu rask ta normalesnį laptop'ą.. Brolis sau vos su i3 ir 820M susirado o aš kai per ebay ieškojau tai ten pagrinde Pentium'ai ir nuo kada i5 3rd generation lėtas?

1,7GHz, kas yra graudu, šiais laikais plančetes būną su ~1,8GHz.

Lėtas ir photoshopo neims? :lol: Ką dar durnesnio pasakysi? :D

1,7GHz procesoriaus greitis, atsibusk.

CS:GO serverių ir pluginų kūrimas: Spausk čia icon_tick.png

(redaguota)

Dėl Photoshop aš jį dabar naudoju su Intel Celeron CPU 550 2.00 GHz ir problemų didelių nematau. O ankščiau esu naudojas su AMD Sempron Processor 3100+ 1.8 GHz ir taip pat didelių problemų nemčiau.

1,7GHz, kas yra graudu, šiais laikais plančetes būną su ~1,8GHz.

1,7GHz procesoriaus greitis, atsibusk.

:funny:  Aukščiau perskaityk mano post'ą. O ir mano brolis turi laptop'ą su i3-4010U 1.8 GHz ir GTA V lošia..

Redaguota , nario darrel.

HP Omen 15

O ir dėl Photoshop aš jį naudojau turėdamas Intel Celeron CPU 550 ir dar su kitų PC kuris turi AMD Sempron Processor 3100+ ir didelių problemų su jais neturėjau. Tai tas tuo labiau veš afigienai ta photoshop'ą.

:funny:  Su 1.8 GHz photoshop'ą naudojau ir kas čia tokio? Brolio laptopas irgi turi 1.8GHz procesorių ir GTA V žaidžia. Tai kad ne GHz viską nusako supraskit jau viena karta..

Žiūrint kokį photoshopą, GHZ nusako nemažai ką. Tu nejauti skirtumo tik turbūt... Tarkim tau su 3GHz minecraftą paleistu per 10sec, o 1,7GHz per kokia 30s-1min. Tai ant photoshopo irgi apdorojimo greitis skirsis, o ant minecraft world generavimas...

eik tu proto bokšte :D naudojau aš tą maca su 1,7 ghz ir man photoshopą vežė kuo puikiausiai, nereikia šnekėti, kai tu visiškai nežinai apie tą kompiuterį nieko... ne vien procesorius lemia visą darbą.

Tai tu proto bokštas :) Ir aš turėjau omeny Photoshop CC 2015, kuriam minimum reikia 2GHz normaliam darbo apdorojimui. Netikit manau Tautedorus pasakytu panašiai.

Žiūrint kokį photoshopą, GHZ nusako nemažai ką. Tu nejauti skirtumo tik turbūt... Tarkim tau su 3GHz minecraftą paleistu per 10sec, o 1,7GHz per kokia 30s-1min. Tai ant photoshopo irgi apdorojimo greitis skirsis, o ant minecraft world generavimas...

Su Celeron dabar naudoju CS6 o kai buvau su AMD naudojau CC ir veikia su neperdidžiausių lag'ų. O dėl paleidimo tu irgi nusišnekėjai..

HP Omen 15

(redaguota)

Su Celeron dabar naudoju CS6 o kai buvau su AMD naudojau CC ir veikia su neperdidžiausių lag'ų. O dėl paleidimo tu irgi nusišnekėjai..

Tikrai ne, tai kam vadinamas GHz - procesoriaus greitis? Tai ką jis daro? Kuo daugiau GHz tuo greitesnis procesorius... Ir tuo greičiau atliks užduotis. dat logic.

Proto bokšte dar vienas, pažiek procesorius nesugeba apdorot net darbo.

Redaguota , nario eWarz

Tikrai ne, tai kam vadinamas GHz - procesoriaus greitis? Tai ką jis daro? Kuo daugiau GHz tuo greitesnis procesorius... Ir tuo greičiau atliks užduotis. dat logic.

Tu gal rimtai girtas? AMD Sempron Processor 3100+ 1.8GHz nieko pavešt negali jau gal nuo 2008 metų o i3-4010U 1.8GHz ir GTA V dar ant low ir 1360x768 rez velka. Tai kad nenusišnekek..

HP Omen 15

(redaguota)

Tu gal rimtai girtas? AMD Sempron Processor 3100+ 1.8GHz nieko pavešt negali jau gal nuo 2008 metų o i3-4010U 1.8GHz ir GTA V dar ant low ir 1360x768 rez velka. Tai kad nenusišnekek..

Tau visu pirmą reikia išmokti lyginti ne žaidimus, o žaidimu reikalavimus. Nes mojang DAR PATS RAŠĖ KAD REIKIA PROCESORIAUS BENT 2,1GHZ KAD APDOROTU ŽEMĖLAPI O POTO SSD.

ŽIŪRĖK VIDEO DAR KARTĄ PROTO BOKŠTE.

PAGAL MOJANG MINIMUM CPU: 

Intel Pentium D or AMD Athlon 64 (K8) 2.6 GHz

Redaguota , nario eWarz

Tau visu pirmą reikia išmokti lyginti ne žaidimus, o žaidimu reikalavimus. Nes mojang DAR PATS RAŠĖ KAD REIKIA PROCESORIAUS BENT 2,1GHZ KAD APDOROTU ŽEMĖLAPI O POTO SSD.

ŽIŪRĖK VIDEO DAR KARTĄ PROTO BOKŠTE.

PAGAL MOJANG MINIMUM CPU: 

Intel Pentium D or AMD Athlon 64 (K8) 2.6 GHz

Nu ir koks skirtumas, kad reikalauja 2.6Ghz? Žaidžiu su laptopu kur 1.8Ghz viskas normaliai :D

graphic.png

Pirmiausia, GHz tikrai nėra pirmaeilė specifikacija. Pirmiausia reikia atsižvelgti į procesoriaus architektūrą, antra - į procesoriaus CPI (Cycles Per Instruction). Tai nusako tikrą CPU greitį. Tas MacBook su įprastomis PS užduotimis susidoros, aišku kai kurios užkausos veiks lėčiau, tad, tarkim, jei gausi profesionalų užsakymą fotografuoti kokią šventę ir visus kadrus suredaguoti, tada užsiknistum.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3810 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...