Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3427 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kazkoki suda cia rasote zmogus perka pakvietima o jus rasote kad nemoka rasyti ir blogas dede yra tai patys mandagiau kalbekit nes uz tokia kalba gali ir i galva gauti rajone

Jei dar reikia i az

Aš jau įsivaizduoju tuos kaimiečius kurie už mandagų kalbėjima siūlo į galva tai trubūt tokių pilni kampai kurie "nuskriausti gyvenimo" kur bando išsiliet ant kitų, bet dažniausiai toki būna apsmurge ir prisižiūri visokių video ir bando paskui kažka bandyt, o paskui kai gauna per makaulę dažniausiai apsirašo, o su tokiais pakalbėjus vienas su vienu iškart keistūsi viskas nes man labai juokinga kaip toki rašo per interneta apie rajona kaip gautum per "galva" už tokes kalbas tai tokius tiesiog vadini "RAJONO ŽANDARAIS".

(redaguota)

Aš jau įsivaizduoju tuos kaimiečius kurie už mandagų kalbėjima siūlo į galva tai trubūt tokių pilni kampai kurie "nuskriausti gyvenimo" kur bando išsiliet ant kitų, bet dažniausiai toki būna apsmurge ir prisižiūri visokių video ir bando paskui kažka bandyt, o paskui kai gauna per makaulę dažniausiai apsirašo, o su tokiais pakalbėjus vienas su vienu iškart keistūsi viskas nes man labai juokinga kaip toki rašo per interneta apie rajona kaip gautum per "galva" už tokes kalbas tai tokius tiesiog vadini "RAJONO ŽANDARAIS".

Va grynai nukelia į tuos laikus su milicija. Visi kurie rašys, kad nėra ko stumt ant kaimo ir t.t. Jis nestumia, tiesiog žmogus išsireiškė apie tuos, kurie nieko doro nedirba, eina daužo langus, muša silpnesnius ir vaikšto gaujom, bei primeta "verxais" tik po vieną ir guli kaip lapai... Nieko nesako apie tuos tikrus kaimiečius, kurie nuolat turi dirbt, prižiūrėt ūkį ir panašiai, tikiuosi suprato tie kam reikės :). P.S. Fainas paveiksliukas su triušiu :D

Redaguota , nario AntanasZ.

http://prntscr.com/bfrqpl

Aš tik mėsa ir kaulai, siela tarp dviejų pasaulių...

(redaguota)

Žodžio prasmė rasistas ne tik priimama kaip odos spalva tai gali reikšti ir daug kitų prasmių kaip dabar ginčinamės tai, kad tavo pokalbis nėra mandagus ir šiaip prikimbi prie smulkių detalių, o tau nepatinka, kad mes mandagiai su tavim bendraujam tai galima tave vadinti rasistu nes tau nepatinka mandagūs žmonys.

Redaguota , nario Barz

Žodžio prasmė rasistas ne tik priimama kaip odos spalva tai gali reikšti ir daug kitų prasmių kaip dabar ginčinamės tai, kad tavo pokalbis nėra mandagus ir šiaip prikimbi prie smulkių detalių, o tau nepatinka, kad mes mandagiai su tavim bendraujam tai galima tave vadinti rasistu nes tau nepatinka mandagūs žmonys.

Teisingai, specialiai pateikiau tokį teiginį, kuris būtų dviprasmiškas, iš karto pasirodė koks jis žmogus, net neapgalvojo ką parašyti ėmė patį lengviausią būdą. Ko jam prireiks, kad niekad neimtų lengvo kelio, čia nėra sunkių pasekmių, bet gali būti, va taip gali iš to savo rajono gaut per "čainiką" :).

http://prntscr.com/bfrqpl

Aš tik mėsa ir kaulai, siela tarp dviejų pasaulių...

(redaguota)

Keičiat temas į beleką... tęskit, protingiausieji žmonės pasaulyje

Šnekėk į temą, kurią pats pradėjai, iš oro rasistu pavadinai, dabar vėl kažką šneki iš kito galo... apsispręsk ir pradėk rašyti į temą.

Ir aš nieko prieš mandagų kalbėjimą, tiesiog apie jus , freeposterius, atmatas kalbėjau. ;) ;)

Jei esi nieko prieš mandagų kalbėjima manau turėtum sutikt su mumis ir pripažint tai ką darai blogai nes asmeniškai dabar tie kurie žmonys skaitė visas žinutes tikrai įsivaizdavo kaip tu atrodai, bent tavo pokalbio faktai štai ką argumentuoja

c8e7a0a0b3b0f21e328c576d79244aac476.jpg

Redaguota , nario Barz

(redaguota)

Jei esi nieko prieš mandagų kalbėjima manau turėtum sutikt su mumis ir pripažint tai ką darai blogai nes asmeniškai dabar tie kurie žmonys skaitė visas žinutes tikrai įsivaizdavo kaip tu atrodai, bent tavo pokalbio faktai štai ką argumentuoja

c8e7a0a0b3b0f21e328c576d79244aac476.jpg

Kame esme ir yra, kad man neidomu ka kiti zmones galvoja cia, as nebandau sukurti gero ivaizdzio ar ko.

:DDD pasakyk ka dar reiskia rasistas, apsviesk kaimieti, profesoriau

Redaguota , nario negridas

tumblr_lra6k8W6fb1qlftsyo1_500.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3427 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...