Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3815 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

NU DAVAI, PAFREEPOSTINAM. LAUKIU

*Myliu SuperGames.lt*, davai eikit *Myliu SuperGames.lt* su savo tokiais patarimais, besinat *Myliu SuperGames.lt*, as parasiau viska, zmones susisieks, nori pranesimu, toliau vejus rasykit...

Uoj, uoj kaip čia pavarei, tarp kitko nick'as ir parašas jau lievai atrodo, prašau nesidaryk didesnės gėdos.

http://prntscr.com/bfrqpl

Aš tik mėsa ir kaulai, siela tarp dviejų pasaulių...

Uoj, uoj kaip čia pavarei, tarp kitko nick'as ir parašas jau lievai atrodo, prašau nesidaryk didesnės gėdos.

va tokie kaip tu "INTELIGENTAI" rasantys lietuviskom raidem ir sviesta sviestuota raso, dedasi avatarus mandrus, freepostina, kad savo medali gauti... apgailetina, DEJAU AS ANT TAVO NUOMONES kaip ir tu ant mano. ciuozk, DEKIT DABAR -REP IR PRANESIMUS RASYKIT KOKS AS NEMANDAGUS IR T.T. gal greciau gausit ta medali sushikta...

tumblr_lra6k8W6fb1qlftsyo1_500.gif

va tokie kaip tu "INTELIGENTAI" rasantys lietuviskom raidem ir sviesta sviestuota raso, dedasi avatarus mandrus, freepostina, kad savo medali gauti... apgailetina, DEJAU AS ANT TAVO NUOMONES kaip ir tu ant mano. ciuozk, DEKIT DABAR -REP IR PRANESIMUS RASYKIT KOKS AS NEMANDAGUS IR T.T. gal greciau gausit ta medali sushikta...

Ko toks užsidegęs? Tikrai su savo tokiu mandagumu nieko negausi ;) 

Išsilavinęs, 'ę'. Dar truputėlį gimtosios kalbos pasimokinkite, ponas, ir būsite išsilavinęs pilietis tada. ;)

P.S.

Apie išsilavinimą, "pasigooglink" ir savęs garantuoju nepavadinsi išsilavinusiu. ;)

Kas kaip supranta išsilavinima žmogau :)

Aš suprantu, yra bendras išsilavinimas ir t.t. tada aš tau galiu pasakyti, kad "kas kaip supranta atvirumą", kurį aš tik ką pademonstravau, aišku ne diplomatiškai. ;) Vadini mane neišsilavinusiu? O ar pats toks esi?

P.S.

Apie išsilavinimą, "pasigooglink" ir savęs garantuoju nepavadinsi išsilavinusiu. ;)

Aš suprantu, yra bendras išsilavinimas ir t.t. tada aš tau galiu pasakyti, kad "kas kaip supranta atvirumą", kurį aš tik ką pademonstravau, aišku ne diplomatiškai. ;) Vadini mane neišsilavinusiu? O ar pats toks esi?

Dėl manes gali nesijaudint, bet tau tai patarčiau mielas drauge susimastyt. Paskaičius tavo ankstesnius komentarus tai baisu pagalvot ko tavęs tėvai išmokė.

Na turbūt kai buvo vaikas patyrė kažkokį smurtą ar prievartą, gal dar kažką, gaila man tokiu iš ties. Nevaidinu išsilavinusio ar panašiai, tiesiog parašiau, kad neieškotum čia kvailių, kiti gali įsižeist. Pats pasiskundei, kad aš rašau žodžius su lietuvybėmis, bei vaidinu kažką taip darydamas, o paskui kitą aprėkei, nes jis neparašė 1 raidės, gal skubėjo, o gal ir ne... Galima spėlioti, bet vieną ką aš žinau, tai, kad tau tik protelis susisukęs ir jei paskaitytum savo komentarus po kelių mėnesių ar metų suprastum mano žodžius. Sėkmės tau gyvenime, tau tikrai jos prireiks...  

Na turbūt kai buvo vaikas patyrė kažkokį smurtą ar prievartą, gal dar kažką, gaila man tokiu iš ties. Nevaidinu išsilavinusio ar panašiai, tiesiog parašiau, kad neieškotum čia kvailių, kiti gali įsižeist. Pats pasiskundei, kad aš rašau žodžius su lietuvybėmis, bei vaidinu kažką taip darydamas, o paskui kitą aprėkei, nes jis neparašė 1 raidės, gal skubėjo, o gal ir ne... Galima spėlioti, bet vieną ką aš žinau, tai, kad tau tik protelis susisukęs ir jei paskaitytum savo komentarus po kelių mėnesių ar metų suprastum mano žodžius. Sėkmės tau gyvenime, tau tikrai jos prireiks...  

Visiška tiesa parašei, šaunuolis!

Visiška tiesa parašei, šaunuolis!

Taip, tikrai turėjau traumą, esu *Myliu SuperGames.lt*, neturiu gyvenimo, todėl čia išsilieju, NORĖTUMĖT. Mane tiesiog bėsinat su savo medalio troškimu ir postinat šūdą ir primetat labai labai kultūringus žmones, nervai nelaiko, va kas yra. Traumos atsirado...

Taip, tikrai turėjau traumą, esu *Myliu SuperGames.lt*, neturiu gyvenimo, todėl čia išsilieju, NORĖTUMĖT. Mane tiesiog bėsinat su savo medalio troškimu ir postinat šūdą ir primetat labai labai kultūringus žmones, nervai nelaiko, va kas yra. Traumos atsirado...

Kaip čia pasakius, tarp kitko esi rasistas, tik apsimeti, kad juo neesi, nors viskas akivaizdu.

Kaip čia pasakius, tarp kitko esi rasistas, tik apsimeti, kad juo neesi, nors viskas akivaizdu.

Rasistas? Gal as labiau linkes prie juodaodziu? Gal man patinka labiau ju kultura? Tema is lempos, taip pavadinciau ka cia tik ka nusipezejai... as tada galiu pasakyti, kad tu esi vaikysteje isprievartautas, cia viskas aisku ir taip, tik apsimeti, kad tau taip nebuvo.

Wow, labai smagiai jūs čia pavarėt. Atsiprašau, kad pagalvojot mane išgąsdinsit savo tais "maroziskais" plepalais, pats augu Klaipėdoj, pats pavojingiausias miestas Lietuvoje, o jūs man dar aiškinat apie tuos savo rajonus, rašysit dabar, kad sėdžiu namuose? Į mokyklą, parduotuvę, su draugais susitikt reikia. Jūs tik save pajuokiat rašydami tokias pievas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3815 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...