Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3823 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Bandžiau žolytės, po jos maniau, kad į beprotnamį išveš. Nėra šalutinio poveikio sako :D O jeigu norit žinot kodėl, tai pirmą kartą bandžiau ir nuo to laiko net matyti jos nenoriu. Gal juokingai atrodys, bet visą mėnesį, ar net daugiau nenoriu prisiminti net, man su galva buvo xujovai, prasidejo panikos priepuoliai, bei didelis nerimas, ejau prie psichologes. Esme tame jog nors nerukiau paskui jos, bet man vis dar retkarciai uzeidavo tas pojutis lyg buciau patraukes, tai yra reakcija suletiedavo, dezavu tesdavosi apie 2 minutes. Jus galit isivaizduoti? apie DVI MINUTES. DEJAVU. kai jau jis uzeina retkarciai pasimeti, tai man taip pora minuciu atrodo kad stebiu save is salies. Baisu.

Tai gal su priemaišom gavai patraukt, kad tokie dalykai dėjosi? Nors pagrinde esmės nekeičia.

Redaguota , nario Tautedorus

Bandžiau žolytės, po jos maniau, kad į beprotnamį išveš. Nėra šalutinio poveikio sako :D O jeigu norit žinot kodėl, tai pirmą kartą bandžiau ir nuo to laiko net matyti jos nenoriu. Gal juokingai atrodys, bet visą mėnesį, ar net daugiau nenoriu prisiminti net, man su galva buvo xujovai, prasidejo panikos priepuoliai, bei didelis nerimas, ejau prie psichologes. Esme tame jog nors nerukiau paskui jos, bet man vis dar retkarciai uzeidavo tas pojutis lyg buciau patraukes, tai yra reakcija suletiedavo, dezavu tesdavosi apie 2 minutes. Jus galit isivaizduoti? apie DVI MINUTES. DEJAVU. kai jau jis uzeina retkarciai pasimeti, tai man taip pora minuciu atrodo kad stebiu save is salies. Baisu.

tj šuda rukai xDD

Apskritai, prie ko čia alkoholis ir prie ko žolytė? Tai du skirtingi dalykai. Jei ir legalizuotų žolytę tai ji ne alkoholizmo problemą sumažintų, o GALBŪT sumažėtų rūkančių cigaretes. Taip pat tiek žolės tiek alkoholio poveikis kiekvienam žmogui yra skirtingas. Vieni po jų pasidaro labai aršūs, o kiti kaip tik ramūs ir žymiai draugiškesni.

Čia ne įstatymuose problema, o žmonių brandume. Tiesa iš daugumos jaunosios kartos pasisakymų suprantu, kad artimiausioje ateityje nieko nesikeis :)

RUrlzfi.png

Tu gal kokį purkšta gaidžių rūkei ??? Taip nebūna, nebent tau 12 metų..Matosi, kad tikrai nerukęs to apie ką čia diskutuojama.

Tu gal kokį purkšta gaidžių rūkei ??? Taip nebūna, nebent tau 12 metų..Matosi, kad tikrai nerukęs to apie ką čia diskutuojama.

Tai gal su priemaišom gavai patraukt, kad tokie dalykai dėjosi? Nors pagrinde esmės nekeičia.

tj šuda rukai xDD

Na atsakymai tokie kaip ir tikėjausi :D Negali sakyti, kad taip nebūna, kiekvienam poveikis skirtingas. Aišku netapau po to, kai atsigavau, religingu žmogumi, bet rūkyt tai noras dingo :D Ir ne, man nebuvo 12 metų :D

Padedu CS 1.6 Mapperiams.
Jail_Escape 100%  

Mg_Levels 49%

Deathrun_Vyxe 99% (Bugų taisymas)

Vienam kitame forume buvo taip pat (http://gtaforums.com/topic/833061-suffering-with-mental-illness/page-1) tik, kad jis rūkė daug žolės, o ne vieną kartą

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

(redaguota)

Vienam kitame forume buvo taip pat (http://gtaforums.com/topic/833061-suffering-with-mental-illness/page-1) tik, kad jis rūkė daug žolės, o ne vieną kartą

Voooo didelis + tau!! :) Perskaičiau visa, kažkas man buvo panašaus, tik manau lengviau biški, dar ir dabar retkarčiais nutinka keisti pojūčiai, todėl kartais kai daug žmonių bijau eiti (Nes ten didelis triukšmas) Bet jau neesu toks koks buvau prieš beveik metus :D

Redaguota , nario Transformer

Padedu CS 1.6 Mapperiams.
Jail_Escape 100%  

Mg_Levels 49%

Deathrun_Vyxe 99% (Bugų taisymas)

(redaguota)

O medicininiais tikslais kartais ji ne legalizuota?

Žemėlapis kur legalizuota medicininiais tikslais:

1280px-Legality_of_cannabis_for_medical_

Žemėlapis kur legalizuota visais tikslais:

1280px-World-cannabis-laws.png

Redaguota , nario O.R.E.G.O.N.A.S.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Nu nežinau turbūt nusipirkai chymke primaišyta su nesamonėm visokiom, kiek aš natūralios rūkes niekada taip nebuvo ir daug pažystamu rūke yra, taip pat nei vienam iš jų nieko blogo nebuvo, baisiausi simptomai kuriuos teko girdėti iš pažystamų, tai nutirpusios kojos ir negalėjo pajudėt valandą kokia, bet po to praėjo... O gal tau taip kažkas buvo ir turėjai problemų su savo sveikata, o žolė žinoma paaštrino tą ligą ir pasijuto tokie baisūs simptomai...

(redaguota)

Vienareikšmiškai už, kitos šalys iš mūsų debilų šalies juokiasi del to kad durni įstatimai baudžia net už mažiausia turima četverto žolės.

Bei kas sako jog nuo žolės buvo užgliučine ar dar kažkas su jais budavo, nepiskit proto kad del žolės, žiurėkit ką rukot, nuo žolės jokių jums paniku nieko nebus, nebent parukysit chimke kokia. Aišku lietuvoi nebuvo ir nebus axujenos žolės, nebent tik per gerus pažystamus ir daug imti. o šiuo metų lietuviai fermeriai savo šaluxa augina :)

Redaguota , nario DonSnolva

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3823 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...