Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3436 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

nenormali kaina... fat modelis, o lipdukas 5 doleriai, nieko ispūdingo nematau. Šis modelis be to dega :) RROD problema neišspresta. Sėkmės.

Jei Jasperis, tai tų minėtų problemų nebus :) visom kitom plokštėm fat'ų jos būna

Gerai, kad tu nedegi RROD problema.

Blogai, kad tu nusišneki. Jis teisus tiek dėl problemų, tiek dėl kainos.
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 2

Jei nežinai nesipazorink čia ok?  :D Aš turiu 5 metų patirtį ant konsolių ir kompiuterių.

Jei Jasperis, tai tų minėtų problemų nebus :) visom kitom plokštėm fat'ų jos būna

Blogai, kad tu nusišneki. Jis teisus tiek dėl problemų, tiek dėl kainos.

Nu gali būt, kad čia jasperis, nes jie pasirodė 2008 metų gale kažkur, o pardavėjas komentaruose parašes kad 2008 metų galo, bet gali būti kad ir ne jasperis. Bet vistiek kaina perdidelė... 

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 2

e6497709adf402257b3210e59aa33e6f396.jpg

(redaguota)

Jei nežinai nesipazorink čia ok?   :D Aš turiu 5 metų patirtį ant konsolių ir kompiuterių.

Nu gali būt, kad čia jasperis, nes jie pasirodė 2008 metų gale kažkur, o pardavėjas komentaruose parašes kad 2008 metų galo, bet gali būti kad ir ne jasperis. Bet vistiek kaina perdidelė... 

Nu man *Myliu SuperGames.lt* kiek tu patirties turi, *Myliu SuperGames.lt* du juokdariai šneka apie problemas kurių nėra.

Net skirti modelius nemoki, vanelink iš čia, laisvas

Sapalioja čia nesamones apie metus "gal", "gali būt" nueini pažiūri xboxo gala ir viskas, o čia ne jūsų nesamonės.xbox360_model_guide.jpg

Redaguota , nario `Hawaii
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

5pIa8a1.png

,,I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work.'' - Thomas A. Edison

(redaguota)

Nu man *Myliu SuperGames.lt* kiek tu patirties turi, *Myliu SuperGames.lt* du juokdariai šneka apie problemas kurių nėra.

Sapalioja čia nesamones apie metus "gal", "gali būt" nueini pažiūri xboxo gala ir viskas, o čia ne jūsų nesamonės.xbox360_model_guide.jpg

Kur tavo galo foto? Be to keiksmažodžiai ir vaikiška kalba... Aš irgi norėčiau už savo xbox one gauti 1 mila eurų kaip kad tu :D Kad ir jasperis tavo nevertas tokių šaibų :D

P.S. Tą socketa gali lengvai pasikeisti :)))))

Redaguota , nario E-cigaretes Lietuviams
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 2

Kur tavo galo foto? Be to keiksmažodžiai ir vaikiška kalba... Aš irgi norėčiau už savo xbox one gauti 1 mila eurų kaip kad tu :D Kad ir jasperis tavo nevertas tokių šaibų :D

P.S. Tą socketa gali lengvai pasikeisti :)))))

Tu sau galva pasikeisk, eik prisiknisinėk prie kitų nevykėli, socketa LENGVAI pasikeist. Juokdarį tu juokdarį, esi kada nors gyvenime išardęs xboxa, keitėjau tu? Pafreepostint atsivilko ir nieko neišmano... ;D

5pIa8a1.png

,,I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work.'' - Thomas A. Edison

Sapalioja čia nesamones apie metus "gal", "gali būt" nueini pažiūri xboxo gala ir viskas, o čia ne jūsų nesamonės.

"Kurių nėra" :D Jei tai ne Jasper'is, jos tikrai gali atsirasti.

Jei nežinojai, tai plokštes galima taip pat atskirti pagal gamybos datą (tiesa, nevisada tiksliai). Čia bandei kažką sustumti, bet stumdamas parodei, kad modelių atpažinimas - tavo silpnoji vieta.

Tu sau galva pasikeisk, eik prisiknisinėk prie kitų nevykėli, socketa LENGVAI pasikeist. Juokdarį tu juokdarį, esi kada nors gyvenime išardęs xboxa, keitėjau tu? Pafreepostint atsivilko ir nieko neišmano... ;D

Tu tą "lengvai" pabraukei, kad pabrėžtum jo gramatikos klaidą? Jei taip, tuomet eik mokykis linksniuoti, nes neskiri šauksmininko nuo galininko.

Vartais vartais čia, tai XBOX'as Jasper'is ar ne?

• Teigiamai 1

:D Aišku lengvai pasikeist gali... *Myliu SuperGames.lt* galvoji 5 metų patirtis ir neišmanau elektronikos ir tikrai nesu išardes xbox'o :D Aš jų gyvenime daugiau ardęs nei tu pieno gėręs :D Klounas ir tiek ... 

• Teigiamai 1

:D Aišku lengvai pasikeist gali... *Myliu SuperGames.lt* galvoji 5 metų patirtis ir neišmanau elektronikos ir tikrai nesu išardes xbox'o :D Aš jų gyvenime daugiau ardęs nei tu pieno gėręs :D Klounas ir tiek ... 

Nevykelis konkrečiai, lengvai sako gali pasikeisti :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Su savo tokia išminti į -rep nuėjai, sorriuks drg :*

5pIa8a1.png

Nevykelis konkrečiai, lengvai sako gali pasikeisti :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Su savo tokia išminti į -rep nuėjai, sorriuks drg :*

Tavo tie smile tokie ilgi, vaikiškas žodynas ir t.t. o ti - rep patvirtino fakta kad vaikas esi ir i tokias nesamones kaip rep ir like facebooke kreipi dėmesi kurie nieko neparodo, ka tie rep parodo? tu su 84 sėdi ir elgesys kaip .... net nežinau kokio padaro, beždžionė ir ta kultūringesnė, KUOM TAS TAVO XBOX YPATINGAS? dėl to kad senas modelis su stickeriu už 5 dolcus? :D Be to gali lengvai pasikeist socketa. Spėju tau apie 12m. ne daugiau, nes tai būtų tiesiog neimanoma. Kaip yra angliškas posakis "KID RAGE" :) Linkiu sėkmės gyvenime, charakteris kaip mergos per mėnesines  ... isterikas ir t.t. apie esminę kultūrą nebešneku...

Tiesa gal nemaloni bet atsimerk, biški užmigai su tokiom kainom, čia prieš 3 metus šių  modelių tokios kainos buvo..

Ką tu gerai nusimanai ir turi ant šito patirties tai tik kitus žemint. Kažin kaip pasišakotum susitikus akis į akį :) Įdomu butu tada iš taves išgirst : "nevykėlis" :) Taip tai erelis per laidą. 

Gaila toli man Raseiniai, kad arčiau tikrai būčiau paskyres meet'ui laiko :) 

• Teigiamai 1

(redaguota)

Tavo tie smile tokie ilgi, vaikiškas žodynas ir t.t. o ti - rep patvirtino fakta kad vaikas esi ir i tokias nesamones kaip rep ir like facebooke kreipi dėmesi kurie nieko neparodo, ka tie rep parodo? tu su 84 sėdi ir elgesys kaip .... net nežinau kokio padaro, beždžionė ir ta kultūringesnė, KUOM TAS TAVO XBOX YPATINGAS? dėl to kad senas modelis su stickeriu už 5 dolcus? :D Be to gali lengvai pasikeist socketa. Spėju tau apie 12m. ne daugiau, nes tai būtų tiesiog neimanoma. Kaip yra angliškas posakis "KID RAGE" :) Linkiu sėkmės gyvenime, charakteris kaip mergos per mėnesines  ... isterikas ir t.t. apie esminę kultūrą nebešneku...

Tiesa gal nemaloni bet atsimerk, biški užmigai su tokiom kainom, čia prieš 3 metus šių  modelių tokios kainos buvo..

Ką tu gerai nusimanai ir turi ant šito patirties tai tik kitus žemint. Kažin kaip pasišakotum susitikus akis į akį :) Įdomu butu tada iš taves išgirst : "nevykėlis" :) Taip tai erelis per laidą. 

Gaila toli man Raseiniai, kad arčiau tikrai būčiau paskyres meet'ui laiko :)

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD laido riteriuk, nesinervuok :* Uždėjau ką tik +rep viena, pagerėjo? :*

Normali ta kaina.. Kai kurie po 200 eurų parduoda..

Jie to nesupras, susirinkus durnių kompanija. Jie nesupranta to, kad nepatinka kaina? - išeik iš temos.

5pIa8a1.png

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD laido riteriuk, nesinervuok :* Uždėjau ką tik +rep viena, pagerėjo? :*

Jie to nesupras, susirinkus durnių kompanija. Jie nesupranta to, kad nepatinka kaina? - išeik iš temos.

Tavo argumentai - pusė eilutės smailų, bučkiai bahūrui ir "ironija"? Tavo brendimas sustojo, ko gero, pradinėse klasėse.

Aš būčiau nieko nerašęs į temą, bet tas tavo atsakymas į normalų žmogaus postą:

parodė tavo "normalumą".

• Teigiamai 1
(redaguota)

Tavo argumentai - pusė eilutės smailų, bučkiai bahūrui ir "ironija"? Tavo brendimas sustojo, ko gero, pradinėse klasėse.

parodė tavo "normalumą".

Parodęs savo išmintį jau gali eiti miegoti :) Apgailėtini...  :taika:

5pIa8a1.png

Susitinkam gal ka? Pašnekėsim kaip ten yra jei kinkos atlaikys. Man *Myliu SuperGames.lt* tie tavo repai ir ka tu čia darai? Šuda stumdai.. *Myliu SuperGames.lt* aš ps4 už 250 pardaviau su 1 game 2 pultais ledinis buvo, su plėvelėm su deže ir garantija... Tai *Myliu SuperGames.lt* atsipeikėk tokios kainos ir aš nusimanau ant šito daugiau nei tu.

parodė tavo "normalumą".

Va būtent, be to man 28 m. Tai nebe baxuras ;)

p.s. ka žinai gal žmogu vyrai traukia.

• Teigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3436 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

• Sukurti naują...