Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3843 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki iš temos pavadinimo supratot kad man mėto reklamas ant kiekvienu naršykliu. Žinau kad esu virusą pasigavęs, bandžiau praskenuoti su antivirusinėm vistiek meta, parsisiunčiau adblock ir meta .. Nežinau ka daryti, už gera pagalba tikrai duosiu keleta +REP. Beveik ant visu puslapiu yra. Ir net kartais perkelia i kitus puslapius kur nereikia..

Kurie net nežinot kuo padėt galit net nerašyti.

Daugiau info : http://www.part.lt/img/38b98c8177970f73c4f0107e7b978a78760.png

6929c39e41b8672b4e96a0415081f678346.png

AdwCleaner ir kitos Ad trynimo programos turetu padet.

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

(redaguota)

Pas mane tokia pati problema ant opera naršyklės. Tiesiog jai turi parisiuntes ta AdBlocker kai ieini i koki nors tinklapi ir meta tokias reklamas kaip pas tave nuotraukoje paspausk ten kur yra dešinejame kampe tas raudonas kur parašyti ABP, toliau spausk block element.

Ir spausk ant tos reklamos tik žiurėk kad kai užvedi pelyte ant reklamos ir žiurėk kad būtu ne taip 1539d2e19dcc512dd1b544bc68c55355879.pngo turėtu būti štai kaip bcfa32ff623009daa4d00d64a50ee160774.png  tiesiog žiurėk kad tas geltonas apimtu visa reklamos plota

P.S Kartais būna kad tie juodi nepasinaikina.

Redaguota , nario iFroST

a933dcd019ade4c0f0e26559dc3961ac209.jpg

Lygiai ta pačia problema iš aš kankinausi, kelis kartus padėjo pilnas naršyklės perrašymas (naudojau opera), veliau nebe, ir nuėjau į Control panel, radau visiškai nežinomų ir nereikalingų programų, ištryniau ir nebebuvo taip. Jokie Ad block'ai man nepadėjo. Dar buvau ir Windows persirašes, bet gali ir atkurti tiesiog, kad kompiuteris kaip naujas būtų, taspats kaip telefone atkuri gamyklinius parametrus, tuomet išsivalo kompiuteris :) O šiaip rekomenduoju žiurėti ką siunties, kur eini :)

28f90700c753df66306ca9851af2a94d606.png

Lygiai ta pačia problema iš aš kankinausi, kelis kartus padėjo pilnas naršyklės perrašymas (naudojau opera), veliau nebe, ir nuėjau į Control panel, radau visiškai nežinomų ir nereikalingų programų, ištryniau ir nebebuvo taip. Jokie Ad block'ai man nepadėjo. Dar buvau ir Windows persirašes, bet gali ir atkurti tiesiog, kad kompiuteris kaip naujas būtų, taspats kaip telefone atkuri gamyklinius parametrus, tuomet išsivalo kompiuteris :) O šiaip rekomenduoju žiurėti ką siunties, kur eini :)

Kokiu programu pvž?

6929c39e41b8672b4e96a0415081f678346.png

(redaguota)

Naudoik adguard adblocker , ublock origin 

ADWCLEANER SUDU SUDAS 

Nu jei tu šudus valgai tai aišku kad bus šudų šudas..

Redaguota , nario darrel.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

(redaguota)

Naudoik adguard adblocker , ublock origin 

ADWCLEANER SUDU SUDAS 

Tu kada nors su galva mastai? Ar tik su subine pastoviai?

Ir dar -rep uzdejo gaidys..

Pas ji ryskiai matosi kad programa arba virusas su reklamom isiveise, o ne tiesiog reklamos kaip iprastai.

Ir tie tavo blocker'iai ne istrina to saltinio, o tiesiog nuslopina ( ir tai nevisada)

Nu b l e t tfu koks durnas vaikas.. 

Redaguota , nario Vadila

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Praskanuok su malware bytes, istrink visas programas kuriu nepazisti. Butinai ziurek kur varneles sudetos kai uninstall darai nes adware tai padarytos kad trindamas 1 kitas 5 naujas isirasai jei tik spaudi next next next... Tada siulyciau pasieskot kokios geros antivirusines. Geriausia butu bitdefender. Jie daznai duoda 1 men nemokama trial. Tai pasinaudok tuo ir iairasyk. Pasileisk per safe mode ir praskanuoj viska. Tada dar kart viska per "rescue mode" viska praskanuok. Chrome narsyklej istrink visus extention ir geriausia isvis google susirask google chrome reseter kuris viska isvalys is chromes ir atstatys default nustatymus. Didziaja dali turetum taip sunaikint.

Tu kada nors su galva mastai? Ar tik su subine pastoviai?

Ir dar -rep uzdejo gaidys..

Pas ji ryskiai matosi kad programa arba virusas su reklamom isiveise, o ne tiesiog reklamos kaip iprastai.

Ir tie tavo blocker'iai ne istrina to saltinio, o tiesiog nuslopina ( ir tai nevisada)

Nu b l e t tfu koks durnas vaikas.. 

Jei turėtų su kuo mąstyti, gal ir mąstytų, bet neturi  :mucha:.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3843 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...