Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3417 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Iš pradžių maniau, kad tokių patiklių žmonių galima rasti tik Youtubėje, bet dabar supratau, jog klydau. Jei būtų nauja GTA dalis, tai vargu ar bus GTA 6, kaip dauguma sako, galbūt bus koks nors papildomas žaidimas, kaip buvo su GTA IV (GTA TBOGT ir GTA TLAD), bus koks nors (pavyzdys) 'GTA V: Corruption in Los Santos City' ar dar koks š. Bet jei ir išleistų GTA VI, tai visgi gali būti ir Vice City mieste, o miestas ko gero būtų labai patobulėjęs, būtų toks atvejis kaip su Los Santos. Yra ir žmonių, bandančių konvertuoti GTA Vice City map'ą į GTA V, t.y. bando žaisti GTA Vice City mieste su GTA V varikliuku ir tai gan neblogai žiūrisi. Mano manymu, po kol kas spėlioti ir yra beprasmiška, nes mes dar net nežinom ar jau pradėjo kurti tą žaidimą, ir ar išvis kils idėja jiems tai sukurti.

Jei būtų nauja GTA dalis, tai vargu ar bus GTA 6, kaip dauguma sako, galbūt bus koks nors papildomas žaidimas, kaip buvo su GTA IV (GTA TBOGT ir GTA TLAD), bus koks nors (pavyzdys) 'GTA V: Corruption in Los Santos City' ar dar koks š.

Čia skaitytųsi kaip GTA V DLC, o ne kaip nauja GTA dalis

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

(redaguota)

Čia skaitytųsi kaip GTA V DLC, o ne kaip nauja GTA dalis

Kalbant apie GTA5 DLC, šiandien žiūrėjau video apie kurį paaiškinama, jog galimai kuriamas GTA5 Story Mode DLC kadangi po praeito updeito buvo sukurtas naujas folderis kuris turi pora failų, ir juos aktyvavus žaidime kol kas rašo, jog Story Mode DLC nėra aktyvuotas tai iš to video kaip supratau DLC bus mokamas. Gal Rockstar bandys daryti kažką kaip TBOGT/TLAD.

Jeigu kam įdomu pridedu video:

Visgi, niekas nėra patvirtinta, tai yra tik spėlionės ar photoshopinta.

Redaguota , nario .weeD`
  • Teigiamai 2

❤️

Vice City yra vienintelis GTA miestas kuris dar nebuvo perdarytas iš senesnių žaidimo dalių, t.y. San Andreas, Liberty City tai yra daug spėlionių, jog būtent Vice City bus GTA 6.

Be to, žaidžiant GTA5 gan dažnai galima išgirsti žmones kalbant apie Vice City, pvz "Fuck this, I'm moving to Vice City" ar kažkas panašaus.

Kiek girdejau pats rockstar direktorius sake kad  noretu atkurt vice city gta 6

• d0Se užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3417 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...