Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3827 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Turiu įrenginį pavadinimu Microsoft Lumia 640 XL. Jame įrašyta windows 8.1 phone. Yra galimybė įsirašyti į Windows 10 technical preview for insiders. Norėčiau įsirašyti. Jei kas ne taip perrsirašyčiau atgal į 8.1. Tik noriu paklausti, ar kas esate bandę rašytis, ar yra ten Lietuvių kalba? Ar nenutiko nieko blogo, ar viskas veikė tinkamai? ir t.t. Noriu aiškių atsakymų. Už tai atsilyginsiu +REP

Čiulpk spenį

Įsirašiau ir dabar ant taupimo rėžimo kmr :DD Nes lb greit išsikrauna

WP 10 vienu metu veikia dvi operacinės sistemos, tad nėr ko norėt. 

Ar apsimoka? Spręsti ne kam kitam o tik tau. Aš gavęs tokią progą persirašyčiau iš karto, pagrinde dėl pridėtos galimybės palaikyti Android programas. Žinoma visokios kitos naujos funkcijos irgi turėtų susidėti į neblogą visumą. Na o iš kitos pusės, jei bijai susidurti su kokiomis nors problemomis, tai net neverta apie tai galvoti, kadangi, kaip jau kažkas ir minėjo, tai yra bandomoji versija ir joje tikrai pasitaiko klaidų.

Aš pats naudojau Windows 10 TP (skirtą kompiuteriams) nuo pat tos dienos, kai tik atsirado tokia galimybė ir susidūriau su galybe problemų, tačiau nei viena iš jų nebuvo pakankamai didelė, jog padarytų kokios nors žalos. Dažniausiai tos klaidos tiesiog užknisdavo kokią savaitę, kol neišleisdavo atnaujinimo su jų ištaisymu. 

WP 10 vienu metu veikia dvi operacinės sistemos, tad nėr ko norėt. 

Ar apsimoka? Spręsti ne kam kitam o tik tau. Aš gavęs tokią progą persirašyčiau iš karto, pagrinde dėl pridėtos galimybės palaikyti Android programas. Žinoma visokios kitos naujos funkcijos irgi turėtų susidėti į neblogą visumą. Na o iš kitos pusės, jei bijai susidurti su kokiomis nors problemomis, tai net neverta apie tai galvoti, kadangi, kaip jau kažkas ir minėjo, tai yra bandomoji versija ir joje tikrai pasitaiko klaidų.

Aš pats naudojau Windows 10 TP (skirtą kompiuteriams) nuo pat tos dienos, kai tik atsirado tokia galimybė ir susidūriau su galybe problemų, tačiau nei viena iš jų nebuvo pakankamai didelė, jog padarytų kokios nors žalos. Dažniausiai tos klaidos tiesiog užknisdavo kokią savaitę, kol neišleisdavo atnaujinimo su jų ištaisymu. 

Žinoma aš galėčiau persirašyti, o jeigu kas ne taip atsinaujinti atgal į 8.1 Tik nemanau, kad bus lietuvių kalba, tad dėl to nelebai noriu aš perrašinėti :D

Čiulpk spenį

Žinoma aš galėčiau persirašyti, o jeigu kas ne taip atsinaujinti atgal į 8.1 Tik nemanau, kad bus lietuvių kalba, tad dėl to nelebai noriu aš perrašinėti :D

Jei anglų kalba tau sukelia problemų, tai tokie dalykai tikrai ne tau... Anyway, jie ko gero naudos daug maš tą pačią kalbų sistemą, kaip ir senesnėje versijoje, tad LT kalba turėtų būti (jei buvo ir senesnėse versijose), tik gal ne visai pilna, ta prasme, be naujų frazių ir kai kurių programų gal nepalaikys.  

Jei anglų kalba tau sukelia problemų, tai tokie dalykai tikrai ne tau... Anyway, jie ko gero naudos daug maš tą pačią kalbų sistemą, kaip ir senesnėje versijoje, tad LT kalba turėtų būti (jei buvo ir senesnėse versijose), tik gal ne visai pilna, ta prasme, be naujų frazių ir kai kurių programų gal nepalaikys.  

Atsinaujinau, veikia gerai, yra Lietuvių kalba. Likau sužavėtas šia operacine. Neprilygs 8.1 :D

Čiulpk spenį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3827 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...