Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

SANLORENSO.US.LT || Naujas gyvenimo skonis!


D`Cooper

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3039 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

PRADŽIA


 


Serveris veikia daugiau nei metus ir dovanoja jum nuostabų bei ritmingą žaidimą SAN-FIERRO mieste. Šeip papasakosiu apie pačią pradžią pats nežinau kas pradžioj buvo liktai 4 sąvininkai ir aš būsiu tikrai paskutinis savininkas kuris atgaivins šį projektą. Taigi pradėkime. Serveris veikė sangrand.us.lt tinklapiu, bet po laiko jis persikelė į sanlorenso.us.lt. Nežinau, kaip pradžioj buvo bet sakė visi 3 sąvininkai buvo apgavę mūsų pradininkią įkurėją – Tony_Slashą. Tony_Slash buvo pradininkas įkurėjas šio projekto jis sangrand.us.lt projekte vadinosi Style_Kid, kol galiausiai jis persivadino. Kol, galiausiai pasisiūlęs tapau sąvininku. Šis kartas man bus paskutinis ir tikrai nežadu nuvilti.


 


APIE SERVERĮ


 


Serveryje, bus įvairių sistemų jos tikrai įdomios. Bet, šį kartą neaprašysiu jų. Galėsite pažaisti kaip gerais senais laikais kaip jūs pajusdavote San-Grand.us.LT žaidimo skonį!


 


KOMANDA


 


Martin‘Diesel – 16 metų. Pareigos – Weberis, skype – safis175


Tony_Slash – 19 metų. Pareigos – Skripteris/weberis, skype – Edvinas.Adidas


 


INFORMACIJA


 


Serverio IP – mp.justhost.lt:8004


Serverio TS – KURIAMAS


Redaguota , nario Galardas
Temą užrakinu, nes projekto matau kaip ir nebėra pagal tinklapį, norėsi atgaivinti pranešk savo postą mums ir mes atrakinsime. :)
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 savaičių...

 

Pažėsim ok? 28 žaidėjų rekordas tikrai pažiūrėsim! :* Ant, praito projekto dabar grįžtame pasikeitę, tad nesek čia man pasakų kaip boboutė. ;))

 

 

Nu blem, nepykit, bet su tokiu bazaru tai man tikrai neatrodo, kad ten adikvatūs, subrendę žmonės sėdi, labai logiškai buvo pasakyta prieš tai į jūsų pasireiškimą ''nepasiduosim ir eisim iki galo'', visi taip sako, bet visi paskui suvokia, kad jeigu žaidėjų nėra, tai jų ir nebus, jeigu bendruomenės nesurinksit, nieko nepasieksit. Sėkmės aišku, bet nesudominot.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3039 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...