Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3822 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kaip ir sakė Drončiau įsikišiu ir aš kopijuoti niekas nekopijuoja neatskleisiu kas bus daroma, per dabartinį atnaujinimą, bet vienas mūsų atnaujinimas prilygsta koridoriaus 3, mes sugalvojame tikrai tiek naujus žaidimus Lietuvos rinkai, kurie manau bus įgyvendinti, bei jeigu kiti sako, kad čia kažkoks "lievas" serveris kodėl negalite sukurti tokio serverio su tiek pat žaidėjų pamąstykite ką sakote, ir tik tada sakykite. 

Ar tikrai nesulauksi kiek galima kartoti serverio klausimais nebūtinai turėtu padėti jie yra tam mūsų administracija kuri drąsiai atsakys į jūsų užduodamus klausimus. Bei pripažink tu iškeli savo projektą kaip geriausią Lietuvoje, o taip nėra, tu negali surinkti 20 žaidėjų serveryje, ir skaitai save geru rašydamas po kitais serverio aprašymais, kad jie yra be ekonomikos ir panašiai. Kai sulauksi pas save tiek žaidėjų, tikrai tau paplosiu. Bei noriu paklausti per kiek Drončių priimate į prižiūrėtojus, be jokių anketų, ar ta kur yra jūsų forume, ji yra verta mano 6 brolio maždaug anketa. Tad pagalvokite ką sakote, o paskui šnekėkite. 

Hmmm... Tai iškeliu, nes geras tas mano projektas yra. Mano manymu žaidžia 20+, o ne iki 20 :/ Vpš niekur nerašau po serveriu pristatymais.. Daryčiau kaip pas jūs serveryje tokias nesąmones, ne tiek surinkčiau vaikiukų. O Drončiaus gali paklaust, per kiek laiko pateko pas mane į priž. tikrai sunku. Turėjo daug klausimų tai pat, turėjo rašyti anketą, prisistatymą apie save ir pnš. O savo broliukui pasakyk, tegu laukia atrankos :) Sėkmės jam linkiu.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

693661469a4836b96d146e117b473d3d303.png
Parduodu SARG.LT Milus, reikia? Man į PM! (1milas - 0.20EUR) [banku] {Parduodami milai - 150milų}
Žaidi Minecraft užeik į Mc.SoulMC.LT

Taip sunkiai patekau :) Aš ten žaidžiau survival ilgokai. Nurba esi ten tau ir norisi jos ginti eilinis šūdservis gali visi pasakyti :) James stumia ant koridoriau savininkų :) Daromas wipe žinau koks :) Yra plugin kuris kainuoja spigot 50eur blockai visokia random ant žemes kuria turi būti ant medžiu kuria turi būti lapai ir t.t.t. Tiesiog po biški craftmc.lt. =lunga prasidėjo nauja era soulmc.lt :) Visi emigruosit į mc.soulmc.lt, nes craftmc.lt negali pati net javos suprogramuoti Danielius nemoka Gustas nemoka. Soulmc savininkas moka daro atnaujinimus :) Tai kam tylėti tai tik craftmc.lt :P
Hardmc.lt ir taip geresnis už jūsų projektą daro atnaujinimus :)

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 2
(redaguota)

Hmmm... Tai iškeliu, nes geras tas mano projektas yra. Mano manymu žaidžia 20+, o ne iki 20 :/ Vpš niekur nerašau po serveriu pristatymais.. Daryčiau kaip pas jūs serveryje tokias nesąmones, ne tiek surinkčiau vaikiukų. O Drončiaus gali paklaust, per kiek laiko pateko pas mane į priž. tikrai sunku. Turėjo daug klausimų tai pat, turėjo rašyti anketą, prisistatymą apie save ir pnš. O savo broliukui pasakyk, tegu laukia atrankos :) Sėkmės jam linkiu.

Tai gerai, pasidarome taip pasirašysim ant lapo jeigu per mėnesi nesurenkate 150 žaidėjų rekordo, be jokių fake aš jums dar paploju, ir duosiu kažką tarkime. Bet jūs tiek nesurinksite kiek mačiau stumėte ant blaze kuris už jus jau geresnis, dabar jau čia  perėjote esate kaip sakant pavyduolis už jūsų serverį craftmc tikrai 100 kartų geresnis vien dėl žaidėjų, o paskui norėčiau pasakyti jeigu čia sakė, kad  mes kažką kopijuojame craftmc projektas gyvuoja neblogą laiką, o jūsų tik mėnesiai, ir manote jūs iš jokio projekto nesimetė idėjų, eilinis surival/pvp ir tik nesakykite mums , mes nors pasiekiame su survival 150 žaidėjų, o ne kaip jūs iki 20 žaidėjų. 

Taip sunkiai patekau :) Aš ten žaidžiau survival ilgokai. Nurba esi ten tau ir norisi jos ginti eilinis šūdservis gali visi pasakyti :) James stumia ant koridoriau savininkų :) Daromas wipe žinau koks :) Yra plugin kuris kainuoja spigot 50eur blockai visokia random ant žemes kuria turi būti ant medžiu kuria turi būti lapai ir t.t.t. Tiesiog po biški craftmc.lt. =lunga prasidėjo nauja era soulmc.lt :) Visi emigruosit į mc.soulmc.lt, nes craftmc.lt negali pati net javos suprogramuoti Danielius nemoka Gustas nemoka. Soulmc savininkas moka daro atnaujinimus :) Tai kam tylėti tai tik craftmc.lt :P

Hardmc.lt ir taip geresnis už jūsų projektą daro atnaujinimus :)A

Aš irgi galiu pasakyti moku programuoti nieko jis nemoka siunčiasi ir tiek, o ką apie WIPE mums nesvarbu ką tu pasakei, mes tą galime pakeisti, turiu aš daug idėjų, bet dėl tavęs net neplanuojame keistis, nes jūs to neturite ir neturėsite, jeigu ponas moką kažką aš jam duočiau užduoti jis nesugebėtu to padaryti, aš irgi moku pagal tutorial sukurti įskiepį. Kaip ir sakiau, tikrai dabar nebetruks atnaujinimų, o ir iki šiol buvo tik, kad jie nedideli, bet rimti ir įdomus. 

Redaguota , nario Nurbas
  • Neigiamai 1

Ar aš čia vienintelis kuris lūžau skaitydamas šį postą ? :D

• Teigiamai 4
  • Neigiamai 1

Tai gerai, pasidarome taip pasirašysim ant lapo jeigu per mėnesi nesurenkate 150 žaidėjų rekordo, be jokių fake aš jums dar paploju, ir duosiu kažką tarkime. Bet jūs tiek nesurinksite kiek mačiau stumėte ant blaze kuris už jus jau geresnis, dabar jau čia  perėjote esate kaip sakant pavyduolis už jūsų serverį craftmc tikrai 100 kartų geresnis vien dėl žaidėjų, o paskui norėčiau pasakyti jeigu čia sakė, kad  mes kažką kopijuojame craftmc projektas gyvuoja neblogą laiką, o jūsų tik mėnesiai, ir manote jūs iš jokio projekto nesimetė idėjų, eilinis surival/pvp ir tik nesakykite mums , mes nors pasiekiame su survival 150 žaidėjų, o ne kaip jūs iki 20 žaidėjų. 

Aš irgi galiu pasakyti moku programuoti nieko jis nemoka siunčiasi ir tiek, o ką apie WIPE mums nesvarbu ką tu pasakei, mes tą galime pakeisti, turiu aš daug idėjų, bet dėl tavęs net neplanuojame keistis, nes jūs to neturite ir neturėsite, jeigu ponas moką kažką aš jam duočiau užduoti jis nesugebėtu to padaryti, aš irgi moku pagal tutorial sukurti įskiepį. Kaip ir sakiau, tikrai dabar nebetruks atnaujinimų, o ir iki šiol buvo tik, kad jie nedideli, bet rimti ir įdomus. 

Ohoho kaip save keli į viršu, o kitus bandai žemint :/

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 2

Parduodu SARG.LT Milus, reikia? Man į PM! (1milas - 0.20EUR) [banku] {Parduodami milai - 150milų}

Nekeliu tiesiog bandau tau tai parodyti, kad jūs projektas net nelyginamas su craftmc projektu, kaip ir sakiau jūs iškeliate save, kad net rašote kituose projektuose kaip "blaze" argi taip nebuvo, ir viskas vyskta iš pavydo.

Ammm, pavydėt nieko nera, nebent žaidėju skaičiau, kai vaikus durina ir uždirba pinigus iš savo įvairių nesamonių. Toli tas Blaze niekur neis. Mano projektas jau gyvuoja 3 metai su viršum, serveris veikia be pertaukų. Tik, kad pavadinimus keičiau jau 5 kartą. Tai yra mano talentas išlaikyti serverį be jokių nesamonių, kaip kiti daro. Su 20+ žaidėju serveris ilgai gyvuoja ir dar uždirbam :) Manau pradėsiu aš nrml kažką padaryti serveryje, nes užpisot jūs mane.. Laiko neturiu, bet  teks paaukoti vien dėl tokiu kaip jūs ble*.

• Teigiamai 1

(redaguota)

Man labai idomu kodel jus manot kad kuo daugiau serveris zaideju turi negu kiti servai, tuo jis turi buti geresnis? Cia viskas priklauso nuo vaiku poreikiu ir nuo reklamavimo.

Beto nemanau kad kiti serverio savininkai turi kistis i kitu servo savininku reikalus. Cia ju serveris, ne jusu. Kiekvienas servero savininkas daro kaip jiem atrodo geriau. Aisku nuomone issakyt galima ka manote apie serva sukurta kazkurio zmogaus, vis dar laisva lietuva gi. Taciau kistis daugiau negu zodziais nereiketu. (ddos, vaiku vogimas ir pns)

Cia tik mano nuomone, nereiskia kad ji teisinga arba kad turite sutikti su ja.

Redaguota , nario Xofter
  • Teigiamai 2

Visų pirmą čia surašyta buvo visiška nesamonė... Va Drončiau... Kol tavęs neišmetėm, tai čia buvo geriausias projektas... Pats stūmdavai ant visų projektų o dabar nori išlipti sausas iš balos su savo chebra apstūmdamas kitus administracijos narius ir patį projektą... Manau daugiau nei pusė tavo čia surašytų sakinių iš viso yra bereikšmiai - veltui rašyti... Taip pat minėjai vaikai administracija o kodėl tu pavyzdžiui kaip tau paskambini tu visada neturi mikrofono?  :D O čia giriesi, kad jau pilnametis, nors iš tiesų tikrai nesimato... Vienu žožiu tavo fantazija begalinė. Eik va toliau ddosink visus projektus... P.S minėjai koridorių o tai gal nusiųst pačiam Ibo3of tavo purvą kurį drapstai pats ant to koridoriaus? Daugiau nieko neturiu ką pasakyt. Gerų švenčių...

• Teigiamai 3
  • Neigiamai 1

McNation.lt - RPG/PVP/FACTIONS

coastLine.lt - los santos pakrantė!

(redaguota)

Tai jo tas buvo pripažįstu :), o pats kaip stumiai ant jų tai oj oj patylėsiu :) Sako serveris nenuddosinimas visi ddosina kas netingi. :DJames tu sakiai būtum dėjas ant projekto jei ne pingiai :) Nereikia čia kažko rašyti jau tiesiog esi žlugęs žmogus bandai čia kviesti savo komanda į ta supergames.lt :D, bet manau tik nurba tave gelbsti eilinis botas esi :) p.s nebe įžeidinėk serverio prižiūrėtojų :). Linkiu serveriui sėkmės galit *Myliu SuperGames.lt*.

Netyčia uždėjau rap.

Rakinti tema norės pažiūrėt :)

Redaguota , nario Drončius
  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 2

Aš tiesiog nesuprantu... Šitoje tavo žinutėje 0 logikos... Tau aiškinama. Esi išmestas už taisyklių pažeidimus... Ko dar tu čia nesupranti? Išmetėm, susiradai kitą projektą ir pamiršk tu šį projektą. Tu dabar galvoji stumdamas čia sužlugdysi mūsų reputaciją? Nemanau... Greičiau savają dasibaigsi...

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 2

McNation.lt - RPG/PVP/FACTIONS

coastLine.lt - los santos pakrantė!

Apie HardMC.LT pritariu, nors Nedas ir nebelošia to " MineCraft " žaidimuko, pats rašė mačiau, bet nors jis stengiasi dėl žaidėjų... http://prntscr.com/9hdqrf

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 1

5f84c05591e1778d9f9e60d67c5dd9f4696.gif

Tiesiog nieks nepradeda james įžeidinėja serverio žaidėjus. Pats buvau pats mačiau :) Neužsideda paslauga sako p* yra. Nors žaidėjas išsiunčia sms ir gauna atgal, kad paslauga užsakyta. Tvarkyk pinigų neskaičiavęs.

James tavęs daugeli normaliu projektu nekenčia, nes tieks prisidirbęs.

Tiesiog galit tema rakinti.Nebėra ką čia jau rašyti.

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 2

Tiesiog nieks nepradeda james įžeidinėja serverio žaidėjus. Pats buvau pats mačiau :) Neužsideda paslauga sako p* yra. Nors žaidėjas išsiunčia sms ir gauna atgal, kad paslauga užsakyta. Tvarkyk pinigų neskaičiavęs.

James tavęs daugeli normaliu projektu nekenčia, nes tieks prisidirbęs.

Tiesiog galit tema rakinti.Nebėra ką čia jau rašyti.

Tu esi toks graudus, kone tiesiogiai čia verki - radai kitą projektą tai ir sedėk, čia nežliumbęs

p.s abejoju, kad tu išvis moki ddosint kaip reiškeisi ir kiek tu metų prisidedi sau?

• Teigiamai 2

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3822 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...